G
Guest
Misafir
harika bi transfer emeği geçen herkese teşekkürler
hani dixon i istedigi para çok diye göndermislerdi bu oyuncuya ondan fazla wermemislerdir o zaman yoksa yine denge bozulur ama mükemmel 1 transfer 2 3 oynatabiliriz rotasyonda ii olur ama simdi söyle 1 problem warkoch' Alıntı:40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi TBL'deki takımımın NBA'deki takımımdan transfer yapacağı.
Başka bir topicte geyiğini yaptığımız transfer gerçek oldu. Kağıt üzerinde yılın transferini yaptık.Bu transfer bu sezonki en cesur hamlemiz.Fitch'in gelmesinin ardından genç,iyi mücadele eden ama kapasitesi sınırlı olan takım hüviyeti artık bizimle bağdaşmıyor.
İnsanın aklına hemen yine ekonomi bozulursa kuşkusu düşüyor.Bunun olacağına ihtimal vermiyorum.Böyle birşeyin olabilme olasılığı olsa Murat Özyer bu transferi yapmazdı.Zaten Murat Özyer ekonomik sıkıntı yaşanmayacağı garantisini alarak takımın başına geldi.
Bir de Fitch'in uyum sağlayamaması,diğer oyuncuların onu benimsememesi mevzusu var ki orada da güvencem Murat Özyer.Geçen yılki Ülker'i bile takım haline getirmeyi başarmıştı Murat hoca.
Risk almadan başarılı olamazsınız.Biz bu riski aldık.Sezon sonu geldiğinde bugünü olumlu ya da olumsuz anlamda kırılma noktası olarak değerlendirebiliriz.Umuyorum ki olumlu olacak...
husnucanardil' Alıntı:bu dediklerne göre snden çok izlediğim kesn senle tartışmak istemiorm türkiye milli takımında sadece ilk perivot oynuyo o da ilk perivot. gs da geçen sene çok oynadı ama varlığını her dakika hissettimi arkadaşım demek istediğim fatihe lafım yok allah için iyi savunmacı ama şutları warmı onu söle bna cemal nalga desen oda ii ama bn bizzat avrupa ümitlerde izmirde izledim çıpkak gözle serbest atışı çizgisinden hiç atamadı en çok faulü aldı fatih de bilirsinnizki çok faul alır ikisi böle olunca kimi oynatalım 5 numarada holmanımı?
fatihin profesyonel lig de tbl de 27 sayi attigi maç yokhusnucanardil' Alıntı:27 sayı attığı maçı hiç hatırlamıomurum fatih'in.hatırlıyan varsa hangi maç olduğu konusunda beni bilgilendirsin.bu arada bn takıma skorer pivot lazım diyorum sen hala blok kralından baksediosun.adam diosun 70ün üstünde a milli takımda maçlara çıkmış.sorayım sana fatih en fazla kaç dakika süre aldı?devamlılık lazım...bu arada (belki bn hatırlamıyorum)sen toplam 27 sayı atmıştır die yanlış yazmış olabilirsin.bn de emin değilim