M
musker
Misafir
Seneye butce ne kadar olacak bilgisi olan var mi ? ben bi 1 trilyon diye duymuştum birşey ama dogru mudur bilmiyorum.
Barış Yarar' Alıntı:Büyük Kolej ve Galatasarayın 1.ligde kalması Ankara'da yaşayan bir Galatasaray taraftarı olarak beni çok sevindirdi.Gelecek sezon yine Büyük Kolej-Galatasaray maçını izleyebileceğiz :atki :atki :atki
selim53' Alıntı:allah a şükürler olsun...canaydın da yumurta dayandı mı gitti maçlara..ama hiç yoktan iidir...seneye bakalım ne olacak...
ersankirbas' Alıntı:Banvit karşılaşmasından sonra sürekli olarak Banvit'e karşı bir tepki içindeyiz. Sanırım manisadaki tofaş maçını izlemediniz takımımızı bu karşılaşmada bandırmadaki arkadaşlarımız desteklediler ve bu arkadaşlarımızın manisaya gelmeleri için Banvit'in yaptığı ücretsiz otobüs ve yiğecek organizasyonunu unutmamalıyız bu karşılaşmada bandırmalı arkadaşlarımız olsaydı işimiz kolay olmazdı gibime geliyor.
Ukrayna'ya Banvit girerse bozuşuruz. :kopmremre' Alıntı:Ya arkadaslar onlar GALATASARAY in dusecegini dusunup bunda da bi payimiz olsun diye yapmislardir ...
BANVİT ALMA ALDIRMA ALANIDA DÖV
Önder' Alıntı:ersankirbas' Alıntı:Banvit karşılaşmasından sonra sürekli olarak Banvit'e karşı bir tepki içindeyiz. Sanırım manisadaki tofaş maçını izlemediniz takımımızı bu karşılaşmada bandırmadaki arkadaşlarımız desteklediler ve bu arkadaşlarımızın manisaya gelmeleri için Banvit'in yaptığı ücretsiz otobüs ve yiğecek organizasyonunu unutmamalıyız bu karşılaşmada bandırmalı arkadaşlarımız olsaydı işimiz kolay olmazdı gibime geliyor.
Böyle birsey gercekten varmı bilmiyorum ama olsa bile gelen yıgınla tepkiden sonra bu tipik bir kendini affettirme politikasıdır. Dedigim gibi dogrulugunu bilmiyorum bu olayın ama dogru olsa bile tınnnnn !