Glenn Whisby

Ben doğru tercih olduğuna katılmıyorum, en azından şuana kadar ki performansı ile, savunması iyi diyorsunuz ama o işi Fatih de yapabiliyior zaten gereksiz zıplamaları olsa dahi. Kesinlikle içeriden sayı bulacak bir uzun lazımdı, şuana kadar bu isim Glen değil, tabii Chris Garnett'e nazaran Tim Duncan gibi kalıyor ama keşke bir hafta daha bekleseydik diyeyim ben...

Tek söyleyeceğim Glenn Whisby bu maçta kalitesini gösterdi ve bizim ondan beklediğimiz istatislikleri yaptı ! ! !
Tebrikler Glenn .... :claps :claps

Bence de hücum yetenekleri sınırlı olmasına rağmen doğru bi seçim çünkü o dönemde Türkiye'ye yeni bi oyuncu getirmek riskli olacaktı.Whisby Türkiye'yi bilen,burda Fenerbahçe ve Tuborg'da iyi işler yapmış bi uzun.Takımımıza da uyum sağladığını düşünüyorum.Yine çok iyi bi atlet ve savunmacı ama yaşlandığı da bi gerçek.Fenerbahçe'nin bi maçında topu bloklamamıştı blok mesafesindeki bi topu tutmuştu havada ve hayran kalmıştım orda Whisby'e.Gerçi şimdi o günlerden baya uzak ama o dönemde yapılabilecek en iyi seçimlerden biriydi bence.

cemcemgs' Alıntı:
Ben doğru tercih olduğuna katılmıyorum, en azından şuana kadar ki performansı ile, savunması iyi diyorsunuz ama o işi Fatih de yapabiliyior zaten gereksiz zıplamaları olsa dahi. Kesinlikle içeriden sayı bulacak bir uzun lazımdı, şuana kadar bu isim Glen değil, tabii Chris Garnett'e nazaran Tim Duncan gibi kalıyor ama keşke bir hafta daha bekleseydik diyeyim ben...

ama senin dediğinde yanlıs . neden: garnett daha elinde top tutamıyo. hala biraz bekleseydik diyosun. bare whisby nin her özelliği var. blok yapabiliyor.
cok iyi ribauntcu. pota altında sahane smaclar yapabiliyor. garnett te o bile yok

bence oldukça iyiy bir tercih.zaman zaman pota altından sayılar da bulabiliyor.ayrıca fatihin ben birebirde çok iyi savunmacı olduğuna katılmıyorum.fatih daha çok yardım savunmasını iyi yspıyor.geçen tuborg maçını seyretme imkanı bulmuştum.asım kazması karşısında dökülmüştü.

sarpemre' Alıntı:
bence oldukça iyiy bir tercih.zaman zaman pota altından sayılar da bulabiliyor.ayrıca fatihin ben birebirde çok iyi savunmacı olduğuna katılmıyorum.fatih daha çok yardım savunmasını iyi yspıyor.geçen tuborg maçını seyretme imkanı bulmuştum.asım kazması karşısında dökülmüştü.
Sonuna kadar katılıyorum. Fatih sadece yardımlarda etkili teke tekte kaldığı anda adamı içeri sokmaya başlıyor.O fiziğine rağmen ya itmiyor yada faul yapıyor ve ayrıca şunuda söylemeliyim Fatih savunmada ve Hücumdaykende hiç güven vermiyor Whisby her özelliğiylede Fatih ten ve TBL deki birçok uzundan iyi. İyiki almışız ki o zevk veren oyununu bizim takımımız için oynuyor ;) ;)

allred ın istatistikleri çok iyiydi o kalmalıydı yanlış seçim galatasaray ın 5 numarası sayı atabilmeli kambala dudley gibi olmalı

Yarın karşılacağımız Fenerbahçe maçında Glenn Whisby'e BÜYÜK iş düşecek...
Rakip Fenerbahçe pota altında oldukça etkili oyunculara sahip bir ekip bunun karşısında bizim takımımızda uzun oyuncu onların 2 misli ancak kalifiye oyuncu sıkıntısı var.
Violette ve Kaspars Kambala kendilerini kanıtlamış önemli nitelikleri olan oyuncular bunun yanında Semih erden gibi çok genç bir yetenekte onları takip ediyor.
Böyle uzun rotasyonu zor bir takıma karşı yapılacak en iyi taktik faul sorunu yaşatmak olacaktır.
Özellikle Kambala ile etkili olmaya çalışacak olan Fenerbahçe'ye bu taktik uygulanmalıdır.
34 yaşına gelen Glenn Whisby ise tedarikli kullanılmalı ve onu özellikle Umut Yenice ve Hüseyin Demiral'la desteklemeliyiz. Burak Sezgin ve Valentin Pastal'ın dış şutlarına fazlasıyla ihtiyacımız olacağı aşikar....
Umarım Yarın Herşey yolunda giderde Fenerbahçe'yi yenerek Ligde ki 6. lığımızı sağlamlaştırarak tamamlarız.

Whisby ile de yollar ayrıldı

Kaderin cilvesi gibi oldu, bundan tam 1 ay önce, Şubat 28 çektiği için tam 4 hafta önce, yine Pazar sabahı Randy ile yollar ayrıldı başlığını açmıştım şimdi de Whisby ayrıldı.

Potada galibiyet hasretine İTÜ maçında son veren G.Saray, beklediği verimi alamadığı ABD'li power forveti Glenn Whisby ile yollarını ayırma kararı aldı. Antrenör Halil Üner'in İTÜ maçında oynatmadığı Whisby, yarın Türkiye'den ayrılacak.

Sabah gazetesinde bugün yer alıyor bu haber. Oyuncu olarak hiç bir zaman ısınamadım fazlaca, o zaman biraz daha beklesek daha iyisni alabilirdik bence ama neyse ne farkeder ki, ne de olsa başkası gelse de bu aralar gidecekti. Neyse ki İTÜ bu halde, neyse ki sene başında playoff potasındaydık da düşme korkusu yaşamayız. Seçimler gelse de şu klüpte hava biraz değişse...

Mümkünse alınmasın , Dünde Ali Emre'nin bir mesajı vardı düşünülmüyor diye isabet olur, bu kadroyla tamamlansın sezon. Gelecek sezon yeni bir hocayla kısmetse daha güzel günler bekleriz.
Whisby'ede emekleri için teşekkür ederiz.

Emekleri için teşekkürler.Umut Yenice'nin daha çok süre bulacak olması da olumlu bir yönü bu işin.Artık kalan maçları zevkine oynarız.

2 yabanciyla sezona devam edersek bundan sonra maç kazanamayiz

Haberin kaynağı sadece sabah gazetesi ise ben bu habere inanmıyorum çünkü İtü maçında Whisby benchte oturdu,gayette neşeli gözüküyodu ben o yüzden bu habere inanmıyorum tabii tek kaynak sabah gazatesi ise.

SEKO' Alıntı:
Emekleri için teşekkürler Whisby'nin takıma artı bir katkısı yoktu iyi olmuş.

ben Whisby'ı ıle ılgılı sunu soylemek ıstıyorum. takımdakı oyunculardan sadece onun aılesı her mac trıbundeydı. bence cok guzel bı renk'tı.
dacka macında kacırdıgı smaç'ta tepkılerını gormenız gerektı.
bugun ntv'de dacka-ulker macında da soylendı gıdecegı ama net bırsey yok galıba.