• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

bu sanırım hazırlık ve özel maçları kapsamıyor sadece tv bazında digitürke geçiş. dsmart bangır bangır reklam yapıyor 2013 kadar gs maçları dsmartta diye

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Tam bi tarih yok dimi hala ?
adnan polat 2gün önce 15gün sonra dedi

Halil İbrahim' Alıntı:
bu sanırım hazırlık ve özel maçları kapsamıyor sadece tv bazında digitürke geçiş. dsmart bangır bangır reklam yapıyor 2013 kadar gs maçları dsmartta diye
ya onlar d smartta para ile alınabilir ancak

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Kurtuluş Yazıcı":1kofqsfo]15 gün sonra zaten lig neredeyse bitmiş olacak, maçlar gösterilse ne olur gösterilmese ne olur. :P
Digitürk'e geçmesi bence önemli. D-Smart'ta olmasından daha iyidir. Ancak uydudan da izlenebilmeli bence.
haklısın ama 2001den beri olan bütün maçların özetleri filan alınacak haber bültenlerinde bu süper olur ayrıca sezon değerlendirmesinide resimlerle yapmamış olurlar :)[/quote:1kofqsfo]

Evet tabii ki eski maçların görüntülerini almak iyidir ama eski maç görüntüleri zaten ucuza veriliyor. Bu durum önümüzdeki sezon için bize avantaj sağlar sadece. Basketbol maçlarının da yayın hakkı digiturk'te olduğu için bu katkı ikiye katlanmış olur. Aslolan kaliteli programcıların Galatasaray TV'ye gelmesi. Yaz döneminde muhtemelen bu kadro kurulacak. Aksi taktirde şu yayın formatıyla şu kadroyla kanal hala bir test kanalı gibi. Umarım bayan basketbol ve erkek-bayan voleybol ligleri de digiturk'e geçer. Eczacıbaşı-Fenerbahçe voleybol maçını izledim FB TV'den. Bu kadar kalitesiz, özensiz bir çekim olabilir. Sayılar sürekli kaçtı. Digiturk yurtdışındaki platformlarla karşılaştırılamaz ama şu anda yayıncılık adına bu işi Türkiye'de en düzgün yapan platform bence. Bu durum bizim kanalımızı da geliştirecektir diye umuyorum.

bence geçmesin digiturke kurtuluş ABİ o zmanda tarafsız bir anlatım olur bizim spikerler gider anlatır bi farkı kalmaz ama dediğiniz kısma çok katılıyorum yazın iiice bir kadro oturtulmalı basketbol maçlarını anlatıp program sunan ve yorumlayan 2kişi voleybol içinde ole her branşa böle yapılması lazım

Onur Karakuzu' Alıntı:
bence geçmesin digiturke kurtuluş

Ben Kurtuluş abi 37 yaşında diye hatırlıyorum ama neyse...

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":229s1tx9]bence geçmesin digiturke kurtuluş

Ben Kurtuluş abi 37 yaşında diye hatırlıyorum ama neyse...[/quote:229s1tx9]
yaşını bilmediğim için öle dedim nese ayrıca kanal sanırım 9 90lık pakette olacakmış

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":3txxva0t]bence geçmesin digiturke kurtuluş

Ben Kurtuluş abi 37 yaşında diye hatırlıyorum ama neyse...[/quote:3txxva0t]

yaşımı tekrar yazayım bari. Olsun ruhum genç diyelim onur ve saadet :P

kurtuluş abi daha yeni yeni girmeye başladım kardeşimin yerine bilmiyordum tekrar özür dilerim ..

Onur Karakuzu' Alıntı:
kurtuluş abi daha yeni yeni girmeye başladım kardeşimin yerine bilmiyordum tekrar özür dilerim ..

önemli değil nereden bileceksin.

Kurtuluş Yazıcı

espriktüel bi durum :)

Acaba kanal DIGITÜRKe geçtikten sonra Burcu Baber,Veli Yiğit,Can Erbesler, Değer Okşar & Derya Aydoğan´da gelir mi? :oops:

Hakan Avci' Alıntı:
Acaba kanal DIGITÜRKe geçtikten sonra Burcu Baber,Veli Yiğit,Can Erbesler, Değer Okşar & Derya Aydoğan´da gelir mi? :oops:

Niye sordun onları çokmu beğeniyorsun ?

Şahsen ben daha görürken sinir oluyorum Burcu'dan tutta Veli'ye kadar.. ;)

Saadet kıskanma Burcu'yu. :ehue

o soruya şöyle cvp veriyim değer burcu derya ile devam edilecekk fakat can adnan veli ve melisanın doğan tv ye istifalarını verip öle gelmeleri gerekiyor

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Saadet kıskanma Burcu'yu. :ehue

Teessüf ederim güzel ablam ben onun nesini kıskanacağım Allah aşkına... :ehue

Basket maçları için bülent karpat ile anlaşılsın.Yanına bu işi iyi bilen birde spiker alınırsa tamamdır.

Aykun Alan' Alıntı:
Basket maçları için bülent karpat ile anlaşılsın.Yanına bu işi iyi bilen birde spiker alınırsa tamamdır.

yapma aykun kimse kalmadı mı karpattan başka? bir zamanlar habertürk spor müdürlüğünü vermişlerdi ona, adam prompterdaki hazır metinleri okumaktan aciz hale gelmiş, hazır cümleleri tekrar etmekte zorlanıyor, heyecanı sürekli devam eden bir maçı mı yorumlayacak, çetin yılmaza sinir olan taraftarların bülent karpata katlanabileceklerini hiç sanmıyorum

ya arkadaşlar gs ile özedeşleşmiş ve basketbolu bırakmış birisi kabul etmez mi yorumculuğu bence eder bu voleybol içinde aynısı gerekli ama spiker kosnuunda nasıl bulacağız bilmiyorum

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya arkadaşlar gs ile özedeşleşmiş ve basketbolu bırakmış birisi kabul etmez mi yorumculuğu bence eder bu voleybol içinde aynısı gerekli ama spiker kosnuunda nasıl bulacağız bilmiyorum

onur, cimbomun renkleri programına konuk olan ünlülerle konuşulup onlara program yaptırılamaz mı, aralarından bir kaç tanesine alanıyla ilgili programlar yaptırılabilir, mesela; ercan akışık a eğlence tarzı, burak hakkı ya haftanın filmleri ile ilgili bir program vs. falan işte. (tabii bu onlarında müsait olmasıyla olacak bir durum ama olmayacak şeyler değil)

Geri