Galatasaray yönetimi karşiyaka maçi için bir kampanya yapmali

Evet sevgili arkadaşlar avrupada futbol takımımızında elenmesinden sonra taraftarımız taşın altına elini koyuyorsa yönetimde gövdesini koymak zorundadır. Kulüp için bu maçın önemini yeterince anlatabilmek gerekirse bilet fiyatlarında indirim vs bir kampanya yapıp abartısız tek bir koltuk dahi boş kalmamalı ve atmosferimizi sadece yüreğini koyarak oyuncularımız gereken en büyük cevabı vermelidir. GALATASARAY BASKETBOL TAKIMI KÜÇÜLEMEZ. Bunu büyük GALATASARAY basketbol taraftarı camiası kabul edemez unutulmamalı ki galatasaray sadece futboldan ibaret değildir. Haydi ASLANLAR çıkın ve sahada gereken en büyük mücadeleyi yapın siz yapın ki hak ettiğiniz yerde olun bu yolun sonu ŞAMPİYONLUK olsun. EUROLEAGUE bu taraftarın hakkıdır.

Bu maca kampanya yapilmasa dahi minimum 7500 / 8000 kisi olur tribunler arasi husumetten dolayi, kampanya olursa 10000 kisiyi goruruz bana gore. Hafta ici olmasindan dolayi full olacagini sanmiyorum ama 10000 kisi bile yeterli olur.

Valla taraftar şu maça gelmek için kampanya bekliyorsa hiç gelmesin. Onur bey'in iyi niyetle kafa patlatmasına müthiş saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın ama taraftar şu maç için kendiliğinden harekete geçmeli. Kaldı ki kulüp de sık sık duyuruyor twitter'dan.

Kazanırsak Eurocup'ta çeyrek finale çıkacağız, taraftarın salona gelmesi için bundan daha önemli kaç maç olabilir bir sezonda?

İlk defa Abdi İpekçi'ye gitmeyi düşünüyorum da... Arkadaşlar biletleri hangi siteden alıyorsunuz? Biletix diye biliyorum ama bir sorayım yine de.

Bu maç sezonun en önemli maçlarından bir tanesi ve salonda izlemeyi planlıyorum ama maça İzmit'ten gelmeyi planlıyorum ancak şöyle bir sorunum var: Maç uzamadı da 22.00 civarında bitti diyelim. Ben saat 00.00 olmadan Kartal Metro İstasyonu'na ulaşabilir miyim? İzmit'e son otobüs 00.00'da çünkü. Bu konuda bir bilgi veren olursa sevinirim.

Bu maç sezonun en önemli maçlarından bir tanesi ve salonda izlemeyi planlıyorum ama maça İzmit'ten gelmeyi planlıyorum ancak şöyle bir sorunum var: Maç uzamadı da 22.00 civarında bitti diyelim. Ben saat 00.00 olmadan Kartal Metro İstasyonu'na ulaşabilir miyim? İzmit'e son otobüs 00.00'da çünkü. Bu konuda bir bilgi veren olursa sevinirim.

Ulaşırsın. Salondan çıkıp, Kartal metroya gelmek ortalama 1,5 saat. 21:45'te maçın uzatmasız biteceğini düşünürsek; Marmaray ve metro ile en geç 23:30'da Kartal'da olacağını düşünüyorum.

Salon-Marmaray yürüme 10 dk
Marmaray ile Ayrılık Çeşmesi 17 dk Oradan Metroya geçiş 3 dk
Ayrılık Çeşmesi-Kartal metro 30 dk
Beklemeler de 10 dk olsa toplam 70 dk.
Maç bitişi oyalanmadan çıkarsanız rahat yetişirsiniz. Maç uzasa bile yetişirsiniz.

e4ad17827732427167c23acce8f70d4e.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk