Galatasaray - Türk Telekom : 72-70

git gide iyiye gidiyoruz.ilk oynadığımız büyük maç olana beşiktaş maçını çok iyi ama zorlanarak aldık.sonrasında yine oynadığımız fener maçında iyi ve rahat aldık.telekom maçında da sadece 2 periyod oynıyarak aldık.yavaş yavaş büyük maç kazanmayı öğreniyoruz.
 
Kötü oynamamıza rağmen zirvesinin en büyük adaylarından birini yenebiliyorsak sadece isim olarak değil kadro olarak da büyük takım olduğumuzun göstergesidir.

Telekom´a yenilebilirdik de ama ben o salondan takımımıza kızgın, kırgın ayrılmazdım. Evet takım iyi oynamıyordu ama mücadele olarak elinden geleni hatta fazlasını sergiliyordu. Dee dışarı çıkacak topa uçuyor, benchteki oyuncular maçı ayakta büyük bir heyecanla izliyor, Cüneyt Erden takımın saha içindeki koçu kimliğine bürünüyor...

Son olarak M. Wright´a geçmiş olsun, umarım sakatlığını atlatarak kısa sürede parkelere döner.
 
onur bey,

bence telekom maçı sunu gösterdi. ligin en iyi kardrosu değilizi belki ama açık ara bu ligin en iyi takımıyız..

gecen seneki galatasaray telekom karsınında 8 sayı geriye düsünce muhtemelen 18 sayı farkla falan yenilirdi. bu seneki galatasaray ise fark ne olursa olsun, sakin, hiç bozulmadan oyuna devam edip macı geriden de alıp götürebiliyo. en büyük artımız da bu olsa gerek bu sezon..
 
Tribündeydim, önce tereddüt ettim bu yolu ülker maçında çektik dönüşte eziyet çektik yollarda kaldık , bir daha gitmeli mi ? Evet gitmeli bu maça gitmeyeceksem hangisine gideceğim dedim ve taktım atkımı çıktım yola maça 1 bçk saat falan önce girdim biraz laubali bir seyirci topluluğu vardı önceleri ama daha sonra kemik kitle gelince onları dengeleyiverdi neyse maça geçelim, maç harikaydı tek kelimeyle harika, savaştık ve kazandık. Çok daha önemlisi Galatasaray takımını tribünler dolu oldukça bu ligde yenebilecek takımın olmadığını gösterdiğimizi sanıyorum Telekom maçında.

Owens'ın skora katkı yapmadığı bir maçtı , ülker maçında da Dee Brown ve Hite skorda hiç etkili olmamıştı ama iki maçı da aldık. Takım olarak her oyuncu skora katkı yaptığı zaman bu takımları çok daha farklı bir biçimde de yenebileceğimiz kanısındayım. Şimdi tek engel Efes , Oyak için de dikkatli olmak gerek tabi ama ben Oyak'ı rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Efes maçı çok önemli, Abdi İpekçi'de çok sağlam destek vermeliyiz takıma.
 

Üst