Başkan yardımcısı Rezan Epözdemir istifa mı etmiş?
Eğer öyleyse darısı Burak Elmas’a diyorum.
Eğer öyleyse darısı Burak Elmas’a diyorum.
hahahahahhhh boyası erken döküldü sevgili başkanın. Defalarca söyledim görünüşe aldanmayın. Birisi tipi biraz düzgün makbul görünüyor diye o adam çok iyi olacak diye bir durum yok tam tersi çok makbul ideal görünen adamlardan korkmak lazım. Onlar defolarını iyi gizleyen pr'ı iyi yapılan ve doğal olmayan adamlardır. Doğal olanın defoları daha ortadadır.E hani bizim Başkan terbiyeli , çağdaş, üslubu güzel ve modern görünümlü Avrupai biriydi ? Nerde o “bAŞKanım inşallah maşallah” diyen arkadaş ?
Ayrıca konuşulan şeyler de çok çirkin. Benim kararlarım bunlar beğenmeyen s…… gitsin gibi şeyler yazıyor. Ayrıca rezan bu kulübün Başkan yardımcısıydı tabi ki konuşacak ve başkandan da yönetim sözcüsünden de daha mantıklı şeyler söylüyorduDursunun yönetiminden bile ilk sene de ki rezil performansa rağmen istifa eden olmamıştı umut vadeden başkanın yönetiminden idealar doğru ise 4 istifayı bulacak deniyor ki adnan polat dönemi son anlarında bile 4 istifa olmamıştı gs tarihinde olmamış birşey bu 6 ay içinde olması daha da inanılmaz geliyor bakalım
Başkan yardımcılığı ağırlığı olan bir makam. Siz önceki yönetimlere laf atıp ilgi için konuşuyorlar derseniz ve kurumsallık iddiasında bulunuyorsanız kurduğunuz yapıya daha başında aykırı hareket etmeyeceksiniz.Ayrıca konuşulan şeyler de çok çirkin. Benim kararlarım bunlar beğenmeyen s…… gitsin gibi şeyler yazıyor. Ayrıca rezan bu kulübün Başkan yardımcısıydı tabi ki konuşacak ve başkandan da yönetim sözcüsünden de daha mantıklı şeyler söylüyordu
Bence doğrusunu yapmış Rezan Epözdemir ve söylediklerinde de haksız olduğunu düşünmüyorum. Başkanın Galatasarayın haklarını savunmak noktasında acz içerisinde olduğu bariz adam da bunu dile getirmiş. Yakında bir seçime gidilmek zorunda kalınırsa şaşırmam zira gerekli de başkanın yönetemediği bu işi beceremediği benim için aşikar.Tamamen şahsi şovunu yapmaya gelmiş yönetime.