Gökşen Fitik

Galatasaray Çağdaş Faktoring, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı kadrosunda da yer alan Gökşen Fitik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Botaş, ÇBK Mersin ve son olarak OGM Ormanspor formaları giyen 2001 doğumlu genç oyun kurucu geçtiğimiz sezonu ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 12.5 sayı 4.5 ribaunt, 5.5 asist ortalamalarıya sezonun en iyi yerli oyuncu performanslarından birini sergiledi.

Yükselen formuyla Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı’nda da forma giyen Gökşen Fitik’e Galatasaray forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz.
 
“HEDEFLER BÜYÜK”

Gökşen Fitik, “Öncelikle böyle bir büyük camianın bir parçası olduğu için çok mutluyum. Kesinlikle burada çok değerli insanlar var ve onların arasında bulunduğum için çok şanslı hissediyorum. Galatasaray Kadın Basketbol tarihine yakışır bir şekilde burayı temsil etmeye çalışacağım. Hedefler büyük. Bu doğrultuda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Umarım çok güzel bir sezon olur. Sakatlıksız, başarılarla dolu bir sezon geçiririz. Galatasaray tarihine yakışır bir şekilde bitirmek nasip olur inşallah.” ifadelerini kullandı.
 

Üst