tamam basketbol maçlarını anlayabilirim ama(affınıza sığınarak konunun yeri değil ama) voleybol maçlarının yayın hakları d spor yani doğan medya grubuna bağlı beceke tv ile beraber bizde doğan grubu bağlıyız.hatta son arkas - fb maçını da gs tv de 8.gün programı yapan adnan isimli sunuc kardeşimiz yapmıştır.kendi yayınının özetini veriyorsun.2 şubedede son yılların en kaliteli kadroları kuruldu ve taraftar, yönetim ve oyuncular olarak bir bütün kurularak şampiyonluk hedefleri koyuluyor.tamam her şey çok güzel biliyorlar ki taraftar galatasarayın gazozuna maçı olsa destekler onu hiçbir kulvarda yalnız bırakmaz ama medya desteği olamadan bazı atılımları kulüp olarak nasıl gerçekleştireceğiz.bir kulübün en üst noktası yönetim ondan sonra da medyadır yani kulübün varsa gazetesi ya da tvsidir.geçen sezon oysaki ne güzel bazı atılımlar içindeydi tvmiz.yayıncı kuruluşun vermediği maçları yayınlıyordu.basketbol dünyası isminde bir program vardı ki bu sene de var.onu geçen sene uzun yıllar basketbola emek vermiş bir kşi olan esat yılmaer sunuyordu.bu sene veli isimli spikerimizi yargılamak istemiyorum ama herkes her şeyden anlamak zorunda değildir ki kardeşim.bir basketbol maçı anlatıyorsun forumda 1 ay kimse kendine gelemedi kullandığın terimler yüzünden yani değinmek istediğim konu bu konu üzerinde bilgili olan çok kişi var.bu forumda eyüp abi olsun murat abi olsun arda abi bunlar galatasarayımıza çok emek veren insanlar ve basketbolun içinde yaşayan kişeler bizim forumdaki bazaı kişilere göreve verseler seve seve kabul edecekllerinden eminim.hem birinci kaynağa en yakın kişiler olacağından gerekli örgütlenmeleri kulübümüz daha rahat yapabilir.saygılarımla