GSbasket 18 Yaşında!

30.08.1998 - 30.08.2016...

Tam 18 yıl önce bir avuç Galatasaraylının hayaller kurarak açtığı gsbasket.org yeni yaşında yine sizlerle birlikte. Yıllar içerisinde bünyemizde bulundurduğumuz kaliteli üyelerle, hiçbir maçı kaçırmayan, görülmemiş şekilde deplasman yapan ve bir araya geldiğinde basketboldan başka bir şey konuşmayan Galatasaray sevdalılarıyla bugünlere geldik.

Maçları takip eden bir avuç Galatasaray Basketbolu sevdalısından, on binlerin hep bir ağızdan haykırdığı "Teker teker geçiyoruz turları, Avrupa'da alacağız kupayı" günlerine geçiş yaptık. Avrupa'da kupalar kazandık. 30 Ağustos 1998'de kurulan hayallerin fiiliyata döküldüğü günlere geçiş yaptık.

Kah koçumuzun arkasında durduk, kah eleştirdik. Galatasaray'da basketbolu yönetenlere, zarar verdiğini düşündüğümüz kişilere sonuna kadar itiraz ettik. Doğru bildiklerimizi söylemekten çekinmedik ve tüm bunları saygı çerçevesinde gerçekleştirdik.

Bugün hala gsbasket.org taraftar bazında ve camia içinde saygı gören bir kuruluş olarak işlevini sürdürüyor ve sürdürmeye devam edecek.

İyi ki varsınız GSbasket.Org Ailesi! Hep beraber nice yaşlara!
 
Yıllarca Galatasaray basketbolunu yalnız takip ettim. 1992 doğumluyum, 2001 yılında başladı sanırım hikaye. Brian Tolbert da benim hikayemin kahramanı. Yıllarca gsbasket.org'dan bihaber büyüdüm, hala geçmişe dönüp baktığımda gsbasket'i neden bu kadar geç farkettiğimi sorguluyor, her seferinde de "ahh keşke" diyorum. Umarım sürekli hayatımda olur burası, hep birlikte daha nice yıllara!
 
Benim büyük oğlumun dünyaya geldiği yıl kurulmuş bu harika forum. Ne mutlu bana ki şimdi ben oğlumla beraber bu forumda basketbol konuşuyoruz. Hem Galatasaray'a hem basketbola aşık insanların buluşma noktası. Kuranların aklına emeğine sağlık. Nice yıllara..
 
Basketbol benim için hayat demek. Küçük yaşlardan beri hem oynadığım hem takip ettiğim bir spor bir tutku oldu. Galatasaray da her zaman kalbimin sahibi oldu. Galatasaray ve basketin bir araya gelmesi benim için büyük bir aşk gibi. Bu forumu birkaç senedir takip etmekle birlikte, daha önce katılmamaktan dolayı pişmanlık duyuyorum. Bu platform , çok güzel insanları bir araya getiriyor. Yeni şeyler paylaşıyor ve öğreniyoruz. Aynı sevda uğruna görüşlerimizi paylaşıyoruz ve ben bundan büyük keyif alıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Bu siteyi hayata geçirenlere de teşekkürü bir borç bilirim.

Ekleme: Ayrıca sitenin 30 Ağustos Zafer Bayramının da yıl dönümü olan bir günde kurulması çok anlamlı olmuş.
 
2012 de internetten basketbol turnuvası araştırırken burayı tesadüfen bulmam sonucu bi anda 4.5 yılı devirmiş halde buldum kendimi. Keşke yine turnuva düzenlense. Nice yıllara birlikte..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu hesabımla 2007 girişliyim ama daha önceside var. Şifre felan unutunca yeni kayıt yapıp malik dixon kullanıcı adıyla kayıt olmuştum. Nice senelere.
 

Üst