• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Erden Timur’u devre dışı bırakıp simitçiyi, badem bıyığı ve türevlerini sağ kolu yapan başkanın suçu %100’dür!

Yok öyle her haltı yiyip sonra üç maymunu oynamak. İşine geldiğinde “büyük başkan”, işler kötü gidince ise “başkan iyi ama çevresi kötü aabii.”

Ulan ne güzel İstanbul be…
Başkan iyi çevresi kötü olayı değil kral,Yaz Transfer dönemi durumu değerlendirilmesi.

Bana kalırsa Transferi İşin Ehli Profesyonele vermek lazım hatta Gardi ise Gardi.
Başkanın suçu tabiki var,Alacağımız Her Oyuncu 30m plus olmak zorunda değil.
Okan Hocanın ,Simitcinin her gitti istediği adam 30m plus buna güç yetmez .30m versende alamadığın ikna edemediğin durumlarda oluyor.

Son Gün Kaleci Krizi çıkmadıysa Başkanın Sayesinde ama az para ama çok para ile çözdü.

Bir yerli oyuncuya hatta kaleciye 30M para verirsen dün akşam olduğu gibi her 2-3 dakikalık sakatlık anında aklın bir yerlerine kaçar. Verdiğin parayı geçtim, dua et Günay var alternatifinde. Yoksa ya kötü bir kaleciyle maç kaybederdin ya da sezonun içinde deli paralara bir kaleci daha ikna etmek zorunda kalırdın 6 aylığına.

Geri