Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Yönetim eğer Türkiye kupası maçına mukabiliyet gereği, yabancı hakem verilmediği ve aynı güvenlik önlemleri alınmadığı takdirde çıkmamayı düşünmeli.
Burası muz cumhuriyeti değil.

Trabzonspor, BJK ve bizim icraat yapmamız gerekiyor. Konuşarak bu iş olmaz. 2 kelime bir araya getiremeyen çarıklı kurnazı koca ülke futbolunu yönetiyor. Her hafta kafasına göre tasmasını tutanlara hizmet ediyor altın tepsiyle. Bunlar bu ülkenin kangreni. Deplasmana pasta getirmeler, 10 bin polis çağırmalar vs.. Bunların eylemleri artık terörize boyutlara geldi hırslarından. Evinde çoluğuna çocuğuna nasıl bakıyor diyeceğim de armut dibine düşüyor sanırım.
Yönetim zaten emare göstermiyor, takım sahada cevap versin desen onlar da gram futbol oynamıyor. Nasıl bir döneme denk geldik Allah yardımcımız olsun.

3 Sezon . Erkek Basketbolda sıfır kupa ve sıfır başarı. Ve eğer bir Ekrem Memnun sihirbazlığı gelmezse kadın basketbolda sıfır kupa ve sıfır başarı. Ve en önemlisi 2022 Haziran'dan sonra Andreas Pistiolis'le yazılacak yeni bir başarı hikayesine bile isteye köstek oldular. Kuş kadar bütçe verdiler. Asla destek vermediler. Hor gördüler. Şimdi 5 Milyon Dolar'dan fazla bütçenin Ergin Ataman'ın yetersiz yamağı Yakup Sekizkök'ün elinde paçavraya dönmesini izliyorlar. Utanmazca izliyorlar...

Osimhen'in bonservisi için o paraları vermeyi düşünmek bile skandaldır bana göre.Biz Real Madrid değiliz,M.City değiliz.Gelirlerimiz belli,Avrupa'da başarımız yok,Türkiye'de şampiyon olarak ne kadar para kazanabilirsin ? Oyuncu çok iyiymiş,taraftar çok istiyormuş,tamam o zaman Mbappe'yi alalım,Haaland'da gelsin,taraftar çok mutlu olur.Bana göre Galatasaray'ın bir futbolcu için vereceği bonservis 10 milyon € 'yu geçmemeli,doğru olan bu,gelirlerimize göre doğrusu bu,şark zihniyetiyle hareket edeceksek,şov peşinde olacaksak verelim 100 milyon € alalım Osimhen'i.

Osimhen'in bonservisi için o paraları vermeyi düşünmek bile skandaldır bana göre.Biz Real Madrid değiliz,M.City değiliz.Gelirlerimiz belli,Avrupa'da başarımız yok,Türkiye'de şampiyon olarak ne kadar para kazanabilirsin ? Oyuncu çok iyiymiş,taraftar çok istiyormuş,tamam o zaman Mbappe'yi alalım,Haaland'da gelsin,taraftar çok mutlu olur.Bana göre Galatasaray'ın bir futbolcu için vereceği bonservis 10 milyon € 'yu geçmemeli,doğru olan bu,gelirlerimize göre doğrusu bu,şark zihniyetiyle hareket edeceksek,şov peşinde olacaksak verelim 100 milyon € alalım Osimhen'i.
Hep dediğim buydu.
O kadar para verilmez.
O paraya çok iyi scout transferi yapıp 4 5 eksik bölge doldurulur.
Ama malesef bizde futbol aklı olmadığı için, malesef muhteris yöneticilerin kendi pr'larını izliyoruz.
Allahın izniyle şampiyon olalım sonra da bu yönetimden kurtulalım.
Yoksa bu şampiyonluklar pirus zaferi gibi olacaktır.

Osimhen'i kim istemez ama biraz mantık,diyelim ki 75 milyon € verip aldık,adam sakatlanıp sezonu kapattı,bu riske girmeye değer mi ? Aklı başında olan taraftarların olayın ekonomik tarafını düşünüp bu transfere karşı çıkmaları gerekir.

Ben Galatasaray'ın Dursun Özbek'in yeniden başkanlığıyla başlayan dönemini,Türkiye'nin 2002 yılıyla birlikte başlayan hikayesine benzetiyorum,ilk yıllarda her şey güzeldi,para,mutluluk ama şimdi ne oldu ? Zam zam zam,döviz kurları rekorlar kırıyor,ekonomi çökmüş.

Biz daha bir oyuncuya senelik 10 milyon euro maaş verme kısmına yeni geçebildik.Bir anda kalkıpta bir oyuncuya minimum 75-80 milyon euro bonservis verebilecek durumda değiliz.Hadi biz böyle bir çılgınlık yaptık diyelim Osimhen'i Gaziantepspor'u yenmek için mi alacağız ? Avrupa'da varolamıyoruz ki.

Osimhen'e vereceğimiz para ile bu yönetim malesef ihtiyacımız olan oyuncuları değil Cuesta-Jelert-Jacobslar alıyor.Bu yönetim mümkünse kimseye ederinden fazla para vermesin.Bir oyuncuyu alamayınca bir başka oyuncuya saçma sapan paralar vermesin.

Bjk başkanı bile yabancı hakem diye bağırırken siz kime yanak okşatmakla meşguldünüz? Florya’yı peşkeş çektiklerinize mi yoksa Galatasaray’ı tehdit eden şikecilerin uşağı federasyon başkanı olacak mafya bozuntusuna mı? Yine genel kurulun arka kapısından kaçarak gideceksin Dursun Ö. Bu sefer kimse geri de getiremeyecek seni.