GALATASARAY'lı Ünlüler

Necati Şaşmaz : Polat Alemdar 8)

Bu arada çoğu forumda Serdar Ortaç Galatasaraylı yazıyorlar ancak kendisi Beşiktaşlıdır.Hatta Beşiktaş'ın 100. yılında Galatasaray'a küfür ettiği de konuşulmakta...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Necati Şaşmaz : Polat Alemdar 8)

Bu arada çoğu forumda Serdar Ortaç Galatasaraylı yazıyorlar ancak kendisi Beşiktaşlıdır.Hatta Beşiktaş'ın 100. yılında Galatasaray'a küfür ettiği de konuşulmakta...

Yok be Tugay Çok net hatırlıyorum bundan 4 yıl önce kelebekteki röpörtajında Hayatta en çok pişmanlık duyduğunuz şey nedir diye bir soru sorulmuştu oda bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaşlılar gecesinde sahne aldığıma çok pişman oldum demişti.
Hatta ben hiç sevmememe rağmen o zaman biraz daha sıcak bakmaya başlamıştım kendisine. Hoş şimdi yine gıcık alıyorum ya neyse... :)

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1s6gr91v]Necati Şaşmaz : Polat Alemdar 8)

Yok be Tugay Çok net hatırlıyorum bundan 4 yıl önce kelebekteki röpörtajında Hayatta en çok pişmanlık duyduğunuz şey nedir diye bir soru sorulmuştu oda bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaşlılar gecesinde sahne aldığıma çok pişman oldum demişti.
Hatta ben hiç sevmememe rağmen o zaman biraz daha sıcak bakmaya başlamıştım kendisine. Hoş şimdi yine gıcık alıyorum ya neyse... :)[/quote:1s6gr91v]

Benim bildiğim kadarıyla Beşiktaşlılar gecesinde futbolcular küfürlü tezahurat yaparken kendisi de katılmış.Beşiktaş'ın o sene bizimle çekiştiğini düşünürsek bize sayıp-sövmeleri ihtimal dahilinde...
Sonuçta bunlar para için kanını satacak insanlar.Serdar Ortaç da o akşam gaza gelip ortama uyarak sövmüştür.Buna inanıyorum ben.

Kendi karakteri nasıl bilemem ama benim okuduğum bu dediğim gibi kendisini hiç sevmediğim için Galatasaray'lı olup olmadığı hiçte umrumda değil.

Mehmet Ali Birandın Mesut yılmaz ve Ali kırcanın Galatasaraylıklarını değişmem.3üde sağlam Galatasaraylıdır.Bu arada bütün mankenler galatasaraylıymış oda ilginç :)

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":38j888ln]Arkadaslar ben 1 Sinem Kobal hayraniyim oda biz´den mi biliyor musunuz?
Sinem Kobal fbli daha önce bir magazin programında görmüştüm fb formasıyla.[/quote:38j888ln]
Yaaa offfff nedense hep sevdigim ünlüler fb´li oluyor sagol söyledigin icin.

Okan BAKIR' Alıntı:
33- ÇaĞla Şikel : Dizi Oyuncusu , Manken
34- Aysun Kayaci : Dizi Oyuncusu, Manken
56- Tuğba Özay : Manken
53- Didem Erol : Manken, Holywood da film teklifi almış tek türk manken
37- Pinar Altuğ : Dizi Oyuncusu, Eski Manken

Valla beni en çok bunlar etkiledi :hi :hi
Tugba Özayin FB´li oldugunu zannediyordum emin misin?

nilay dorsa galatasaraylıdır. 8)

hatta son sampiyonlugumuz icin fox da program yapılmıstı GS'lı konuk olarak nihat dogan, nadide sultan ve nilay dorsa vardı.
Alp Kırşan da galatasaraylı. (GStv kaleydskop da ogrendik)
5eaae1ec7baa157db7fe511535ceb0e0.jpg