• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

GALATASARAY'lı Ünlüler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okan Bakır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Beyaz Show'a Arda ve Sabride katılmıştı.

Şarık Tara
Nasıl Faydalanmıyoruz böyle bir isimden anlamıyorum

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Şarık Tara
Nasıl Faydalanmıyoruz böyle bir isimden anlamıyorum
O Kim?Arkadaslar Kaleydoskop´da gördüm Suat Suna´da bizdendir. :P

Şarık Tara Rahmi Koç'un servetinin 2 katı fazlasına sahip olan Türkiye'nin en zengin işadamlarından biri.Kendişi inşaat mühendisidir.Enka'nın kurucusu.
Sarik_TARA_resim2.jpg

Betül Demir'de Galatasaray'lıymış nedense çok sevindim belkide sadece işiyle ön planda olduğu için.

Saadet Unal' Alıntı:
Betül Demir'de Galatasaray'lıymış nedense çok sevindim belkide sadece işiyle ön planda olduğu için.
Hayrani digil misin? :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":12c0wso6]Betül Demir'de Galatasaray'lıymış nedense çok sevindim belkide sadece işiyle ön planda olduğu için.
Hayrani digil misin? :P[/quote:12c0wso6]

Hayranı değilim ama dinlerim şarkıları filan güzel bence. :)

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Alison Sudol":1tp60lwt]Almayanın yükselen yıldızı etnik olarak Türk olsa da hala milli takımınını seçememiş olan ama sıkı bir Galatasaray taraftarı Mesut Özil...
Nereden biliyorsun GS´li oldugunu?[/quote:1tp60lwt]

Hürriyet gazetesi fb'li olduğunu yazmıştı ama ne kadar doğru bilmem çokta umrumda değil açıkçası kendisini pek sevmem. :)

Şevket Altuğ(süper baba)- gs dergisinde röpörtajı var

Güneri Civaoğlu yazıldı mı bilmiyorum ama sürekli VIP programında onu görünce yazayım dedim..

Alison Sudol' Alıntı:
Güneri Civaoğlu yazıldı mı bilmiyorum ama sürekli VIP programında onu görünce yazayım dedim..
Iyi etmemissin dostum pek sevmem kendisini. :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mert Ünal":178o2ynu]faruk atalay :)
Mert kardesim Faruk Atalay kim?[/quote:178o2ynu]

Faruk Atalay, yanılmıyorsam UEFA kadromuzda yer alan, ancak şuanda Mersin İdmanYurdu'nda oynayan bir futbolcu .

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Alison Sudol":1txk32po]Güneri Civaoğlu yazıldı mı bilmiyorum ama sürekli VIP programında onu görünce yazayım dedim..
Iyi etmemissin dostum pek sevmem kendisini. :P[/quote:1txk32po]

Ne kötülüğünü gördün? Şeffa Oda ya seni davet etmedi diye mi tüm kastın :P

Yazıldımı bilmiyorum ama Kıvanç Tatlıtuğ'da Galatasaraylıymış, bugün Şeffaf Oda'da söyledi..

Mustafa Marangoz' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":q7g9gky7]Faruk Atalay, yanılmıyorsam UEFA kadromuzda yer alan, ancak şuanda Mersin İdmanYurdu'nda oynayan bir futbolcu .
[/quote:q7g9gky7]

Kendisinin bir hazırlık maçında Real Madrid'e 30 metreden attığı bir golü vardır.
Özellikle şut konusunda yetenekliydi ama diğer meziyetlerini pek geliştiremedi ve takımdan ayrıldı.

Faruk bir ara istanbulspor'a gelmişti sanırım 2 sene önceydi ben genc takımdaydım o zaman.10 numara meziyetleri inanılmazdı ama antremanlarda :)

zeynep tokuş u çok merak ediyorum :)

Kerem Gönlüm Galatasaray'lı.Zaten ezelden beri severim onu demmeki haklı sebepleri varmış...

Geri