:ehue :ehue :ehueugurcan' Alıntı:stad bitti sizin haberiniz yok.ben gittim dolaştım.tek sorun çimleri tek tek ekiyorlarmış kaliteli olsun diye.o yüzden çok uzun sürüyor.kısmetse o da biticek
BuRaKGS' Alıntı:: D
adam 3 yıldız dedı 5 yıl oldu yapmadı ee 26 hazıran dedı dıe ınanmamıstım zaten bunun yanında 31 agustos 2003 de de stad baslıo du
hikaye bunlar hikayeee... inanmıyorum ben.SAPO1@mynet.com' Alıntı:Galatasaray TV yayına giriyor
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın aylardır sabırsızlıkla beklenen Galatasaray TV konusunda müjdeyi verdi. TV iki ay içerisinde taraftarla buluşuyor.
05 Ağustos 2006 Cumartesi 10:05
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın taraftarın merakla beklediği Galatasaray TV konusunda müjdeyi verdi. Başkan, iki ay içerisinde yayına başlayacaklarını dile getirirken, “Taraftarların beklentilerini karşılayacak bir televizyon kanalı sözü veriyoruz. Teklifleri değerlendiriyoruz” ifadesini kullandı.
SAPO1@mynet.com' Alıntı:GALATASARAY TV İÇİN GERİ SAYIM
Fenerbahçe ve BJK TV’nin ardından Galatasaray TV için kollar sıvandı.
Doğan Grubu'nda Galatasay Tv için çalışmalar başladı hatta bina içi local yayın başladı.
Galatasaray Tv alınan bilgiye göre yarın sabah Doğan Grubu Cnn Türk paketinden yayına başlıyor.
14 Eylül 2006 - 14:42412