Galatasaray-Tekel

Önder Ç.

0
Yönetici
Bugün saat 14.00 da Pamuksporda Tekel ile hazırlık maçı yapacagız. Bir aksilik olmaz ise ben orada olacagım.

TEKEL MAÇO

aman gözünü seveyim.maça iyi bak.oyuncuların durumu nedir yabancıların kalitesi vs.kim kaç sayı attı vs...bunları bize aktarırsan memnun oluruz teşekkürler...

aksilik çalışmasak giderdim.saati ters.bana oldukça yakındıda.tekelde umut-tufan var sanırım.oralarda rastlıyoruz.gerçi biraz geç ama giden arkadaş devre arası falan burayı okursa takım kamp için bir program belirlemişmi öğrensin bi zahmet,hazırlık maçları falan.saygılar kardeşler.

bravo aslanlar 2amerikalı ve pastal gelince daha da iyi olucaz ve ŞAMPİYON olucaz :atki

peki 2amerikalı kimler?

inşallah kavga gibi bi sebebten diildir 3dk

bnde çok mrk ettim nie acaba 3dk oynanmadı

Macı tam izleyemedim,biraz gec kaldık,arada dısarı cıkma durumunda kaldık.Aklımda kalanları yazıyorum.

Öncelikle Fatih Solak,Lance Allred,Valentin Pastal,Malik Dixon kadroda yoktu.
-Fatih milli takımda
-Lance'in sanırım abisi evleniyor ve izinli
-Malik Dixon yeni geldi
-Pastal, efes milli takıma cok oyuncu verdigi icin antreman yapacak adam bulamıyormus,birkac gün daha gelemeyecek sanırım.

Takım gecen seneye nazaran cok daha iyi savunma yapıyor gördügüm kadarıyla.Ayrıca hızlı hücumlarda da oldukca iyiyiz. Dıs sut olayı yine devam edecek gibi görünüyor,Hüseyin dahil bütün uzunlar 3 attı bugün.Gercekten herkes cok iyi mücadele etti üstelik bu sabah 3 saat antreman yapmıs takım.

-Hüseyin cok iyi bir transfer,bugün pota altını tek basına ayakta tuttu diyebilirim hem hücum hem savunmada,yalnıs hatırlamıyorsam 3 de blok yaptı.
-Gökhan çok iyi calısıyor belli, sanırım 4/6 gibi bir 3 sayı yüzdesi ile oynadı bugün.
-Efesten kiraladıgımız Serhatı ben cok begendim.1-2 oynuyor ve kendinden oldukca emin.
-Burak her zamanki bildigimiz Burak,3 atıyor iyi savunma yapıyor.
-Hadley de tipik bir görev adamı gibi,cok fazla extraya kacmadan basit ve yararlı oynuyor.

Herkes simdiden Malik Dixon'ı konusuyor.Bugün İstanbula geldi. İnanılmaz söylentiler var adam hakkında.Bakalım bekleyelim ve görelim.

Tekelde Tufan ve Yunus takımı ayakta tuttu fakat onlarında cabası bir yere kadar.

Macın bitmesine yaklasık 3 dakika kala elektrikler kesildigi icin iki takım macı bitirmeyi kabul etti.O yüzden tam skoru hatırlamıyorum ama 73-58 gibi birseydi.

ınsallah abdlılerle daha ıı olucaz bı sey sorcam bahsettıınız gecen sene bızde oynayan mı :atki

ya tekelin yeni transferi serdar caglan var o oynadımı adamı??? 3 sezondur bizimkiler almaya calısıyodu adamı benim komsum oluyo kemdisi ama goremedim 10 gundur