• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":237rqj1j]Pekala gstv muhabiri sevgili can erbesler niçin ftk maçları kanalımızda dedi?Bunun için mantıklı bir açıklaması olan varmıdır aramızda ?
ya bi heycanla ağzından oda çıkmıştır da abartmaya grek yok 3 4 maç için lig maçları bizde ya yetr :) birde ayrıca 2şubatta digiturke filan geçirilmiyo daha süresi belli değilmiş digiturk yetkilileri kim bilgiyi vermişsse kandırmışlar diyo :@[/quote:237rqj1j]

biraz profesyonelce düşün.Orası dingonun ahırı değil.Sunucunun ağzından çıkan her söz önemlidir.Ne demek ağzından çıkmıştır.

ya aykun abartmamk gerekir sunucu canlı yayında lig özetler derken kupa maçlarıda dedi ne var bu7nda ya

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya aykun abartmamk gerekir sunucu canlı yayında lig özetler derken kupa maçlarıda dedi ne var bu7nda ya

Hayret ya kanaldaki en küçük bir aksaklığı dilinden düşürmeyen sen nasıl oluyorda bunu çok doğalmış gibi karşılıyorsun.Herhalde bünye alıştı artık :)

çok güzel bir cümle aykun ilk kez lig özetleri için çok sevinçliyim bunu gölgelememek tadının çıkarmak için böyleyim ama maç anlatımında skorboard olmalması maçın resmen tarfsız anlatılması bir yorumcunun bir spikerin bile belli olmaması bardağı taşırdı artık ...

Galatasaray'ın resmi televizyon kanalı Galatasaray Televizyonu, artık Digiturk'ten de yayın yapacak.

Galatasaray Televizyonu, Digiturk platformundan yayınına 2 Şubat 2009 Pazartesi günü başlayacak.

Galatasaray Televizyonu'nun 75.kanalda yayın yapacağı ve 75.kanalda bulunan NBA TV'nin de 81.kanala kaydırılacağı öğrenildi.

Kaynak : maraton

kaynak maraton işte bu

Şu anki yayın kalitemiz bu denli büyük kitlelere hitap edecek kadar iyi ve yeterli değil.Acilen değişmesi gereken şeyler var.

oh be çook iyi oldu

Yapmayın Allah aşkına Erkek ve bayan basketbol takımlarımız Avrupada ilk 4'e girerken kaç kez adından söz edildi ? Veya Engelsiz Aslanlar kadar ilgi gördülermi ?[/quote]Güzel kardesim TS basketbol takimimiz tas catlasa 4 kisiyle oynamiyor mu?

dünkü bayan basketbl maçını verirken tv miz, sol alt köşede maç skor unu verdi. işte ben o zaman duygulandım.

yunustaylan' Alıntı:
dünkü bayan basketbl maçını verirken tv miz, sol alt köşede maç skor unu verdi. işte ben o zaman duygulandım.
duygunu kırmayayım kardeşim ama o skorboard rum kanalına aitti :) artık digiturke geçeceksek en yakın zaman da logo temanında değişmesi lazım

Yahu GS TV yavas yavas maclari lig özetlerini veriyor diye seviniyoruz ama 1az ugursuz mu geldi ne.Daha önce Sivas dün´de AEL IMPERIAL.

Onur Karakuzu' Alıntı:
yunustaylan' Alıntı:
duygunu kırmayayım kardeşim ama o skorboard rum kanalına aitti :) artık digiturke geçeceksek en yakın zaman da logo temanında değişmesi lazım
Onur ben sahsen skor tabelasini merak ediyorum GS TV´de sence nasil olur?

NBA deki gibi olur bence :)

[/quote]Onur ben sahsen skor tabelasini merak ediyorum GS TV´de sence nasil olur?[/quote]
bence sağ altta filan kırmızı üstüne sarı ile yazılmış bi yazı olabilir hani kırmızı kutucuk içine sarı ile yazılan yazılar ve skor ayrıca sürede onun altında olabilir bir de gs logosu ile güçlendirilebilir galatasaray yazısı tabiki bunlar sadece ve sadece test yayınından çıkıldıktan sonra olacak şeler malsef bekleyip göreceğiz

sanmıyorum nba deki gibi skorboard olacağını bide kendi sahamızdaki test yayınındaykenki avrupa maçında eurolig skorboartını kullanacakmışız

İnsanoğlu nankördür diyor büyüklerimiz boşuna söylemiyor.Maç yayınını buldunuzda skorbord eksik olsun :D

Mümin Yavaş' Alıntı:
İnsanoğlu nankördür diyor büyüklerimiz boşuna söylemiyor.Maç yayınını buldunuzda skorbord eksik olsun :D
Maci GS TV göstericek Mümincim. :) :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mümin Yavaş":1e4d023t]İnsanoğlu nankördür diyor büyüklerimiz boşuna söylemiyor.Maç yayınını buldunuzda skorbord eksik olsun :D
Maci GS TV göstericek Mümincim. :) :P[/quote:1e4d023t]
hangi maci ?

Mümin Yavaş' Alıntı:

konuyu bilmeden neden müdahele ediyorsun?

Ben size skorboardı söyleyeyim.Ayhan Şahenkteki skor boardı düşünün.Onun skoruyazan yeri ve hemen altındaki hücum süresini yazan yeri kamerayla küçültüp ekranın sağına verirler.Boşuna heveslenmeyin yani.Bant yayınında onuda bulamayabiliriz.Bu kanal ki voleybol maçını bile skorboardsız yayınlamış.

Geri