Konuda İsmim Geçtiği için ivedilikle cevap verme ihtiyacı hissettim.
Ben Kesinlikle Kombine alınmasın aldırılmasın diye bir laf etmedim.Kombine almak isteyen kombinesini alır ve aldırır.
Benim istediğim nokta artık bir tepki verilmeli uyutuluyoruz.Yıllardır Ülkerin İdman takımı gibi olmak bana fena koyuyor.
Sponsorsuz olmaz farkındayım ama 1.önceliği FB olan bir sponsorla devam edilmesini istemiyorum.Adamlar Ülkerle Sponsorluk anlaşması yaparken bizimkilerin Ülkerin kahve markasıyla 2.sınıf bir sponsorluk anlaşması imzalıyorlar.Bu benim KANIMA DOKUNUYOR.
Ülkerle olan sözleşme fesih edilmeli başka bir sponsor bulunmalı bulamıyorsakta sponsorsuz devam edilmeli.
Galatasaray Basketbol takımı sayın Dedehayırın arka bahçesi değil kimse Galatasarayda hedef küçültemez Benim isyanım buna buna tepki verilmeli biz buna tepki vermedikçe bu düzen böyle devam edecek.
Belki çok klasik ama Galatasaray Basketbol Şubesinde TEK YOL DEVRİM
Bir basketbol devrimi yapıp Ülkerden Kurtulmalıyız
Küçülme kabul edilemez ama Küçüleceksek bile Galatasaray Olarak küçülelim Galatasaray Cafe Crown değil
Küçük düşünenlere Galatasarayı küçültmeye çalışan yöneticilere bir tepki koyalım bir tavır gösterelim Galatasarayı küçültemezler Galatasaray babalarının malı değildir Galatasaray HALKINDIR.