Geçmiş Olsun Kerem Seçer

13,5 senedir gözlük kullanıyordum ve birkaç gündür buna bir son verdim. Henüz net görmeye başlamasam da gözlüksüz hayata bakmak beni heyecanlandırdı biraz. Cerrahi olarak riski pek olmasa da (korneam inceydi, daha önce ameliyat yapmıyorlardı ama gelişmiş bir teknikle kolayca oldum.) ameliyat ameliyattır dedi herkes ve arayıp sordu, mesaj attı, ihtiyaçlarımı sordu. İnşallah bundan sonra gözlük kullanmak zorunda kalmam, şükretmek lazım, başka sorunumuz yok ama psikolojik olarak üzerimde etki bıraktığını unutmamak lazım sonuçta.

Tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum. :)

Not: Bilgisayar gözlerimi yoruyor, biraz uzak kalmaya çalışacağım.

geçmiş olsun Kerem..aynı ameliyatı bende oldum 2 sene evvel..ekranın LCD olsun , tüplü ekransa at hemen..tüplüydü benim, ameliyattan sonra hemen atıp LCD aldım 2 senedir tık yok tavsiye ederim eğer LCD değilse ekranın..

Kerem SEÇER' Alıntı:
13,5 senedir gözlük kullanıyordum ve birkaç gündür buna bir son verdim. Henüz net görmeye başlamasam da gözlüksüz hayata bakmak beni heyecanlandırdı biraz. Cerrahi olarak riski pek olmasa da (korneam inceydi, daha önce ameliyat yapmıyorlardı ama gelişmiş bir teknikle kolayca oldum.) ameliyat ameliyattır dedi herkes ve arayıp sordu, mesaj attı, ihtiyaçlarımı sordu. İnşallah bundan sonra gözlük kullanmak zorunda kalmam, şükretmek lazım, başka sorunumuz yok ama psikolojik olarak üzerimde etki bıraktığını unutmamak lazım sonuçta.

Tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum. :)

Not: Bilgisayar gözlerimi yoruyor, biraz uzak kalmaya çalışacağım.
Bende yaklaşık 16 senedir gözlük kullanmaktayım, gözdeki sorun; aşırı miyop. Bu meret durmadan da ameliyat yapılamayor, durduğu vakit gözlerimizde ameliyata uygun ise bizide beyaz masa bekliyor olacak... :)

Sanırım az da olsa sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz, sizi çok ama çok iyi anlıyorum. Arada öyle sıkılıyorum ki "biran önce ameliyat olsam da kurtulsam!" diye kendi kendimi söylenip duruyorum.. :)

Tekrardan çok geçmiş olsun, artık darısı bizim başımıza... ;)

Tekrar teşekkürler hepinize.

Levent ben de laptop kullandığım için o sorun olmadı Allah'tan. Ama salonda, alışveriş merkezine gittiğimde falan çok yanıyor ışıktan. Gerisi güzel :)

=)
Forumun müdavimleri foruma girmekten hasta durumda.
Önce benim bilgisayar bozuldu sonra hastalık, Kerem Abinin göz bozuldu sonra ameliyat :(

Komplo seziyorum :)