Re: Geleneksel 19. GSbasket Hali Saha Turnuvasi Senlikleri
sanirim daha onceden belirtmem gerekirdi;
kesinlikle yas ve yetenek sinirlamasi yoktur organizasyonda..
bazi isimler sitemizden, cekingen yaklasiyor maalesef, acaba siritirmiyim yasim, fizigim ya da yapabileceklerim yuzunden seklinde, ancak israrla belirtmeliyim ki, benim dair oynayacagim su macta, kimse acabalarla yaklasmamali su guzel olaya. maksat sadece baklava yemek..
daha once de bahsettigim gibi oyuncu kontenjani sadece 14 kisi, dolayisiyla bir liste olusturmak artik farz oldu, bundan sonra adini eklemek isteyenler olursa, listeyi alintilayip kendi adini eklerse sevinirim..
bu 14 kisi, cevdet akay ve onder cicekoglu kaptanliginda iki takima ayrilacak, dolayisiyla listeler olusturulmadan once, yok ben onder cicekoglu ile oynamam, kendisine gicigim gibi talepler, ozelden bildirilirse mutesekkir olurum..
tercihinizi yapmadan once, takimlarin sahaya parcali ve mor formalarimizla cikacagini hatirlatir, tahminen mor formayi da onder cicekoglunun ekibinin giyecegini hatirlatmak isterim..
listeyi olusturmadan belirteyim asagidaki isimlerden bazilarina emrivaki yapmaktayim, beni kirmayacaklarina inancim sonsuz;
1-Savas Eskigulek
2-Cevdet Akay
3-Samil Dost
4-Eyup Yildiz
5-Berk Tuna Tertipli
6-Evren Yilmaz
7-Savas Karadag
8-Emre Sarp Kocaoglu
9-Tolga Kaplan
10-Erdal Avci
11-Onder Cicekoglu
12-Selcuk Guresci
Arda dost katilacagi bir seminer nedeniyle Istanbulda olamayacak, artik photoshopla ekleriz kendisini mac sonu fotograflarina..
dipnot; Emre Yuksel ve Eser Atalay, umarim tanismamiz icin guzel bir vesile olur bu olay..