Galatasaray - Spartak Moskova

Stressin olmaması, kafaların rahat olması, kaybedilicek bir şeyin olmaması sayesinde çok iyi bir maç çıkardık. Prince ve Tina'nın yokluğunda hücumda insiyatifi eline alan Işıl'ın kaptanlığında takım yürüdü. 2008 Işıl gibi oynadı, ribaund kovaladı, top çaldı, sürekli penetre etti ve eli titremeden şut attı. Bu sayede maç içinde aktif dinlenen Taurasi, maçın sonunu çok iyi oynadı.
Turnuva bizim için çok kötü bitti belki ama şu maç sezonun çok kritik yerinde geldi. Yarı final öncesi belki de rotasyonumuzn en önemli 3 yerli parçası (Işıl-Bahar-Şaziye) bu maçla ile özgüvenlerini kazanıp bizi şampiyonluğa götürecek oyunu sergileyebilirler. Bu saatten sonra ne coach ne de oyuncu değişikliği hamlesi olmayacağına göre sezon boyu tüm işleri yabancıları aramak olan, şut atarken iki kere düşünen bu üçlünün kendine gelmesi bizi şampyion yapar.
Yasemen'in de bu kadar süre alması, maçın son hücumunda sahada olması, bu maçı değerli kılan başka bir artıydı. Umarım daha çok katkı veren ve süre alan bir oyuncu haline dönüşür.
 
İlginç bir gün oldu. UMMC taraftarı Spartakı desteklerken Fenerlilerde bizi destekledi şaşırdım doğrusu. Salona gelen mantıklı ve sadece basketbolu seven insanlar olduğu için milliyetçi duygular ön plana çıktı sanırım.

Beretta maçından sonra da söylemiştim kafalar rahat olunca bütün oyuncular iyi oynuyor. Düşünün ki Spartak gibi bir takımı Tina, Piph olmadan pota altında Matic gibi oldukça yetersiz bir oyuncuyla yenebildik. Özellikle yerli oyuncularımız şu son iki maçı defalarca izlesin ve neler yapabileceklerinin farkına varsın. Kendilerine güvenleri biraz gelmiştir sanırım bu maçlarla.

Seimone' u çok özlemişiz, o da bizi. Maçtan sonra bol bol takıldı bizimkilerle.
 
Merhaba abiler, ablalarım kardeşlerim. Ben aranızda yeniyim. Aslında forumu hep okurum, yazmak pek bana göre bir iş değil.

Dün maçın sonuna yetişebildim, internetten ilk 5'i görünce kaybedeceğimizi düşündüm ama oyuncularımız sonunda Galatasaray gibi oynamış.

Spartak MSK

Işıl 14s 6r 3a 2tç
Bahar 9s 5r 3a
Şaziye 5s 3r 2a

Baretta Familla

Bahar 17s 7r 1a 1tç
Şaziye 13s 3r 1a
Işıl 7s 5r 8a 3tç

Bu istastikler mükemmel. Senin yanına zaten Taurasi, Fowles ve Tina'da katılıyor sakat olmasa Alba Torrens'de. Bu sene çok yazık oldu bize. Umarım şampiyonluğu kaybetmeyiz. Bu sene Taurasi ve Işıl'ın elinde o kupanın kalkmasını gönülden istiyorum.
 

Üst