Geleceğimiz Tehlikede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Başkanımız Adnan Polat seçilirse basketbol takımımızı NBA takımları seviyesine getireceğini söyledi.
Bunu ciddi manada söyledi mi?.Ne açıdan nba takımları seviyesine getirecekmiş.Kıstas ne ben onu merak ediyorum.Basketbol ilk önce bu kulüpte bir sahiplenilsin ilk hedefimiz bu olsun.sonra şampiyonluk hedefleyelim sonra euroleagude oynayalım.sağlam ve kararlı gidelim.KÜÇÜLECEĞİZ kelimesini unutalım önce.
 
Serdar Mengi' Alıntı:
[quote="Can Akan":2rwsfnlr]Artık sürekli koç sürekli oyuncu değiştiren bir takım olmayalım.İstikrar kelimesine biraz olsun bir yakınlık hissedelim:)
Cem Akdağ Erkek basketbol takımımızın koçu olarak kalsın
Bayan basketbol takımının başına da Ekrem Memnun geçsin.

Cem Akdağ ile iyi bir sinerji yakaladık bu sinerji bozulmasın.Cem Akdağ ile Cihansever Yeşildağ görevde kalsınlar işi bilen takımın haklarını her platformda savunabilecek bir menajerle anlaşma yapılsın ve takım o açıdan güçlendirilsin.Ben aslında bu ülkede bu işi en iyi yapabilecek insanın Nur Gencer olduğunu düşünüyorum ama yaşananlardan sonra böyle bir hamle gelmeyeceği aşikar.

Eğer yine istikrar sözcüğüyle tanışamazsak ve koç değiştirme hastalığımıza yeniden yakalanırsak Oktay Mahmuti takımın başına geçsin isterim ama o olasılığında ben gerçekleşmeye çok yakın olacağını düşünmüyorum.

İlla bir koç değişikliği olacaksa ve bu koç değişikliğini yapacak kişi ben olsaydım eğer Erkek basketbol takımının başına Sedat İncesuyu getirirdim.
Aman Sedat hocayı da değirmenin içine sokmayalım.[/quote:2rwsfnlr]
Bence en önemlisi bu olayı değirmen olmaktan çıkaralım.
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":1mox1g0m]Başkanımız Adnan Polat seçilirse basketbol takımımızı NBA takımları seviyesine getireceğini söyledi.
Bunu ciddi manada söyledi mi?.Ne açıdan nba takımları seviyesine getirecekmiş.Kıstas ne ben onu merak ediyorum.Basketbol ilk önce bu kulüpte bir sahiplenilsin ilk hedefimiz bu olsun.sonra şampiyonluk hedefleyelim sonra euroleagude oynayalım.sağlam ve kararlı gidelim.KÜÇÜLECEĞİZ kelimesini unutalım önce.[/quote:1mox1g0m]
Bende senin gibi merak ediyorum. Artık zamanı geldi ve geçiyor basketbol ve voleybolda şampiyonluğa oynayan kadroların kurulması ezeli rakibimiz Fenerbahçe amatör branşlarda son 3-4 senede söz sahibi oldu.
 
Burak Barut güzel özetlemiş. Takımın başına gelecek adamdan ziyade, o ismi getirmenin getireceği ek külfeti kabul etmiş bir camia olduğunu bilmemiz gerekiyor. Ergin Ataman gelir gelemz bilemem ama onugetirmeye çalışmak demek, Bu sezon basketbola büyük paralar harcanacağı anlamına gelir. Bundan sebep sevindim. şöyle bir şey soracağım.. Bayan takımının başında Zafer Kalaycıoğlu Erkek takımının başında Cem Akdağ mı olsun? Yoksa Bayan takımının başında Cem Akdağ Erkek takımının başında Ergin Atamanmı olsun? Hangi ikili sizi daha çok memnun eder? Kaldı ki Ergin Ataman sıkı bir FB düşmanıdır. Fb düşmanlarını severim:) Kaya da gelse ohhh seneye 10 kombine ben alacağım sadece...
 
Cem Akdağ gösterdiği performas, zor durumda başardığı işler ile bu takımın başında kalmayı hak etmiştir. En azından kendi tercihleri doğrultusunda bir takım oluşturup, kendi düzeni ile bir sene geçirmeyi hak etmiştir. Ama yeni seçilecek yönetim duruma nasıl bakacak bunu bilemeyiz. Adnan Polat yeniden seçildiği takdirde bu yıl basketbolda yaşanan sıkıntıları unutturmak için ciddi hamleler yapacaktır. Ve bu hamlelerin içinde Cem Akdağ'ı takımın başında tutmak var mıdır? Bilemiyorum. Bunu bekleyip görmek lazım

Ancak şunu da söylemek isterim ki bahsettiğimiz adam Ergin Ataman. Neyin geleceği neyin tehlikesi? Sanki uzun vadeli planlamalar yapılmış, her yolunda Ergin Hoca gelip herşeyi dağıtacak. Şu durumda Cem Akdağ'ın takımı bize bu sıkıntılar içinde o umutu, azmi, mücadeleyi göstermiştir. Bu doğrudur. Ancak bu biraz da yapay bir ortam. Daha henüz hiçbir şey belli değilken yorum yapmak pek sağlıklı değil.

