Galatasaray'a bir şok daha!

Bora Yuksel' Alıntı:
Yonetimm istifaaaa yoneticilerrr sahtekarr...Oyuncularımız birer birer sakatlanıyor neyi bekliyorsunuzz neyiiii????Transfer icin kimi neyi bekliyorsunuzzzz neyiiii yeter artik sabrımız tasti deli edeceksiniz yaa bizi yeter lannn


Ne yeteri LAN, kendine gel Bora Yüksel


Provakatör müsün kardeşim,Fenerli misin nesin anlamadım valla ben seni.

GS yöneticilerini beğenemeyebilirsin,ama onlarla ilgili olarak doğru konuş. Bir seferlik olsa sinirdir derim de geçen gün de Mersin'e yenilirsek havaalanında neler olur falan yazmışsın,neler olacak domates mi atacaksın takıma? Hayret birşey ya....
 
Üyenin üslubunu onaylamak mümkün değil tabi ki.
Peki kırmızı ile yazılan cümle bir forum yöneticisine mi ait acaba

cemaat ve bir de imam ile ilgili veciz bir atasözü insanın aklına gelir eğer öyle ise değildir umarım
 
insanların yazdıklarına yıllardır karışmıyorum, pasife geçmiştim zaten, ama sözkonusu şahıs son postlarında (yorumlarında) aynı cümlelerle hakaret ettiği için uyarmak istedim. Hemde istifa etmeleri konusunda aynı fikirde olmama rağmen.
İstek ayrı birşey, uslup ayrı birşey.
 
Forumlarda forum kuralarına uyumayan üyelere çeşitli yaptırımlar uygulanması doğal ve gereklidir .Hatta söz konusu üye için kanımca çoktan uygulanmalı idi .

Bununla birlikte herhangi bir forum da yaptırımın üye'ye benze üslup ile haddinim bildirilmesi olduğuna ilk kez tanık oluyorum.

Ceza tahtası kısmına birde kulağı çekilenler altbaşlığı eklense fena olmaz sanırım .

Yaptırım uygulamak ayrı birşey üslup ayrı birşey.
 
Yazık oldu bu sakatlık biziim için kolay atlatılır cinsten bir olay değil.Polat'ın iyileşmesi bir az olsun katkı sağlıcaktır fakat bu Milo'nunki ile kıyaslanamaz.Transferler bir an önce yapılmazsa mağlubiyet sayımız planlanmaadık şekilde artmaya başlar.

Ayrıca şubeye veya şube sorumlularına laf ederiniz istifa istersiniz anlarım fakat bu yönetime toplu bir atfıda ben kabul etmem!
 
Valla kadroyu alternatifli kurmayanlar dusunsun simdi ne yapicaklarini. MS i 2 aydir benchte oturtuyoz, hem oynatmiyoruz hemde para oduyoruz. Zizic 2 haftadir ortada yok, adam gitmek istiyo yollayin gitsin kardesim. Bizi istemeyen adami bizde istemeyiz. Ya gidip adam gibi transfer yapsinlar yada hic kimseyi almasinlar almis olmak icin.

Foruma elimden geldigince bakiyorum, yazilanlari okuyorum elestiri yapiyorum, yorum yaziyorum. Elestiri yapilmasi bazilarinin pek hosuna gitmiyo saniyorum ki buraya yazi yazanlarin Galatasarayliligi sorgulanmaya baslamis. Hos degil bole seyler, kimsenin kimseyi bu sekilde yargilamaya hakki yok. Hepimiz Galatasarayliyiz, hepimiz bu takim icin en iyisini istiyoruz ancak bu sekilde birbirimizi yargilarsak hicbiyere varamayiz.
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Utku Çapan":23qt3cku]özür dilerim söz bana ait
hemen altına imzayı atıyorum, unutmuşum.

Kafam karıştı özür dilerim siz de yönetici misiniz. Yöneticlerin kırmızı değil mi isimleri ?[/quote:23qt3cku]

Sn. Kutay Çamcı; siz bizim kırmızılaştıramakdıklarımızdan mısınız? :)
 
Utku Çapan' Alıntı:
forum yönetimi benide cezalandırır sorunda kalmaz.

