Galatasaray TV Hakkında

gs tv bugünde üzerine düşen galatasaray seyircisini çıldırtma görevini yeterince yerine getirmiştir.yine uyduruktan bir basketbol özetiyle 2.çeyrekten başlayan bir maç.bu basketbolu desteklemek anlamına gelmez bilakis küçük düşürmedir.şampiyonluğa giden bir takım kuruluyor ve gösterilen ilgi ve alaka bravo!!!ki gs tv nin bu basketbol için değil ligde oynadığımız maçların özet görüntülerini yayınlayamayacak kadar aciz bir durumda olunca fazla söze gerek kalmıyor.
 
Arkadaşlar maç özetlerinden bahsediyorsunuz ama yayıncı kuruluş izin vermezse maçların değil banttan tamamaını, özetini bile yayınlayamazsın. Futbol maçları Digitürk'ü elinde ve Digitürk ile zaten başımız hoş değil. Eğer Lig TV vermiyorsa zaten maçtan görüntü alamazsın.

Basketbol maçları NTV'ye bağlı. Ona rağmen bazı maçların özetini alabiliyoruz. Demek ki, maçlardan özet görüntüler alınmasına izin veriliyor. İzin verme yetkisi yayıncı kuruluşa aittir.

Voleybol maçlarında bazı maçlarda D Spor ile ortak yayın yapılıyor(ikisi de D-Smart kanalı :) ) . Ama burada kalkıp da niye maçları tarafsız sunuyor gibi yorumlar yapmayın.

Kanalımızda bazı temel eksiklikler olduğu kesin. Ancak bu kanal kurulalı ne kadar oldu. Fenerbahçe ve Beşitaş TV kanalları da ilk zamanlar böyle yayınlar yapıyordu(Gerçi FB TV kendini geliştirdi ama BJK TV'de pek gelişme olmadı).Zamanla bizim kanalımızda da çok büyük gelişmeler olacaktır. Tek sevmediğim yanı sürekli aynı şeyleri defalarca yayınlaması.
 
Çekimle alakası yok yayın olayının.Farketmiyor yani.şöyle düşün sen tribünden çektiğin birşeyi youtubeda yayınlıyamıyorsun yayın haklarından dolayı.
Ama nolursa olsun önem vermiyorlar hiç bir şekilde.
 
tamam basketbol maçlarını anlayabilirim ama(affınıza sığınarak konunun yeri değil ama) voleybol maçlarının yayın hakları d spor yani doğan medya grubuna bağlı beceke tv ile beraber bizde doğan grubu bağlıyız.hatta son arkas - fb maçını da gs tv de 8.gün programı yapan adnan isimli sunuc kardeşimiz yapmıştır.kendi yayınının özetini veriyorsun.2 şubedede son yılların en kaliteli kadroları kuruldu ve taraftar, yönetim ve oyuncular olarak bir bütün kurularak şampiyonluk hedefleri koyuluyor.tamam her şey çok güzel biliyorlar ki taraftar galatasarayın gazozuna maçı olsa destekler onu hiçbir kulvarda yalnız bırakmaz ama medya desteği olamadan bazı atılımları kulüp olarak nasıl gerçekleştireceğiz.bir kulübün en üst noktası yönetim ondan sonra da medyadır yani kulübün varsa gazetesi ya da tvsidir.geçen sezon oysaki ne güzel bazı atılımlar içindeydi tvmiz.yayıncı kuruluşun vermediği maçları yayınlıyordu.basketbol dünyası isminde bir program vardı ki bu sene de var.onu geçen sene uzun yıllar basketbola emek vermiş bir kşi olan esat yılmaer sunuyordu.bu sene veli isimli spikerimizi yargılamak istemiyorum ama herkes her şeyden anlamak zorunda değildir ki kardeşim.bir basketbol maçı anlatıyorsun forumda 1 ay kimse kendine gelemedi kullandığın terimler yüzünden yani değinmek istediğim konu bu konu üzerinde bilgili olan çok kişi var.bu forumda eyüp abi olsun murat abi olsun arda abi bunlar galatasarayımıza çok emek veren insanlar ve basketbolun içinde yaşayan kişeler bizim forumdaki bazaı kişilere göreve verseler seve seve kabul edecekllerinden eminim.hem birinci kaynağa en yakın kişiler olacağından gerekli örgütlenmeleri kulübümüz daha rahat yapabilir.saygılarımla
 
ben gs tvyi hiç beğenmiyorum.biraz doğan grubundan kopması lazım.sadece kendi spikerleriyle çalışması lazım fb ezeli rakibimiz ama tv alanında onardan çok şey örnek almamız lazım bunu üzülerek söylüyorum.bi gün gstvde spikerlik yapan birisi bi gün sonra d-spor yada başka doğan grubu kanalında da maç anlatıyor.zaten programlarımız çok kötü.
 

Üst