• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Galatasaray başkanı ve yöneticisi olmanın farkında olmayan insanlar tarafından yönetiliyoruz. Bu ülkenin en güçlü kurumlarından birindesiniz. Size karşı senelerdir yapılan ve her sene giderek artan aleyhinizdeki kararlar ve rakibe karşı giderek artan toleransları göremiyor musunuz artık? Buna karşı bir ses bile çıkaramayacak kadar aciz misiniz? Haftaya sezonun kader maçına çıkılacak. Yani bu hafta da uyanamayacaksınız da ne zaman uyanacaksınız? Futbol takımımın arkasına sığınıp daha ne kadar biz çok başarılıyız masalları anlatmaya devam edeceksiniz? Size karşı kurulan bu düzeni değiştirmeyi denemeyeceksiniz de ne yapacaksınız artık? Bu sene de şampiyon oluruz ama bu işin gelecek yolları yok mu sanıyorsunuz? Doldurduğunuz koltukların artık farkına varın.

Son 4 senede böyle.
Ama bu sene gerçekten zıvanadan çıktılar.
Daha da abarttılar.
Nedeni de hakkımızı savunamayan bu aciz yönetim.

Dursun Özbek'e rakip çıkar mı, sanmıyorum. Ama yönetimine güçlü profilde, hakkımızı savunacak isimler girmeli. Yoksa her sene aynı şeyi yaşamak insanı bıktırıyor.

Ahhh Erden Timur ahhh...

Galatasaray başkanı ve yöneticisi olmanın farkında olmayan insanlar tarafından yönetiliyoruz. Bu ülkenin en güçlü kurumlarından birindesiniz. Size karşı senelerdir yapılan ve her sene giderek artan aleyhinizdeki kararlar ve rakibe karşı giderek artan toleransları göremiyor musunuz artık? Buna karşı bir ses bile çıkaramayacak kadar aciz misiniz? Haftaya sezonun kader maçına çıkılacak. Yani bu hafta da uyanamayacaksınız da ne zaman uyanacaksınız? Futbol takımımın arkasına sığınıp daha ne kadar biz çok başarılıyız masalları anlatmaya devam edeceksiniz? Size karşı kurulan bu düzeni değiştirmeyi denemeyeceksiniz de ne yapacaksınız artık? Bu sene de şampiyon oluruz ama bu işin gelecek yolları yok mu sanıyorsunuz? Doldurduğunuz koltukların artık farkına varın.
✍️

Yönetim , Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en başarılı yönetimlerinden biridir. Fakat kokuşmuş, kukla ve aleni Galatasaray düşmanı mahalle kabadayısına karşı hala bir yaptırımda bulunamıyor. Bunun sebebi de muhtemelen siyasi.
Ayrıca hakkı yenen sadece biz değiliz; geçen gün BJK derbisinde onlar da bunu gördü, yaşadı. Trabzon da keza ilk yarıdaki Kadıköy maçında aldığı maçı gasp edildi. Bu kadar kulüp bu haramilerle başa çıkamıyorsa sebebi siyaset adamları.
Muhtemelen emir gelmedikçe o adam o koltuktan gasp etmelere devam edecektir.

Yönetim , Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en başarılı yönetimlerinden biridir. Fakat kokuşmuş, kukla ve aleni Galatasaray düşmanı mahalle kabadayısına karşı hala bir yaptırımda bulunamıyor. Bunun sebebi de muhtemelen siyasi.
Ayrıca hakkı yenen sadece biz değiliz; geçen gün BJK derbisinde onlar da bunu gördü, yaşadı. Trabzon da keza ilk yarıdaki Kadıköy maçında aldığı maçı gasp edildi. Bu kadar kulüp bu haramilerle başa çıkamıyorsa sebebi siyaset adamları.
Muhtemelen emir gelmedikçe o adam o koltuktan gasp etmelere devam edecektir.
Ülkenin kokuşmuş haline kim ses çıkarabilmiş de TFF'ye ses çıkarabileceksin? Ses çıkaranlar Silivri'de çürüyor işte.

Tff başkanı ve mhk başkanı kulübümüz ile dalga geçiyor.
Dünkü rezil kararı veren VAR hakemi bugün 1.lig maçına AVAR olarak atanıyor.
Çünkü karşılarında kulübümüzün hakkını savunmaktan aciz ve sessiz bir yönetim var.
Yazıklar olsun size...

200 milyon dolar kulübümüzün 1 yaz transfer döneminde harcadığı para :) ayrıca sponsorlar ve stopajdan gelecek gelirler de olacak. Hem bu branşlar ayağa kalksın isteyip hem salon yapılmasın mı diyorsunuz? Ne istediğinizi anlayamıyorum.

200 milyon dolar kulübümüzün 1 yaz transfer döneminde harcadığı para :) ayrıca sponsorlar ve stopajdan gelecek gelirler de olacak. Hem bu branşlar ayağa kalksın isteyip hem salon yapılmasın mı diyorsunuz? Ne istediğinizi anlayamıyorum.
Mesajımdan bunu mu anladınız?
Sorularım açık ve net.

Ben projeyi genel olarak olumlu buluyorum ama çizimler biraz aceleye getirilmiş gibi duruyor Kemerburgaz’da da benzer bir durum olmuştu.

Sonuçta bunlar ömürlük yapılar. Daha iyi bir mimar, iç dizayn ya da kapsamlı bir proje yarışması yapılabilirdi. Salonların neredeyse hepsi birbirine benziyor, dış cepheler de hep cam ağırlıklı.

Örneğin yer altı otoparkı olacak mı? Ulaşım nasıl sağlanacak? Bu kadar insanı aynı anda ağırlamaya uygun mu? Giriş-çıkışlar nasıl planlandı? Bunlar gerçekten detaylı şekilde düşünülmüş mü? Açıkçası mimari proje bu haliyle çok içime sinmedi.

Uzun bir süreç bizi bekliyor.

Temel atılacak ama bu proje yapılacak mı benim hala endişelerim var. Çok ağırdan alınacaktır o kesin mesela. Yapılsın da artık otopark vs gerçekten umrumda değil çünkü bu branşlar için anca bu şekilde yatırım yapılabilir diyor. Ki bence salon yapılmasa da yatırım yapılabilir ama neyse.
Kısacası bu temel atma töreninin seçim öncesi bir gösterişten ibaret olduğunu düşünüyorum. Maliyet vs önemli değil çünkü sonuçları çok faydalı olacak. Yapılırsa tabi :)

Geri