Galatasaray-Ülker anlaşması yapıldı

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
biglion;

hatta besiktas ile ilgili sunu acıkladı delgado olayı sorulunca futbol da
besiktas'ın ana sponsoruyuz ondan dedi fener ve galatasaray'ın ana
sponsoru degiliz dedi.ama bize de mutlaka yardım edilecegini soyledi.
diger oyuncular hakkında haklısın ama mirsad,ibo,omer ve oguz alınınca
kim kaldı ki soyle iyi diyebilecegimiz oyuncu ki ali dogan'ın dedigine gore
fener oguz ile daha anlasamamıs. :)

biglion' Alıntı:
ok futbola verilen desteklerden en buyugunu bize vermislerdir belki ama baskette bunu soylemek imkansiz bnce
isin hakli oldugun bi tarafi daha var bn ne ibrahimi ne mirsati ne onan i nede oguzu takimimda gormek istemezdim cok haklisin.ama bosta olan dierleri(hala kaldiysa tabi) icin mutlaka biseler yapilmali

dogru soluyon da sonucta bn bu oyuncularida GS formasi altinda gormek istemezdim hee oguz anlasamassa fatih e yedek olarak alinabilecek bir oyunucu?ki cok havandiysa onun istedigi parayi karsilayamayiz die dusunuyorum.ayrica bundan sonra imzalacak anlasmayla bizim anasponsorumuz olacak diye biliyorum

ben futbolda ana sponsor degilmis dedim. :)
ayrıca bu adamları bende gs forması altında
gormek istemedigimi belirttim zaten he onlar da
zaten gelmezlerdi.

Ülker'den Türk sporuna destek
Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan, Ülkerspor'un profesyonel ligden çekildiğini, ancak Avrupa Ligi hakkını Fenerbahçe ile birlikte sürdüreceklerini, bu arada sponsorluklarını genişleterek devam ettirirken, sporu kulüplere bırakma ve onlara sadece destek olma politikası güttüklerini söyledi.

Doğan, Radyospor'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, Ülkerspor'un kapatılmasını 3 yıldır planladıklarını belirterek, ''Basketbolu, sporu, dolayısıyla gençlere desteği nasıl daha verimli hale getirebileceğimizin arayışı içindeydik. Tüm bunlar program dahilindeki adımlardı'' dedi.

İlk aşamada Ülkerspor'un profesyonel ligden çekildiğini, ancak 4 yıllık Avrupa Ligi hakkını Fenerbahçe ile birlikte sürdüreceklerini ifade eden Doğan, şöyle konuştu: ''Geçen yıl en önemli iki markamızdan birini Galatasaray'a, birini de Beşiktaş'a vermiştik. Beşiktaş Cola Turka ve Galatasaray Cafe Crown olarak mücadele ediyorduk. Onlarla sponsorluklarımızı genişleterek, devam edeceğiz. Bu arada Ülkerspor'u okullaştırmaya yönlendiriyoruz. Spor okulları, bilişim okulları açarak, gençlerin İngilizce öğrenebilecekleri, spor ve bilişim alanında çalışmalar yapacakları okullara dönüştürüyoruz. Sporla ilgimizi daha da artırıyoruz, ama bunu daha rasyonel hale getiriyoruz. Yaparken de sporu kulüplere bırakma ve onlara sadece destek olma politikası güdüyoruz.'' Ülker'in, sadece basketbola değil, yıllardır 77 Anadolu kulübüne sponsorluk yaptığını anlatan Ali Doğan, bunların, İstanbul'daki takımlara sponsor olunca bilindiğini, kendilerinin, kulüplere basketbol ve futbolda yardım ettiklerini bildirdi.

-''ŞİMDİ FENERBAHÇE ÜLKER OLDU''-

Ali Doğan, geçen yıl Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte Fenerbahçe ile de sponsorluk anlaşması yapmak istediklerini, ancak sarı-lacivertlilerin sponsorları olduğu için bunu bir yıl sonraya bırakmak durumunda kaldıklarını söyledi. Doğan, ''Geçen yıl Fenerbahçe'nin başka sponsorları vardı. Bu kervana katılamamıştı. Çok önemli markamız olan Cola Turka'yı Beşiktaş ile Cafe Crown'ı da Galatasaray ile birleştirmiştik. Ülker de ana markamız. Elimizdeki iki önemli markayı kullanınca, elimizde Ülker markası kaldı. Diğer yönden, Ülkerspor'un Euroleague ile dört yıllık anlaşması vardı. Bu hakkı kaybetmemek için Ülker ismini de Fenerbahçe'ye verdik. Şimdi Fenerbahçe Ülker oldu'' dedi.

