Görüş ve İstekler

Dun Galatasaray Basketin durumu nedir diye internette detayli bir arastirma yaptim. Ve anladim ki sitemiz neredeyse son kale, bu siteye emegi gecenlerden ve masraflarini karsilamalari icin destek olanlardan Allah razi olsun.

ismini vermeyecegim ama bilenlerler bilir; futbol agirlikli konusulan bir forumda hergun futbol transferi icin 100 lerce mesaj yazilan bir yerde basket reyonuna girip baktim ve uzuldum. 1 aydir tek kelime mesaj bile yoktu. Oyle ki hala eski oyuncular ve eski teknik adamimiz yer aliyor. Milletin umrunda bile degil.

Eminim Galatasaray Basket icin cirpinan diger guzel sitelerde vardir, ama yurekten soylemeliyim ki gsbasket.org son kale, hicbir sitede boylesine canhirac ve canakkale gecilmez tarzinda savunma yapanini gormedim.

Basta, bu guzel ortami bizlere kazandiranlar olmak uzere, umudunu kaybetmeden yorumlarla destegini esirgemeyen butun arkadaslara sonsuz tesekkurler!
 
Uzun yıllardır keyifle takip ettiğim ve yaklaşık 1 senedir üyesi olmaktan gurur duyduğum forum'dan ayrılma kararı aldım. Tüm forumdaşlarıma saygılarımı ve sevgilerimi sunarım. Sizler ve Galatasaray için herşeyin en iyisi olsun.
 

sitedeki kadrolar 2019 yılında kalmış.
 

Üst