Her sezon tepeye oynayacak kadrolar kuralım, güçlü sponsorlarımız, destek veren yönetim ve istikrarlı bütçelerimiz olsun; birilerinin oyuncağı haline gelmiş Euroleague'e hiç gitmesek de olur.
Güçlü bir Euroleauge mazimiz var mı? Yok. Taraftar olaylarından dolayı mimli miyiz? Evet. Güçlü sponsor bulabiliyor muyuz? Hayır. Bulsak da sponsorun vereceği paraya çöküp bir de o sponsora laf edecek kalibrede tiyneyitsizler var mı camia da? Var.
Benim hayalim çok daha fazlası NBA öyle ya da böyle denizaşırı takımları da bünyesine alacak ve biz buralarda olabilir miyiz?
Kisa ve oz cok guzel ifade etmissiniz.
Euroleague'de olmamizi savunan arkadaslarin , "yonetim gelsin, cok iyi bir sponsor bulsun (veya zengin Galatasaray'li is adamlarini ikna etsin), Euroleague'de bizi oynatsin, eger bunlari yapamayacaksa da hic goreve gelmesin" argumani biraz hayalci ve ayaklari yere basmayan,soyut bir soylem olarak geliyor bana. Elbette bu camianin cok buyuk bir potansiyeli var ama bunlar bir sekilde, yillardir gerceklesmiyor. Mevcut konjonkturde, Euroleague'de A lisansi alma sansimiz da, FB-Hidayet yonetimindeki TBL'de basarili olma sansimiz da kisa vadede yok.