Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Kızlarımız Ankaragücünü 3-0 yendi ama benim içni haftanın voleybol anlamında en güzel haberi Halkbank'ı hem de 3-0 gibi rahat bir skorla yenmemiz. Bu sene erkeklerimiz daha fazla ısıtıyor yüreğimi

Sühan Cem' Alıntı:
Kızlarımız Ankaragücünü 3-0 yendi ama benim içni haftanın voleybol anlamında en güzel haberi Halkbank'ı hem de 3-0 gibi rahat bir skorla yenmemiz. Bu sene erkeklerimiz daha fazla ısıtıyor yüreğimi
Kesinlikle abi.Erkek takımı hedef olan maçları istediği zaman kazanabiliyor ve bende takımdan final bekliyorum bu sene.
Ama bayanlarda o başarıyı göremiyorum

Amatör branşlarda erkekler diyelim o zaman...
Ne varsa yinede erkeklerde var diyenlere yürekten katılıyorum...:D

Can Altay' Alıntı:
Onur 1'de Erkeklerin maçı, 3'de Kadınların maçı, 5.30'da da voleybol maçı. Kim yetişecek acaba? Hem de voleyboldaki en kritik maçlarımızdan biri.
Onu hesaba katmamıştım,kadın basketbolu izleyemedim o yüzden.Bu hafta MEF'i yenersek suni de olsa bir heyecan oluşur zirveyle alakalı.

Rakiplerimizden aşşağı kalır bir kadromuz yok. Yönetimimiz bu takımın arkasında durursa güvendiğini gösterirse bu takım başarılı olur. Türkiy'nin en iyi orta ve pasör çaprazları bizde sadece destek gerekiyor.

Erkek voleybola güveniyorum nedense.Keşke avrupa yakasında oynasalarda maçları gidip desteklesem..
Ama bu sene final oynayacağız bu şubede :)

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Erkek voleybola güveniyorum nedense.Keşke avrupa yakasında oynasalarda maçları gidip desteklesem..

Okan biz senelerdir Anadolu yakasında oturarak her sene futbol,basketbol cefasını çekiyoruz,Hiç bir zamanda şikayetçi olmuyoruz,Avrupa yakasında oturanlardanda tek ricamız sadece voleybol maçları anadolu yakasında zaten gelmelerini çok istiyoruz.

Burak Eyvel' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":1ae751rn]Erkek voleybola güveniyorum nedense.Keşke avrupa yakasında oynasalarda maçları gidip desteklesem..

Okan biz senelerdir Anadolu yakasında oturarak her sene futbol,basketbol cefasını çekiyoruz,Hiç bir zamanda şikayetçi olmuyoruz,Avrupa yakasında oturanlardanda tek ricamız sadece voleybol maçları anadolu yakasında zaten gelmelerini çok istiyoruz.[/quote:1ae751rn]
Valla kardeşim basketbol maçlarıyla çakışıyor hep.. O yüzden baskete de ilgi duyduğmdan basketbol maçlarımızı tercih ediyorum.Ama bu hafta içerdeki tek maç MEF ile voleybol maçı.Orada olacağım

Okan biz senelerdir Anadolu yakasında oturarak her sene futbol,basketbol cefasını çekiyoruz,Hiç bir zamanda şikayetçi olmuyoruz,Avrupa yakasında oturanlardanda tek ricamız sadece voleybol maçları anadolu yakasında zaten gelmelerini çok istiyoruz.[/quote]
Valla kardeşim basketbol maçlarıyla çakışıyor hep.. O yüzden baskete de ilgi duyduğmdan basketbol maçlarımızı tercih ediyorum.Ama bu hafta içerdeki tek maç MEF ile voleybol maçı.Orada olacağım[/quote]

Bu hafta artık herkes gelmeli

MEF maçına bir bilet varmış fazladan. Gitmeyi düşünen arkadaş var mı bileti ona yönlendireyim?

evet arkadaslar erkeklerde ilk yarı sona erdi.cok enteresan oldu bizim için ilk yarı.son hafta mefi yensek şu an 4. olacaktık. ama o maglubiyetle bir anda 6. lıga geriledik.zaten ilk 3 sıra aldı basını gitti.bizim hedef artık 4-5-6 olacak sıralamada.ilk 3 sıradaki ist.bld-ziraat-arkas zaten bu takımlara yenildik.(bu 3 takım son senelerde yenemediğimiz takım olma ozellıklerını sürdürüyorlar).
diğer 2 maglubiyetimiz mef ve maliyeye oldu. ve mef ve maliye maglubiyetleri bizim şu an 6. olmamızdakı en büyük etken.yani bu 2 takım bize ligin ilk yarısında iyi bir ders vermiş oldu.bu arada uzun yıllar sonra yendiğimiz halkbank ve cok kotu bır sezon gecıren fb de yenmemize rağmen bu iki takım bizim üstümüzde.
ne diyelim umarım bu mağlubiyetlerden takım ders cıkarır ve en çnemli olay istikrarı yakalar.

not:h.içi kupada ziraatı eleyip h.sonu mefe karsı 3-1 alacağımız maçı 3-2 bırakın almayı macı kaybediyoruz ve o mağlubiyet bize pahalıya patlıyor.ligin ilk yarısını yine şaşmaz misali çok sevdiğimiz son senelerde erkek voleybolunda abone olduğumuz 6 (altı) ncılığa bırakıyoruz.istikrar derken bundan bahsetmek istedim....

Teledünya Türkiye Kupası

Erkekler:

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediye
Sivas 4 Eylül Belediye-Fenerbahçe
Beşiktaş-TOFAŞ
Arkas-MEF Okulları

Erkeklerde birinci maçlar 26-27 Ocak, ikinci maçlar da 16 Şubat-2 Mart tarihlerinde oynanacak.

Bayanlar:
Nilüfer Belediye-Yeşilyurt
İBA Kİmya TED Kolejliler-İler Bankası
Pursaklar Voleybol İhtisas-Eczacıbaşı-Vitra
Vakıfbank Güneş. Sig.TT-MKE Ankaragücü

Bayanlarda ilk maçlar 19-20 Ocak, rövanş maçları 16 Şubat tarihlerinde oynanacak.

................
İlk turda Ziraat bir sonraki turda İbb. Şansa bak.

şu mesajı yazarken kurayı gordurunce bir yandanda gülüyorum ya. yine aynı şey. bizim kurayı yine aynı kişi çekti galiba. ilk tur ziraat bayanlarda eczacı şimdi erkeklerde istanbul bld. ...şaka gibi o kadar takım içinden ist.bld...bu sefer işimiz daha zor..fb de gitmiş sivasla eşleşmiş şansa bak..biz yine en zor kurayı çekmişiz.bir kez daha kuramızı ceken yekılı kısıyı tebrik ediyorum....

Erkek voleybol takımımız Bulgaristan milli takımı pasörü Andrey Zhekov ile anlaştı.

yeni transfer hayirli olsun da bazin den once bence filip barcanin yerine birini transfer etmeliydik bence ayrica gecen sene nasil oynadiki bu sene sozlesmesini uzattilar :?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...