Cezanı açıklıyorum.

5 kırbaç, 2 parmak kesme ;)

Ayrıca bir önceki sayfada mesajının altına ben de ekleme yaptım; buraya da kopyalayayım.

Lütfen üsluplerimize dikkat edelim arkadaslar. Kaş yapalım derken göz çıkarmak bize yakışmaz. Ki ayrıca bazı mesajların altına mesaj yazmaya pek gerek de yok, kaldırılır gider; hele hele bu şekilde spor kültüründen bihaber bir kahve ağzıyla yazılmışsa ...
Arda EZER
 
Arda EZER' Alıntı:
kırmızılaştıramakdıklarımızdan mısınız? :)

Sn Arda Ezer ben başka ihsan istemeyenlerdenim :)

Sadece iki uslup arasında ancak nicelik farkı olduğuna dikkat çektim ama anlaşıldığı kadarı ile yapılan müdahalenin niteliği yönetimin kalanı açısından da pek de sorun yaratmamakta imiş.Birçok durumda mesajlar siliniyor iken o mesajlar yerli yerinde duruyor. Sonuç olarak suküt veya müdahil olmama ikrardan gelir .Herşeyi geçtim güzel Türkçemize gösterilen hassasiyet kapsamında bile en azından o ifade (ler) kaldırılabilirdi .

Yarın forumda başka birileri ''lan'' ifadesini kullandıklarınıda yönetimin nasıl bir tutum alacağını cidden merak ediyorum

Sonuç itibari ile ''üslubu beyan ayniyle insan'' ve bu herkes için geçerli
 
Zaten sıkıntılı bir uzun rotasyonumuz vardı. Zizic olayı, şimdi de Milo'nun sakatlığı ile bu iyice daraldı. Bu bizi zorlayacaktır. Umarım Milo beklenenden önce dönebilir...
 
arkadaşlar bence bir an önce ziziç in durumunu belirlemeliyiz çünkü artık kadro dışı ben ziziç in gitmesinden yanayım... çünkü gitmek istiyorsa daha takımımıza yararı ollmazzz...ziziç i gönderirsekk bizim iyi bir 4 veya 5 numara oyuncu almamız şartt...bu bölgeye en uygun isimler bana göre beşiktaş takımından ayrılan austin dirr...keşke owens yada gaines i tekrar alabilme şansımız olsa...antalya bşb 'deki doulhit de çok iyi bir oyuncu... arkadaşlar kepez deki traktör'ü alsak...iyi kariyerli oyuncu almamız lazım
 
Merak ediyorum bizim web sayfamız ne işe yarar. Avrupa'da tüm takımların WEB sayfalarında takımla ilgili haberleri bulabilirsiniz, ancak bizde Ziziç'in durumunu, neler olacağını ne gibi aksiyonlar alındığını belirten ufacık bir haber yok. Sayfaya göre Ziziç ile ilgili bir sorun yok. Kulübe yakın olan arkadaşlar var ise lütfen bu konuda sorumlulara uyarıda bulunsunlar ve benim gibi hergün sayfaya girerek neler olduğunu merak edenler de gelişmeleri birinci ağızdan izler. Bizim sayfa genelde antrenmaları yazıyor, ki onlar da hep aynı kişiler ameliyat sonrası rehabilitasyon, öteki evinde istirahat vb. içeriyor.

Milojevic'in sakatlığına gelince benim de korkum bir kaç ay sürmesi. Malum bizdeki oyuncular 2-3 ay yok, 20 dk sahada 3-4 hafta daha yok (örneğin futbol takımı Emre Güngör). Basketbolda da benzer şeyler var. Acaba sağlık kurulları ne iş yapıyor.

Son olarak Zagrep maçında Gurovic te oynamayacakmış. hırvatistan'daki provakosyonlardan dolayı. Artık iyice bu kupayı da boş verdik. İstanbul'da maça giden arkadaşlardan ricam eğer herkes için de uygun ise Ziziç'in durumunun netleştirilmesi (gönderilmesi/oynaması) yönünde bir protesto yapılabilir mi? Belki yönetim de durumun bizler için de sıkıntılı olduğunun farkına varır.
 

Üst