Geçmiş Olsun İlayda

Genç oyuncumuz İlayda Tokmak'ın sakatlandığı haberini aldık az önce. Çapraz bağlarında kopma varmış ne yazık ki. Kendisine, ailesine ve takımımıza geçmiş olsun. Acil şifalar İlayda'ya.

İlayda bu sakatlığı yaşayan ilk oyuncumuz değil, yakın zamanda Chantelle, Işıl, Seimone, Yasemen ve yıldız takım oyuncusu Ece'nin başına geldi aynı sakatlık. İlk oyuncu olmadığı gibi, son da olmayacak İlayda ama şu günde Seimone'un oynadığı oyuna, Işıl'ın tekrar gücünü kazanmasına bakıp kendisinin de eski gücüne ulaşabileceğini görüyordur. Bunu yapması, kendisinin de iyi bir moral olacağını bilmeli arkadan gelenler için.

Kiminle konuşsak Yasemen'in çok iyi hazırlandığını ve güçlü bir şekilde geri döneceğini duyuyoruz. İnşallah en kısa zamanda aynılarını İlayda için de duyacağız. Sylvia Fowles'ın, Tina Charles'ın asistleri onlardan olacak. Bekliyoruz sağlıklı bir şekilde geri dönüşlerini.

Geçmiş olsun hem İlayda'ya hem de ailesine.

Artık ön çapraz sakatlığı geçirmeden Galatasaraylı olunmayacak neredeyse, nerede sevdiğimiz, umut beslediğimiz oyuncu varsa bu kötü sakatlığa yakalanıyor. Neyse ki önünde bu sakatlığı iki dizinden geçirmiş Işıl, yeni atlatan Yasemen, sakatlığından sonra takımına WNBA'de rekor derece ile normal sezon liderliği kazandıran Seimone gibi güzel örnekler var. Bu süreçte umarım moralini bozmaz, zaten ona en iyi tedavi uygulanacaktır ve eskisinden daha iyi ve daha güçlü şekilde geri döneceğine eminim.

Nedim Abi'den de fizik tedavi ve rehabilitasyon sürecinin nasıl geçtiği konusunda sık sık bilgi alırız buradan, tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Genç yaşta yaşanan sakatlıklar diğer sakatlıklardan çok daha üzücü olsa da üstesinden çabucak geleceğini ümit ediyorum.

Bu sakatlık lanet gibi bişey oldu çöktü basketbol şubesine. Ama umutsuzluğa kapılmasın sakın. Işıl'a,Yasemen'e, Mone'a baksın. Yeter ki moralini bozmasın.

Çok geçmiş olsun :( Allah Acil Şifalar versin İnşallah Sakatlığını çabuk atlatıp aramıza bir an önce döner.Gelecekte çok ihtiyacımız var oan

Başlığı görünce aklıma direk bağlarda kopma geldi ama geçmişteki örnekleri düşünüp moralim fazla bozulmadı. Işıl´ın dönüşü geldi aklıma, Seimone Augustus´un dönüşü...

Henüz izleme şansı bulamasam da sergilediği oyun hakkında okuduğum iletiler doğrultusunda büyük beklentiler içinde olduğum bir oyuncumuz İlayda, oyuncumuzdu demiyorum.

Moral bozmak yok, verilen tedavi programını harfiyen uygulayıp beklenenden daha çabuk takıma dönmek var.

Spor hayatında bu tip şeyler var maalesef, moral çok önemli bu gibi meselelerde. Bende çok ciddi fiziksel sorunlar yaşadım, İlayda'nın psikolojisini çok iyi anlıyorum. Fakat ben daha şanssızdım elbette. Ne Galatasaray gibi bir takımda oynayacak yeteneğim, ne sakatlığım boyunca benimle ilgilenecek bir sürü doktor ve fizyoterapist, ne iyileşene kadar önümde herkesin baş tacı olan isimlerin bana vereceği tavsiyeler ve en önemlisi, benim aldığım nefesi bile takip eden, spor hayatıma çok büyük ilgi gösteren bir babam vardı, hiç birine sahip değildim. Şimdi İlayda'nın sahip olduklarına bakıyorum, moralini yüksek tutması için bir çok sebep var.

Her şeye iyi yönünden bakmak lazım, hem iyileşme sürecinde, hem de parkeye geri dönme dönemlerinde, daha güçlü, mental açıdan daha kuvvetli bir İlayda izleyebiliriz, buna sonuna kadar inanıyorum. Bu olay başına gelecekmiş, işin olumsuz kısmıyla ilgilenmemek gerek. Kendisinin yeteneğinin farkındayız, gelecekte takıma önemli katkıları olacağına da inanıyoruz.

Tez zamanda iyileşmen dileğiyle, seni parkede görmek için sabırsızlanacağız. Geçmiş olsun İlayda, geçmiş olsun Nedim abi..

Bu sakatlık konusunda sabahtan beri yöneticilerimizi takipteyim kimse Melisacanımı hatırlamamış (Aras Kafkaslı ve Arca Yıldırım üzdünüz sbt :( ) Fakat böylece İlayda da Melisacan mertebesine ulaştı,inşallah doğru programla tez zamanda iyileşip parkelere dönecek,çok umutluyuz kendisinden ..

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu tür sakatlıklar çok üzücü, üstelik kendi evladınızın başına gelince daha bir başka iç yakıyor.
Antreman sırasında bir ribaund mücadelesinde yaşanan sol diz ön çapraz bağ kopması. Elbette en kısa sürede ameliyat olup yaklaşık altı ay olarak tahmin edilen iyileşme sürecinden sonra tekrar parkelere dönecektir.

Gecmis olsun Ilaydaya Nedim bey.Ona moral destek konusunda yardimci olacaginiza eminim.Umarim en uygun surede parkelere geri doner.Kisa sure demedim cunku tam iyilesmeden sakin parkelere donmeye kalkmasin.Acele etmek sureci dahada uzatiyor.Tekrar gecmis olsun.

geçmiş olsun umarım daha güçlü döner. Ama şunu söylemek isterim sanki oyuncular gerektiği gibi güçlendirme yapmıyor gibi. özellikle diz sakatlıklarından kaçınmada bu güçlendirme işi daha önemlidir. Habire diz sakatlığı yaşayan futbolcu Ronaldo çok eleştiriliyordu bu konuda mesela. Kilosuna göre dizinin yeterince güçlü olmadığı çok yazıldı çizildiydi zamanında.