• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gianmarco Pozzecco

Hocaya hemen 2 hamle almak lazim ama harbi iki hamle; sonra da Micov ile oturup seneye min.7-8 milyon Euro ki ben aşağıdan girdim cift haneli olmali butce verilip kadro kurma çalışmaları başlamalı...

Pozzecco tam bize biçilmiş kaftan bir koç. Paolo Laso mu, Pozzecco mu deseler net bir şekilde Pozzecco derim. Çünkü orta bütçeli takımların, oyuncusundan son damlasına kadar verim alabilecek böyle karakterli hocalara ihtiyacı var.

Saha kenarında sürekli oyunun içinde olması, enerjisi, mücadeleci ruhu, takımı ateşlemesi, karizması ve başarıya olan açlığı çok kritik. Bu tarz hocalar sadece taktik vermez, oyuncuya kimlik kazandırır, özgüven aşılar.

Bizim gibi büyük bütçelerle yarışamayan kulüpler için bu ruh ve bu liderlik olmazsa olmaz. Aksi hâlde kağıt üzerinde iyi görünen ama sahada karşılığı olmayan takımlar izleriz.

İyi hoca, pozitif, hırslı, karakterli, motive

Bir maçı baz alıp konuşmak doğru olmasa da bugünün özelinde BJK maçında öyle bir enerji yarattı ki, insan oturduğu yerden kalkıp maça girmek istiyor.

İlk defa bir erkeğe aşık oluyorum 😄
Çok acaip bir adam bu adam 😍

Beni en çok umutlandıran şey oyunculara doğru süre verip maçı palmer ya da mc collum un üstüne bırakmaması oldu

Hoşgeldin Pozzecco hocam 4 dk. Maçı Bitirdik.
👏🟡🔴🦁

Tebrikler hocam. İlk maçtan etki gösterdin.

Geri