Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Göksenin Beyaz Tv'e bağlanmış denk gelince dinledim biraz.Küfür konusunda ''orada benim kardeşlerim,abilerimde var eder miyim'' diyerek küfür etmediğini belirtiyor.Birde Can Natan ile Yakup Sekizkök'e olan malum kızgınlığını dile getiriyor programda.
Şu birbirimizi kandırma işlerinden vazgeçmek lazım. Burada her daim söyledim Göksenin'in bu camiaya yakışmadığı ama sorun şu ki bizim formayla FB deplasmanında oyuncularla, taraftarla, koçlarla sorun yaşayınca "abim benim be" muamelesi çekildi. Forma farketmeksizin böyle oyunculara paye verildikçe sana da bir yerden döner. İyiliğe nereye gidiyorsun demişler sahibimi sevmeye demiş misali hep böyledir bu işler. Gittiği ilk maçta da yaşananlar ortada. Maç sonu sevinmesi önemli değil küfür filan senin haddin mi ya? Evet şube kötü yönetiliyor bu bütçelere rağmen. Sana yıllarca kontrat verdi bu şube kötü yönetilmeye daha iyi örnek olamaz zaten de sana ne bundan? Sen Bursaspor oyuncususun şuan sana mı bunları konuşmak?