-DELGADO'NUN, BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİ-

Beşiktaş'ın, Basel Kulübü'nden Delgado'yu alması olayına da değinen Ali Doğan, ''Beşiktaş ile üç yıllık ana sponsorluk anlaşmamız var. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile kola sponsorluğumuz var. Ana sponsor olduğumuz Beşiktaş ile sözleşmemiz sürüyor ve yeni anlaşmalar yapılıyor. Bize 'Bir futbolcu alacağız, ama sıkıntımız var' dediler. Biz, ana sponsor olduğumuz kulübü yalnız bırakamayız. Bunun için mali katkı yaptık. Önce Basel Kulübü'nün sponsorlarıyla görüştük. Onlar da kulüpleriyle görüştü ve ortak bir yol bulduk'' açıklamasını yaptı.

Galatasaray ile de geçen yıldan bir sponsorluk anlaşmaları olduğunu vurgulayan Ali Doğan, şöyle devam etti: ''Galatasaraylı bazı dostlarımız, olayın farkında olmadıklarından sitem ettiler, ama Galatasaray ile bizim sponsorluk anlaşmamız çok daha ileri gitti. Sayın Özhan Canaydın ile görüşmeler yaptık, yeni anlaşmaya vardık. Galatasaray bizim reklam verebileceğimiz zemin hazırladı. Bizim uzmanlarımız da oturup çalıştılar, sponsorluk genişledi. Önümüzdeki hafta bu sponsorluğun detaylarını kamuoyuna açıklayacağız. Bu, Galatasaray'a futbolcu alacağımız anlamına gelmiyor. Biz oyuncu alma menajeri değiliz. Beşiktaş'ın ana sponsoru olduğumuz için takıma katkı sağladık. Şimdi Galatasaray oyuncu alacak mı almayacak mı bilemeyiz. Biz Beşiktaş'a 'Alın size para, oyuncu alın' demedik. Ben de Beşiktaşlıyım, ama Ülker, takımın ana sponsoru.''

-SPORA YATIRIMA DEVAM-

Ali Doğan, ikinci ve üçüncü lig takımlarına yıllardır sponsorluk yaptıklarını, spora ve sporcuya yatırıma devam edeceklerini söyledi. Dört büyük kulübe yardım yapmadıklarını vurgulayan Doğan, ''Birine yaptığımızda, diğeriyle ilgili bir problem yaşamak istemiyoruz. Amacımız, pazar payımızı daha genişletmek. kazandıklarımızı, yine bu ülkenin değerleri için harcamayı ve bu ülkenin her alanında değerlendirmeyi istiyoruz'' dedi.

Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan, üç büyüklerle yapılan anlaşmaların hibe olmadığını söyledi, “Bu destek pazar payımızı artırırsa, rakamlar katlanır” dedi

‘Tamamen ticari ilişki’
Şampiyon olan basketbol şubesini kapatıp, üç büyüklerle kapsamlı sponsorluk anlaşmaları yapan Ülker Grubu’nun Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan, çarpıcı açıklamalar da bulundu.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a hibe yapmadıklarını belirten Doğan, “Ülker, kimseye karşılıksız bir tek kuruş hibe etmiyor. Yaptığımız ticari bir iştir. Türkiye’nin alanındaki en büyüğüyüz. Kazandıklarımızı spordaki en değerli markalarımızla paylaşıyoruz. Bu destek pazar payımızı artırırsa, seneye rakamlar katlanır” dedi. Doğan, anlaşmalarla ilgili olarak şunları söyledi:

‘Kararı Galatasaray verir’
Galatasaray sponsorluk anlaşması için en ciddi ve kapsamlı hazırlığı yapan kulübümüzdü. Geçtiğimiz sene Cafe Crown’u kullanmışlardı ve yine yeni girdiğimiz pazarda bu yolla yüzde 30’luk bir pazara sahip olduk. Sıkıntısı büyük olan Galatasaray camiasıyla da pazartesi günü anlaşmamızı imzalıyoruz. Onlara futbolcu almayacağız. Onlar anlaşma gereği alacakları parayı ister tesise, ister transfere ayırır, bu onların bilecekleri iş. Ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki yaptığımız anlaşma, Galatasaray tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasıdır.

