Yalnız katılmadığım bir nokta var Gökhan tam olarak kötü değil vasat belki biraz altında bir oyuncu.
Servet ise vasatın üstü avrupa standartlarında dahi iyi denilebilecek bir oyuncudur. Bu oyunculara iyi yada kötü derken biz neyi hesaba katıyoruz acaba özellikle Servet öznelinde geçerli bu sorum.
Karakter mi? İnsanlık mı? Takıma olan duyarlılığı mı? Ben bu iki isimden de beklemiyorum bunları artık o pembe gözlükleri çıkardım ben. 27-28'inden sonra bu formayı giymiş öncesinde bir çok geçmişi olan bir oyuncudan bunları beklemiyorum, sizde beklemeyin.
Bunların haricinde olaya dönersen Servet iyi bir defans oyuncusu ve yerli olduğu için seçeneğin olmayan bir oyuncu. O halde onun yanına alacağın sınırsız sayıda seçeneğin olan yabancıya karar veririken Servet'in zayıf olduğu alanları düşüneceksin. Bunu yapmıyorsakta Servet'e boşu boşuna küfrederiz hani tamam hak ediyor edelim rahatlıyalım ama bu kadar yani boşu boşuna olur bütün tepkiler zira adam bu, malzeme belli, yapabildikleri belli, değişmez olduğu belli, yanında iyi bir partneri varken yaptıkları belli biz buna göre hareket etmiyorsak adama 'AMA' diyecek hakkı veriyorsak ozamanda susup desteklemek gerekli diye düşünüyorum şahsen.
Yazdıklarımın hepsi malesef Hakan Balta içinde geçerli tek bir kişi için değil.