Galatasaray Türk Telekomla birleşecek mi?

Arena konusunda haklı olabilirsiniz ama Ülker ile TT'yi kıyaslamak yanlış.

Birincisi stadın isim hakkını Nike da alsaydı yine aynı şekilde diretecekti, bugün Şükrü Saraçoğlu'nun isim hakkını atıyorum THY alsa yine aynı şekilde diretirdi. THY gibi TT de yabancılara satıldı biliyorsunuz, dolayısıyla şirket olarak babalarının hayrına sponsor olmadılar bize, stat üzerinden yapacakları reklamı düşündüler ve yaptıkları diretmede de haklılardı bana kalırsa.

Ülker'in yönetim kurulu başkanı ise Fenerbahçeli, başkanlık için ismi bile geçiyordu hatta. Adam basketbol şubesini bildiğin heba etti Fener'e, yıllık 15 milyon dolar para ödüyor bir de. Gönülden bağlı çünkü kulübüne.

Biz Ülker gibi bir sponsor istiyorsak Pegasus var yanımızda, Ali Sabancı'nın yönetim kurulu başkanı olduğu şirket. Bildiğim kadarıyla Denizbank'ın YK başkanı da Galatasaraylı, o da olabilir. Ama TT'nin stat konusunda haksız olduğunu söyleyemezsiniz, EL'de F8 hedefi olan bir takım için de sağlam bir sponsorluk anlaşmasıyla gelen bir şirketi haklı olduğu bir konuda tarafı olduğumuz Galatasaray'a yanlış yapmasından dolayı geri çevirmek bana mantıklı gelmiyor açıkçası.

Arena konusunda haklı olabilirsiniz ama Ülker ile TT'yi kıyaslamak yanlış.

Birincisi stadın isim hakkını Nike da alsaydı yine aynı şekilde diretecekti, bugün Şükrü Saraçoğlu'nun isim hakkını atıyorum THY alsa yine aynı şekilde diretirdi. THY gibi TT de yabancılara satıldı biliyorsunuz, dolayısıyla şirket olarak babalarının hayrına sponsor olmadılar bize, stat üzerinden yapacakları reklamı düşündüler ve yaptıkları diretmede de haklılardı bana kalırsa.

Ülker'in yönetim kurulu başkanı ise Fenerbahçeli, başkanlık için ismi bile geçiyordu hatta. Adam basketbol şubesini bildiğin heba etti Fener'e, yıllık 15 milyon dolar para ödüyor bir de. Gönülden bağlı çünkü kulübüne.

Biz Ülker gibi bir sponsor istiyorsak Pegasus var yanımızda, Ali Sabancı'nın yönetim kurulu başkanı olduğu şirket. Bildiğim kadarıyla Denizbank'ın YK başkanı da Galatasaraylı, o da olabilir. Ama TT'nin stat konusunda haksız olduğunu söyleyemezsiniz, EL'de F8 hedefi olan bir takım için de sağlam bir sponsorluk anlaşmasıyla gelen bir şirketi haklı olduğu bir konuda tarafı olduğumuz Galatasaray'a yanlış yapmasından dolayı geri çevirmek bana mantıklı gelmiyor açıkçası.
İnanılmaz olgunlukta ve güzel bir yazı olmuş baştan sona katılıyorum ve tebrik ediyorum kardeş .

Oyuncu bazında Muratcan ve d-Wash gelsin. İyi bir 3 numara ve 4-5 oynayabilen iyi bir yabancıyla seneye çok iyi bir kadromuz olur.

Birleşme bundan önce olabilirdi çünkü birleşmede bize katkı verebilecek bi durum pek yok.D-Wash istersek şimdi de alabiliriz.Ama bence en mantıklı olanı Galatasaray isminin arkasına sponsor olsunlar.Eğer yıllık 20 milyon dolar vereceklerse bu inanılmaz bi miktar bizim için

Birleşme bundan önce olabilirdi çünkü birleşmede bize katkı verebilecek bi durum pek yok.D-Wash istersek şimdi de alabiliriz.Ama bence en mantıklı olanı Galatasaray isminin arkasına sponsor olsunlar.Eğer yıllık 20 milyon dolar vereceklerse bu inanılmaz bi miktar bizim için

Abi sadece oyuncu olarak bakmamak lazım verecekleri bütçe önemli medical park resmen dilenci muamelesi yaparken bütçe 20milyon euroya çıkarsa harika olur .

Galatasaray isminin marka değerini bir tarafa bırakın basketbol takımımızın son iki yıl içinde geldiği nokta medical park sponsorluğundan gelen rakamı küçümsememe neden oluyor Türk telekom ile bu büyük rakamlara birleşilemese bile yönetimin sene sonunda M.P. sponsorluğunu gözden gecirme , sonuca görede M.P. dan artış talep etme veya başka sponsorlara yönelme ihtimali olması lazım Ayrıyetten basketbol takımımıza Altyapı ve Kamp tesisi ABDİ İPEKÇi ARENANIN üst kullanım hakkının alınması ve modernize edilmesi gibi konularıda sponsor firmaya veya olucak firmaya şart koşması lazım yönetimin ...

Sponsormu aranıyor Vadofone adamlar Kırmızı hastası bir aracı gitsin kırmızı desin onlara yeter.Sora kırmızı show izlesinler :)

bence telekom la birleşmemiz gerekir. sene başında mp ile yaşadğımız sıkıntıları ile biliyoruz.. mp 10 milyon dolar fazla verseydi bu seneki kadar reklam yapamazdı.. euroleagu maçlarında adının geçmediği cümle yok.. ntvsporda hergün reklamlar dönüyor..belki bizde biiilseydkik bu kadar yukarlara çaıkcağımız bide kabul etmezdik ama bence tt birleşmenin zamanı geldi..

Vodafone bence de çok mantıklı bir sponsor olarak gözüküyor ama malesef klubümüzün Avea ile hali hazırda bir anlaşması var sanırım.Onu fesh edip yapılabilir aslında ama anlaşma ne şekilde onu bilmediğimizden ne yazsak boş olur.

Ben futbol dışında her branşta sponsora açığım.Birleşme veya sponsor olan her ne firması ise sadece Galatasaray ile anlaşmalı.Mesela şuanki Medical Park Antalyaspor ile anlaşmalı.Her ne kadar branş farkı olsada herhangi bi rakibime katkı sağlıyorsa benim için bi anlamı yok o sponsorluğun.Bir başka örnek:Avea.
Ayrıca sponsorluğu hangi firma yapıyorsa sadece maddi anlamda katkı sağlamalı.Sonuçta Şanlı Galatasarayın yanında ismi yazıcak ama kültürel değerlerimize zarar vericek herhangi bir fiilde bulunmamalı.Ben bu anlamda Türk Telekomdan memnun değilim futbolda Galatasaray taraftarına vermedikleri önemi biliyoruz.O yüzden her kim sponsor olucaksa çok ince hesaplar yapılarak seçilmeli.