GSbasket & Galatasaraysozluk Halı Saha Macı (12 Kasım) Shf 7

Re: Geleneksel 19. GSbasket Hali Saha Turnuvasi Senlikleri

Önder vasa ben yokum arkadaşlar. Bakınız Arda başkanın sakatlığı :(

sanirim daha onceden belirtmem gerekirdi;
kesinlikle yas ve yetenek sinirlamasi yoktur organizasyonda..

bazi isimler sitemizden, cekingen yaklasiyor maalesef, acaba siritirmiyim yasim, fizigim ya da yapabileceklerim yuzunden seklinde, ancak israrla belirtmeliyim ki, benim dair oynayacagim su macta, kimse acabalarla yaklasmamali su guzel olaya. maksat sadece baklava yemek..

daha once de bahsettigim gibi oyuncu kontenjani sadece 14 kisi, dolayisiyla bir liste olusturmak artik farz oldu, bundan sonra adini eklemek isteyenler olursa, listeyi alintilayip kendi adini eklerse sevinirim..

bu 14 kisi, cevdet akay ve onder cicekoglu kaptanliginda iki takima ayrilacak, dolayisiyla listeler olusturulmadan once, yok ben onder cicekoglu ile oynamam, kendisine gicigim gibi talepler, ozelden bildirilirse mutesekkir olurum..

tercihinizi yapmadan once, takimlarin sahaya parcali ve mor formalarimizla cikacagini hatirlatir, tahminen mor formayi da onder cicekoglunun ekibinin giyecegini hatirlatmak isterim..

listeyi olusturmadan belirteyim asagidaki isimlerden bazilarina emrivaki yapmaktayim, beni kirmayacaklarina inancim sonsuz;

1-Savas Eskigulek
2-Cevdet Akay
3-Samil Dost
4-Eyup Yildiz
5-Berk Tuna Tertipli
6-Evren Yilmaz
7-Savas Karadag
8-Emre Sarp Kocaoglu
9-Tolga Kaplan
10-Erdal Avci
11-Onder Cicekoglu
12-Selcuk Guresci

Arda dost katilacagi bir seminer nedeniyle Istanbulda olamayacak, artik photoshopla ekleriz kendisini mac sonu fotograflarina..

dipnot; Emre Yuksel ve Eser Atalay, umarim tanismamiz icin guzel bir vesile olur bu olay..

Ben tek olurum hepinizsiniz size 5 avans 6 da biter baklavasına.

Savas Karadag' Alıntı:
1-Savas Eskigulek
2-Cevdet Akay
3-Samil Dost
4-Eyup Yildiz
5-Berk Tuna Tertipli
6-Evren Yilmaz
7-Savas Karadag
8-Emre Sarp Kocaoglu
9-Tolga Kaplan
10-Erdal Avci
11-Onder Cicekoglu
12-Selcuk Guresci

13-Salim Tolan
14-Mehmet Eskici
15-Yilmaz Yildirim
16-Tugay Aktepe

Talebin fazla olmasi ve kirilamayacak kisilerden gelmesi sebebiyle, macin daha buyuk bir sahaya alinmasina ve kadronun 18 kisi olmasina karar verildi..

Bu arada, Savas Eskigulek in aramiza katilmasi sebebiyle, kaptanlik bandi genc yetenek Onder Cicekoglundan alinmis olup, hakettigi yerlere teslim edilmistir..

Savaş Abi uygun görmüş, kadroya almış, oynamamak olmaz herhalde... =)

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Bazı kurallarım var kabul görürse bende oynarım.

Öncelikle zil çalıp sahaya girer girmez önünüze ilk gelen topa allah ne verdiyse abanmayacaksınız. Maç başlamadan kadrolar eksik olsun istemeyiz heralde.

Sol ayakla sadece ben gol atarım, başkası atarsa maçı bırakırım.

Maç başında 5 dakka deli divane koşup abi ben yoruldum siz ileri cıkın deyip bütün maç kaytaran adam istemem.

Sürekli ilerde durup gol attığını sanarak sağa sola direktif veren tiplerden hiç haz etmem ama kendim arada yaparım bunu.

Fiziksel olarak dokunan olursa yakarım (bir ay nopost olabilir cezası), yiyosa dokunmadan alın topu ayagımdan.

Kavga çıkarsa hiç uğraşamam ilk ben kaçarım.

Her maç kendi kaleme bir golüm vardır. Sonra laf etmeyin.

Bu kadar koştuk terledik üstüne bide paramı vericez tarzı geyiklere hiç gelemem susun azcık.

Maçı izlemeye gelipte sürekli laf atan olursa kafa göz dalarım acımam.

90 dakikadan aşağı oynamam.

Ohoooo sen Lincoln'den daha nazlısın :) olmadı bu iş :) Ben de gelecek hafta Yalova Çınarcık'a geliyorum 1 aylığına.Gerçi ramazana denk geliyor ama gelebilirsem ben de gelirim :)

Bende gelmek isterim ama benim ailem beni akşam dışarı çıkarmazlar pek.Ama yinede ismimin yanına belki yazılırsa iyi olur :).

Ben okudum da yazılanları maçın nerede ve saat kaçta olduğunu anlamadım söylerseniz sevinirim =)

Arkadaşlar,

Maksat beraber olmak, ben kötü oynarım mesela. Ayrıca iila oynamak isteyen; ama kontenjana takılan varsa yerimi de bırakabilirim. Dediğim gibi maksat beraber bir etkinlik yapmak olacaktır.

Ben güzel oynarım mesela. Keita, Elano gibi goller atarım; ama şansınıza küsün. :)

Rıdvan beğenecekse ben de Colin Kazım tarzında oynarım o zaman. :) Ne işim olur Elano'yla falan. :)

Onur BALCI' Alıntı:
Rıdvan beğenecekse ben de Colin Kazım tarzında oynarım o zaman. :) Ne işim olur Elano'yla falan. :)

Hocam lütfen, o siyah bu beyaz, şu Türk diğeri Brezilyalı ayrımcılığı yok. :)

Aslında üzerindeki formaya göre yorum yapılır hakkında ama sarı-kırmızı'dan vazgeçmeyeceğin için negatif tepkilere hazırlıklı olman gerek... :)

:)
Kendimi hiç övmeyi sevmem, keşke orada olabilseydim de yeşil çimler bir ağlasaydı :)

Önder Abinin olduğu takımda varım ben her türlü göreve hazırım :p

17-Murat Inal

sevindim..

18-Kerem Porazan

bundan sonra top oynamasak da olur, atariz iki masa sahanin ortasina, onder beye de veririz bir top, bildigin temasa.. :)

kadroda bulunan 18 kisi, bir aksaklik cikmasi durumunda en yakin tarihte bildirirseniz mutesekkir kalirim, cunku haber bekleyen insanlar olacak..

can akogul ve alen hekimbas nezdinde ailenin tum guzide uyeleri, katilma konusunda talepleri olan herkesin, bu temasaya katilabilecegini, sure paylasimi konusunda sikinti yasanmayacagini, tek maksadin bir aile toplantisi duzenlemek oldugunu hatirlatmak isterim;

futbol asla sadece futbol degildir..