Galatasaray SK de en çok birbirine benzeyen iki oyuncu

ben böle konuları hep merak etmişimdir ayrı ayrı şubelerde oynayıpta aynı takımın formasını giyen oyunculardan birbirlerine en çok benzeyen kimdir diye ve sonunda araştırmamın sonuna gelmiş gibi görünüyorum bence Galatasaray SK da birbirlerini en çok benzeyen oyuncular SERVET ÇETİN ve FATİH SOLAK ben bu iki oyuncuları gerek tavırları gerek tipi gerek taraftarla iletişimi olsun birbirlerine çok benziyorlar eğer sizinde benzeteceğininz başka oyuncular varsa yazılarını beklerim veya benim benzetmem hakkında yorum yaparsanız sevinirim

kırılma ama bence cok gereksiz bi konu . eğer cok isteyip actıysan mola bölümüne ac . ama bence bu bölümde bu baslığın yeri olamaz.

Emin Doğanca' Alıntı:
kırılma ama bence cok gereksiz bi konu . eğer cok isteyip actıysan mola bölümüne ac . ama bence bu bölümde bu baslığın yeri olamaz. lütfen kırılma

kırlımıyorum ama mola bölümünde ilgi görceğini zannetmedim ve buraya açtım ama bence erkek bölümünde tek maçmı konuşcaz veya birilerinimi hep eletircez bence böle renk gelmesi gerekiyor sen ne düşünüyon bilmem ama

Emin Doğanca' Alıntı:
kırılma ama bence cok gereksiz bi konu . eğer cok isteyip actıysan mola bölümüne ac . ama bence bu bölümde bu baslığın yeri olamaz. lütfen kırılma
Emin çok haklısın Burakcım biraz gereksiz bir konu olmuş lütfen kırılma :)

mustafakaya' Alıntı:
Emin Doğanca' Alıntı:
Emin çok haklısın Burakcım biraz gereksiz bir konu olmuş lütfen kırılma :)

estafurla ne ben kırılcağım bi iş yaptım ne de siz beni kırcak bişey sölemedeniz hayat acıdır renkdaş acı söler :) :p

Bence değişik bir konu.Her konu oynanan basketbolla ilgili olacak diye bir kaidemi var?
Buda oyuncularla ilgili olan bir konu.
Hakan Şükür ile Tufan Ersöz.Taraftarın sevgisi açısından benzer özellikleri var.

shabani nonda - dee brown
charles gaines - barusso

Mert Yigit Kazan' Alıntı:
Bence değişik bir konu.Her konu oynanan basketbolla ilgili olacak diye bir kaidemi var?
Buda oyuncularla ilgili olan bir konu.
Hakan Şükür ile Tufan Ersöz.Taraftarın sevgisi açısından benzer özellikleri var.

destek verdiğin için teşekkür ederim sende güzel bir benzetme vermiissin ama illa futbol ve baskette sınırlı değil ama çoğunluk ordan olcak büyük ihitmal

bu farkli bir benzetme ama jack sparrow dee brown gercekten benziyolar
mr. T(rocky 3 teki boksor) ve gainesin akraba bile olduklarini dusunuyorum benzerlik ust seviyede ozellikle saclarida ayni yaparsa
will smith owens
ozellikle benim bu uclu favorim servet cetin fatih solak YADIGAR EJDER
danyal topatan erdem turetken