Gözyaşlarımız dinmiyor ...

bombanın patladığı yerde ben oturuyorum
evin önünde patladı
hiç bişey demiyorum yazık bu insanlara bizden ne istiyolar
yukarda Allah var

mehmettuncer' Alıntı:
evin önünde patladı
yukarda Allah var
ben de 1 sene güngören de öğrenci yurdunda kaldım. yaz okulundaki arkadaşlarımı aradım, hepsi ağlıyorlardı... ama korkudan değil. sinirden, çaresizlikten.. her yerde kollar, bacaklar varmış... her zaman gittiğim pastaneyi gördüm tv de, içiyle dışı bir olmuş. arkadaşlarını aslanların yediği zebralardan farksızız.. bakalım ne kadar böyle gider...

Ntv'yi izliyorum şu anda adamın biri 12 yaşındaki çoçuk elimde öldü diyor ne istediniz o çuçuktan diyor gerçekten tüylerim diken diken ...

Kaan Can Garip' Alıntı:
mehmettuncer' Alıntı:
evin önünde patladı
yukarda Allah var
ben de 1 sene güngören de öğrenci yurdunda kaldım. yaz okulundaki arkadaşlarımı aradım, hepsi ağlıyorlardı... ama korkudan değil. sinirden, çaresizlikten.. her yerde kollar, bacaklar varmış... her zaman gittiğim pastaneyi gördüm tv de, içiyle dışı bir olmuş. arkadaşlarını aslanların yediği zebralardan farksızız.. bakalım ne kadar böyle gider...
ya burası çok kötüydü kardeşim
ağladım ya olmaz böle şey
patlattıkları yerde çok arkadaşım takılıyo
kesin tanıdığım kişilere bişiler oldu
esnaflar falan bitti burası
bende tam o saat te arkadaşıma gidicektim gitmedim evde işim çıktı herşeyde bi hayır vardır

Sözkonusu mekan yazları çalıştığım yerin birkaçyüz metre aşağısında...
O muhit evlerin bahçelerinin olmadığı,daracık sokakların 6-7 katlı binaların sarmaladığı nefes dahi alınamayacak bir yerdir...
Bombaların patladığı cadde ise o muhit de insanların alışverişe çıkıp günlük işlerini halledebileceği,gece ise bu sıcak havalarda takılacağı trafiğe kapalı,üstünde bir sürü bank bulunan bir yerdir...
Ve de ufak çaplı patlamanın ardından yüzlerce binlerce kişinin orada toplandığı anda asıl bombanın patlaması...
Sözün bittiği yer...
Tüm kayıplarımıza Allah rahmet eylesin...
Başımız sağolsun...

Anafartalar ve Güngören patlamasında kullanılan bomba düzeneğinin aynı olduğu belirtiliyor. İki patlamada teröre verdiğimiz onlarca masum beden.

İnsanın beyni duruyor, parmakları kitleniyor... Ulusumuzun başı sağolsun.

Mehmet sana da büyük geçmiş olsun. Umarım yakınların, arkadaşların hakkında üzücü haberler almazsın.

arkadaşlar saolun
bugun sordum soruşturdum hiç bir yakınım yokmuş
ama yinede çok kötü bi durum bu insanlardan ne istediler bilmiyorum yani şunlara bi darbe insin bi şey olsun yazık bu millete başka yerde olunca insan bu kadar üzülmüyo yani konuşamıyorum insafsızlar ne istiyorlar

bu hainler içimizde yaşıyor hatta meclisimizde barınıyor yazıkki biz bişey yapamıyoruz bunu yapanlşarı korumak için dağa çıkanları unutmadım onlar ordayken böyle şeyler çok olur başımız sağolsun hepimizin başka ne denirki...

Bu kafayla gidersek daha çok olur bu olaylar. Biz de sadece "Vah, tüh!" deriz, bunları yapanlara lanet ederiz. Hiç mi önlem alınamaz, hiç mi istihbarat yok bu konuda, bilmiyorum ki! :roll: Çok mu kolay bombayla gezinmek?

???

Yolda olduğumdan dolayı haberi bugün öğrendim. İlk duyunca şaşırdım. Bu tip direk halkı hedef alan ve hain saldırılara artık söylenecek söz yok. Herkesin başı sağolsun...