Ben Futbolumuzda büyüyen ve diyer kulüplerde dudak ısırtan bir alt yapıya sahibiz.. Bir fabrika gibiyiz oyuncuyu sıfırdan alıp işlenmiş bir elmas gibi tüm dünyanın gözüne yansıtmaktayızdır... Bu alt yapı neden sadece Futbolla sınırlı neden basketbolumuzda da böle alt yapılara önem vermiyoruzda toplama kampı gibi (başka tabir edilemez) adam topluyoruz.. Gelecekte 2010 Dünya şampiyonası Türkiyede yapılacak görüyoruzki japonyada alınan 6.'lık bizim Türk Basketbolu Dünyada da bir yeri olduğunu görüyoruz.Eğer Bizim gibi BÜYÜK kulübümüz alt yapıya öenmini arttırırsa(basketbl) hem Galatasarayımız eski şampiyon olduğu yıllara döner hemde gelecekte Türk basketbolu kazanmış olur.....ve her GS'nin dediği gibi para ile sadet olmaz başka kendini bilmez insanlar para ile başka başarılara kavuşmak istiyor ama nafile ..Herneyse.. dediğim şu alt yapıya önem veren Ülkr ve Efes...Biz neden yokuz.. Şimdi bu seneye bakıyorumda Gs transferlerine 1.ülkrn Genç Liği şampiyonluğuna taşımız Altay Özürgancı 2.Tuborg dan Ümit milli Cemal nalga o kadar başka genç yetnek yok bizim alt yapda motor durmuş.. teklemiyoo bile.... Başkanımıza sesleniyorum sizde bir basketbolcusunuz sizinde Basketbola yatırım yapmanızı bekliyorum......................Bütün Galatasaray Basketbol Camiasına Bu sene Başarılar diliyorum rakip takımı altımıza alacağımıza eminim....Bütün sene başrılar........ BU ARADA SALONLARI DOLDURALIM ARKADAŞLAR plssss... MalibudA