Yönetim eğer Türkiye kupası maçına mukabiliyet gereği, yabancı hakem verilmediği ve aynı güvenlik önlemleri alınmadığı takdirde çıkmamayı düşünmeli.
Burası muz cumhuriyeti değil.
Burası muz cumhuriyeti değil.
Hep dediğim buydu.Osimhen'in bonservisi için o paraları vermeyi düşünmek bile skandaldır bana göre.Biz Real Madrid değiliz,M.City değiliz.Gelirlerimiz belli,Avrupa'da başarımız yok,Türkiye'de şampiyon olarak ne kadar para kazanabilirsin ? Oyuncu çok iyiymiş,taraftar çok istiyormuş,tamam o zaman Mbappe'yi alalım,Haaland'da gelsin,taraftar çok mutlu olur.Bana göre Galatasaray'ın bir futbolcu için vereceği bonservis 10 milyon € 'yu geçmemeli,doğru olan bu,gelirlerimize göre doğrusu bu,şark zihniyetiyle hareket edeceksek,şov peşinde olacaksak verelim 100 milyon € alalım Osimhen'i.
Sakın çıkıp konuşmayın.
Galatasaray derbide bu hakem yüzünden puan kaybederse maçtan sonra açıklama falan yapmayın.
Beceriksizsiniz. Acizsizsiniz.
Haklısın renkdaş elde kala kala erkek futbol kaldı.Basketboldaki vasatlıktan dolayı yönetimde tek meyve veren adam olan Erden'i suçlayanlara ''Dikkat edin de eldeki futboldan da olmayın'' yazdığım gönderiyi dün gibi hatırlıyorum. Neyse arayıp bulamayacağım şimdi...