Kaynak: Fanatik
Sayın Doğan demek istiyorki : " Pazar payımızda düşüş gözlemliyoruz. Ey taraftar bizi protesto etmeyin, aksine bizi tercih edin ki gelecek sezonlarda daha fazla destek olalım takımlarınıza. "

Ben de diyorum ki: Pazar payınızı, sponsorluktan kaymağı verdiğiniz takımın taraftarlarları artırsın. Gerçi kaybettiğiniz pazarın önemi yok çünkü markanızın yıllık cirosu 3 milyar euro.

Galatasaray Spor Kulübü ile Ülker Grubu İmza Töreni

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve Ülker Grubu Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan, yarın (12 Temmuz Çarşamba) saat 11:00'de Mecidiyeköy'deki Kulüp Binası'nda ortak bir medya bilgilendirme toplantısı düzenleyeceklerdir.

Basın mensuplarının bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

CanuAltay' Alıntı:
hayirlisi olsun...inşallah daha geç olmadan önemli bir miktar futbol dışı şubelere ayrılır...
bunun daha gecimi kaldi arkadasim en fazla bukadar gec kalinirdi oda oldu iste allah tan futbolcularin parasi odendi yani burdan gelen para oraya kaymicak SIMDILIK.

Galatasaray Kulübü ile Ülker Grubu arasında geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması törenle imzalandı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yapılan anlaşma törenine kulüp başkanı Özhan Canaydın, yönetici Atilla Kınay, Ülker Grubu Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan ve Ülker Grubu Yöneticisi Ali Ülker katıldı.

Başkan Canaydın, yapılan sponsorlukların başlangıcının geçen seneye dayandığını ifade ederek, ''Bu örnek bir başlangıç oldu. Cafe Crown ile ilk adımları attık. Bu kez basketbol için Cafe Crown markası ile 5, Cola Turka markası ile futbolda 3 senelik anlaşma yaptık'' dedi.

Yapılan sponsorluğun Türk basketboluna büyük etkileri olacağını anlatan Özhan Canaydın, Cola Turka için de Ülker Grubu'na çok ciddi bir çalışma ile gittiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Cola Turka geniş ufukludur, çok ciddi bir çalışma ile karşılarına gittik. Bu iyi çalışmaların neticesi, grupla birlikte kulübümüze ve Türk sporuna katkı sağlayacaktır. Bu birlikteliğin uzun süre sürmesini diliyorum. Sizin uğurunuza inanıyorum.''

Başkan Canaydın, bu çalışmaların sonunda Galatasaray'ın Cafe Crown ile daha ciddi yatırımlara gideceğini de vurgulayarak, açılacak kafeler ve storeler ile kulübe büyük gelir elde etmeyi planladıklarını söyledi.

DOĞAN: ''PAZAR PAYIMIZ YÜKSELDİ''

Törende Ülker Grubu adına konuşan Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan ise, Galatasaray ile geçen yıl yaptıkları anlaşma ile Cafe Crown'ın pazar payını sıfırdan, yüzde 30'a yükselttiklerini ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın yaptığı çalışmalar neticesinde, Ülker'in de sponsorluk alanında daha ileri gittiğini belirten Doğan, ''Galatasaray başkanı ve yardımcılarını kutluyorum. Bu birliktelik bizim pazar payımızı daha da yükseltecek. Biz başkalarının da bu alana girmesini istiyoruz. Yapılan bu
anlaşmalarla Türkiye'de sporun kalitesi artacak, çıtanın seviyesi yükselecek. Galatasaray Avrupa'da Türkiye'nin tanıtımını daha önce nasıl yaptıysa, aynı başarıların devamını bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Törende başkan Canaydın, Ülker Grubu'na katkılarından dolayı bir plaket hediye etti

yazıklar olsun canaydın..bu serefsız herıfleri
soktunuz bu kulubun ıcıne

bize cafe açacaklar össan abi nekadar saf bir adam yaaaaa
fenere dünyaları verdiler 3 kuruşa fener yalakası gericileri içimize soktular!!!!

redsong' Alıntı:
bize cafe açacaklar össan abi nekadar saf bir adam yaaaaa
fenere dünyaları verdiler 3 kuruşa fener yalakası gericileri içimize soktular!!!!
ama arkadasim bi soz vardir hani daha iyisi olana kadar en iyisi bu bizim bu sponsorlukta aynen bole yapildi3kurus 5kurus suanda basketbola daha fazla sponsorluk veren yok ne yazikki