Eğer Kötü gidişin sorumluluguysa istifa sebebi Helal Olsun hizmetlerin en büyügüdür benim icin
Tamamen katılıyorum,bunlara ek o kadar paran varsa El-Amin'i alabilirdin üstelik geçen sene Fitch de daha ucuza oynadı...Kerem Ersuna' Alıntı:Tek kelimeyle yazıklar olsun, sayın Germenin iş yoğunluğu 4 milyon dolar harcanıp,15 gün yurt dışı kampı yapılıp Çanakkale hezimetinden sonra mı aklına gelmiş. 98-05 yılları arasında bizzat elimden geldiğince işlerin içinde olduğum dönemde bu şube bu sezon 15 günlük kampta harcadığımız parayla bayan-erkek takımını 1 sene idare etmeye çalışıyor ve bana şu oynadığımız basketten daha fazla keyif veriyordu.
Söylentilere göre Dee Brown'a 1.100 milyon dolar vermişiz, doğrudurda zira kendisi NBA de bir takıma küçük çaplı bi kontrata imza atardı. Hatırlatırımki zamanında Brian Tolbert sezonluk 20.000 dolara, JR Koch 30.000 dolara, Boddicker 35.000, Aaron Mitchell aylık 3500 dolara bu takımda forma giymişlerdi.
Tek kelimeyle bu dakikadan sonra ne başarı ya da başarısızlık elde edilirse edilsen YAZIKLAR OLSUN!!!
Neymiş efendim takım yeni kuruluyormuş, özürleri kabahatlerinden büyük...Sen 4 miyon dolarlık bütçe ile yabancı oyuncularını ve yerli transferlerini sezonun başlamasına 1 hafta kala ancak tamamla,elin Mersini,Oyak'ı allah bilir 1 milyon dolarlık bütçelerle takımı aylar önceden oluşturup sana 30 sayı fark atsınlar.
Bu takımda Nur Germenle birlikte takkeyi önüne koyup istifa etmenin erdem olduğunu kabul edip ben yapamıyorum, yapmayı bilen birileri gelsin yapsın diyecek insanlar var...
Neye göre? Kalsaydı ne beklliyordunuz ondan?Kazim Dalbasti' Alıntı:Galatasaray basketbol tarihinin en buyuk hatalarindan birisidir Nur abinin istifasi.
Doğrudur İşine Ahmet Dedehayır tarafından mazeret bildirilmeden son verilmişEmre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Kendisi SKY Turk'te gönderildiğini söylemişti Eren.
Ben önceki sayfalardan bakarak demiştim Sarp.Eğer böylese diğer dediklerimi geri alırım.Sağol uyardığın için.Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Kendisi SKY Turk'te gönderildiğini söylemişti Eren.