Goztepe Parkı basketbol | 03 Subat Pazar 13.00

Re: Caddebostan sahil basketbol | 19 Ocak Cumartesi

Ömer Horzum' Alıntı:
Göztepe parkının oradaki gül bahçesinin yanında halı sahalar var, onun arkasında da fileli potalı çok güzel sahalar var. Oraya gidelim.

Orayı dedim zaten Omer. Okudugunu iyi anlayamıyorsun galiba :p

Sayıyı tamamlayalım da mesaj baslıgındaki tarihi degistirelim.

1- o gün malum maç var.Saat geç olmasın bu nedenle.
2- etraf sarı laci kaynar malum.ne dersiniz.
3- otopark olayı varmı orada ?

Ben gelirim. Baska kimler geliyorsa bekleriz. Saat verin orada olalım ...

Re: Gozte Parkı basketbol | 03 Subat Pazar

Ali Özen kimse geliyorum diyordu.
Levoyla ben gelirim.Gökçede gelebilir.Ömerde gelicem diyordu.

Re: Gozte Parkı basketbol | 03 Subat Pazar 13.00

Bende geliyorum en son sizinle oynamıştım o zamandan beri elime değmedi basket topu.İlerleme olmayacağı kesin gerileme vardır heralde. Neyin gerilemesiyse. :D

Murat abi ile olmam ona göre.Onu ben savunacam. :roll: ;)

sen geçen maç bizim takımdamiydin ki ? 3 e 3 yapmıştık da sen hangi takımdaydın ? Murat' ı tutmuyormuydun sen zaten..

Levent ÖKTENER' Alıntı:
sen geçen maç bizim takımdamiydin ki ? 3 e 3 yapmıştık da sen hangi takımdaydın ? Murat' ı tutmuyormuydun sen zaten..
Ben ortalıklarda o ara dolaşıyordum 3 saniye koridorunu kapatmaya uğaşıyordum :D

Bir iki kere Murat abiyi tuttum post up a yattı hemen ama basket atamadı gibi hatırlıyorum :roll:

Geçen bahsetmiştim, Pamukspor'da bizim minik takımın turnuvası var ve başında olmam lazım maalesef. :( O yüzden gelemeyeceğim. Biraz daha erken olsaydı gelirdim.

Hani şu 15. Ahmet Anverdi Şenliği..

Ömer Horzum' Alıntı:
Geçen bahsetmiştim, Pamukspor'da bizim minik takımın turnuvası var ve başında olmam lazım maalesef. :( O yüzden gelemeyeceğim. Biraz daha erken olsaydı gelirdim.

Hani şu 15. Ahmet Anverdi Şenliği..

Ne diyeyim ben sana . Aferin aferin ....

Biz de gayet keyifli maclar yaptık Goztepe Parkı' nda. Pek fazla kimse yoktu ama olsun yine de güzeldi.

Dün gittim.Valla birkaç kelime etmek boynumun borcudur.

Öncelikle Arda Başkan dün bir kez daha gösterdi ki Tim Duncan gibi fundemantel hareketleri il arkasındaki herkesi rahatça ekarte edip basket bulabiliyor.Valla biraz daha yaşı küçük olsa onun olduğu hiçbir takım maç kaybetmez.Arda abi cidden çok iyisin.

Murat abi için de dün şunu anladı ki o bir winner. :) Yani duruyor duruyor bir anda çıkıyor garip şut stili ile 2-3 tane üst üste üçlük atıp maçı takımına getiriyor. İStediğinde de savunmayı ve postup ı iyi yapıyor. :)

Aycıca Murat Abiyi 11-7 teke tek de yendim ;) :)

Gökce Başaran' Alıntı:
Dün gittim.Valla birkaç kelime etmek boynumun borcudur.

Öncelikle Arda Başkan dün bir kez daha gösterdi ki Tim Duncan gibi fundemantel hareketleri ile arkasındaki herkesi rahatça ekarte edip basket bulabiliyor.Valla biraz daha yaşı küçük olsa onun olduğu hiçbir takım maç kaybetmez.Arda abi cidden çok iyisin.

Murat abi için de dün şunu anladı ki o bir winner. :) Yani duruyor duruyor bir anda çıkıyor garip şut stili ile 2-3 tane üst üste üçlük atıp maçı takımına getiriyor. İStediğinde de savunmayı ve postup ı iyi yapıyor. :)

Aycıca Murat Abiyi 11-7 teke tek de yendim ;) :)

Gökçe tesekkurler birseyler yapmaya calısıyoruz iste. 20-25 kg. fazlayla ancak bu kadar oynayabiliyoruz. Ali Emre' nin "eski Yugoslav basketbolcular gibisin" benzetmesine uyuyoruz aslında. Neslimiz tükenmek üzere :)