Gölgesizler

golgesizlerjl2.jpg

Cuma gününü sabırla beklemedeyiz.. 8)

Detaylı bilgi için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.. ;)

http://www.golgesizler.com

Son zamanlarda izledeğim en kötü film... Gitmeyin göndermeyin. Sanırım kimse gitmiyor salonda toplam 3 kişiydik zaten.. :) Son yıllarda bu kadar saçma bir film izlemedim.. Ruhumu sıktı resmen. Filmin konusu inandırıcılıktan son derece uzak.. Halbuki Candan Erçetin'in seslendirdiği şarkısı ne kadar da güzel filmin.. Şöyle söyleyim şarkı ne kadar güzelse filmde o kadar kötü... :)

siz filmin kategorisini anlamamışsınız bence.. gölgesizler "sanat filmi" denen kategoriye konabilecek bir film.. sanat filmi adı altında çekilen filmlerin yüzde90ından nefret etmiş biri olarak da diyorum ki gölgesizler çok farklı.. şahane oyunculuklar ve de hasan ali toptaş'ın dehşet kurgusu.. çok değişik bir film yani.. ha bayılmadım tabii ama türk sineması adına büyük bir adım bence.. kara filme de yatkın denilebilir..

7

Can Bulubay' Alıntı:
siz filmin kategorisini anlamamışsınız bence.. gölgesizler "sanat filmi" denen kategoriye konabilecek bir film.. sanat filmi adı altında çekilen filmlerin yüzde90ından nefret etmiş biri olarak da diyorum ki gölgesizler çok farklı.. şahane oyunculuklar ve de hasan ali toptaş'ın dehşet kurgusu.. çok değişik bir film yani.. ha bayılmadım tabii ama türk sineması adına büyük bir adım bence.. kara filme de yatkın denilebilir..

7

O sizin görüşünüz. Ben beğenmedim. İzlerkende çok sıkıldım.