Görüş ve İstekler

Bu konu altında önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Tahmin yarışmasının şekli,uygulanışı,puanlaması gibi bilumum konularla ilgili tüm isteklerinizi buradan dile getirebilirsiniz...

Puan durumunu surekli yenilenmeye gidilmesine degil ,Listenin sabit kalmasini istiyorum. yapacagin tek sey bir uye 30 puan'da ise 7 puan daha kazandi ise uyenin puanini 37 olarak degistireceksin. Listen sabit kalacak senin yapacagin tek is uyenin puanlarini degistirmek. Surekli yeni liste cikarmaktan iyidir diye dusunuyorum.

Salih GOZMEN' Alıntı:
Puan durumunu surekli yenilenmeye gidilmesine degil ,Listenin sabit kalmasini istiyorum. yapacagin tek sey bir uye 30 puan'da ise 7 puan daha kazandi ise uyenin puanini 37 olarak degistireceksin. Listen sabit kalacak senin yapacagin tek is uyenin puanlarini degistirmek. Surekli yeni liste cikarmaktan iyidir diye dusunuyorum.

Teşekkür ederim Salih Abi.

Şunu söyleyim ki aynı liste üzerinden toplayarak oluşuyor puan durumu,ama eski listeleri de saklamak gerek ki insanlar hata olduğunda bunun farkına rahatça varabilsin ve biz de kontrol edebilelim.

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Benim şöyle bir görüşüm var.Tahminlerden önce mesela şu takımda şu eksik felan diye belirtsen Alperen daha iyi olabilir ama senin bileceğin iş :)

Mehmet teşekkür ederim öncelikle. :)

Söylediğin çok çok mantıklı fakat ülkemizde futbol kadar rağbet görmediği için kimin sakat olduğunu bilmek gerçekten zor. O açıdan söylediğin zor bir iş,ama önümüzdeki sezon için gerçekleştirilebilecek bir mesele. Tekrar teşekkürler.