Bekleyip görmek lazım.
 
Cem hoca gayet iyi idare ediyor ama onun en büyük şansı malum olaydan sonra takımın birbirine çok iyi kenetlenmesi oldu. Yarın öbür gün iki mağlubiyet alsak eminim burda başlar yine Cem Akdağ istifa haykırışları.
 
Allah allah arkadas ben anlamıyorum Ergın ataman ı takımın basına gecırmeyı dusunmek nasıl oluyor da Gelecegımıızı tehlıkeye sokuyor. O kadar laf soylendı yonetıme üvey evlat flan dıye sımdı demekkı saglam yatırım yapılcak bunda da begendıremedı sıze. YA bole tehlıkeye can kurbaan yapmayın gozunuzu seveyım. eğer ergn atamanla konusmus olsalar bıle elıne verılecek butce en az 10 mılyon dolardan baslar kı bu butce gozden cıkmıssa seneye cok ıyı bır takım elımızde olacaktır.
 
Ergin Ataman gelince olay tamamen Gs-Fb kapışmasının ardında Ergin-Tanjevic sidik yarışmasına dönecek. Tabi yine tüm yabancılar değişecek baştan aşağı ve Ergin Hoca'nın istedikleri gelecek. Her fırsatta yapboz gibi takım istemiyoruz deniyor ama olacak olay tamda bu olacak.
Gelecek seneki tek hedefimizde lig olacağına göre Ergin Ataman hamlesine ne gerek var? Şu hali ile bile ligdeki en derli toplu basketbolu oynayan takımı bozup bilinmezlere yelken açmanın ne mantığı var? Cem Akdağ herkese gösterdi iste ne kadar iyi bir koç olduğunu. Bu yüzden yapılacak değişiklik bayan takımı için olacaksa bu en yanlış şey olur. Erkek takımında işleyen bir sistem varken bayan takımındaki yanlış tercihleri bu şekilde kapatmaya çalışmak tam amatörluk olur.
Bayan basketbolunda söz sahibi bir ton yabacı koç var, tercih bu yönde kullanılabilir.
Gelecek sene Eurolig'e katılacak olsak bir derece Ergin Ataman oraları bilir vs. diyerek bu değişiklik mantıklı görünebilirdi ama gelecek sene elimizde sadece lig var ve Cem Akdağ bunun altından rahatlıkla kalkabilir. Bu kadar güzel bir ahenk ve basketbol kalitesi yakalamışken Fatih Terim-Lucescu tadında bir değişikliğe hiç gerek yok. Bu değişikliğin Galatasaray'dan neler götürdüğünü söylememe gerek yok sanırım.
 
Geleceğimiz nasıl tehlikede oluyor ben de anlamadım.
Olaya şu açıdan bakmak lazım. Henüz olay ne kadar doğru bilemiyoruz ama Ergin Ataman'ı takımın başına getirmeyi düşünüyorsak, kadro olarak da sağlam bir yapı oluşturmayı planlıyoruz demek ki. Buradan bakmak lazım olaya...
 
Oktay Mahmudi yide, Ergin Ataman ıda Yiğit Şardan'ın getirmek istediğini duymuştum.. Ayrıca Nur GENCER geldiğinde önümüzdeki sezon kesin Ergin ATAMAN koç olur diye düşünmüştüm.

Fakat Nur GENCER i şubeden gönderten Turgay DEMİREL bu işe taş koyabilir. Bu arada Ergin Ataman ile igili fikrim bence yeni Halil Üner olma yolunda ilerliyor. Beşiktaş ta iken Drobnijak transferinden pay aldığı söyleniyor.

Keşke daha idealist ilerleme ihtimali olan koçlar ile çalışsak, Orhun ENE gelse.. Ahmet Çakı yardımcısı olsa...

Yiğit Şardan, Hakan AYDINOL, Haldun ÜSTÜNEL de bu 2 liye eklenip bu zihniyette hareket ediyorsa.. Boşa giden paralar, değişen kadrolar, saman alevi gibi mutluluklarla yerimizde sayarız..
 
Mert Demirtepe' Alıntı:
Cem hoca gayet iyi idare ediyor ama onun en büyük şansı malum olaydan sonra takımın birbirine çok iyi kenetlenmesi oldu. Yarın öbür gün iki mağlubiyet alsak eminim burda başlar yine Cem Akdağ istifa haykırışları.

Mert Abi çok doğru demiş. Kadın takımı iki yenilgi alınca Cem Akdağ istifa da denmişti, hatırlarım. Biz de zamanında savunurken kendisini, duygusal olmakla vs. suçlanmıştık. Sonuç ortada. Hep yönetime yükleniyoruz; ama biraz da bizim zihniyetimizi değiştirmemiz lazım. Bilmem kaç kupası var deyip kupa avcısı diye savunanlar da olur, istifacılar da bu zihniyetle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst