gsbasket kolonisi | www.ogame.com.tr

Ogame ile Savaşanlar Derneği mi ;)
Oyun guzel ama tabi de abartmamak gerek ...gece yarıları uykudan kalkıp gezegeni kontrol etmek falan gibi ...vs 8)

utku' Alıntı:
Sayın Ogame Oyuncusu,

Her zaman hayatımızda dönüm noktaları olmuştur. Bir dönem gelir, bugün gülüp geçtiğimiz Biri Bizi Gözetliyor gibi anlamsız programlar gelir, gündemi meşgul eder, başka bir dönem gelir Gelinim Olur musun? Adlı program ve türevleri aynı görevi yapar, yapacaktırda. Arkasından baktığımızda bu kadar kendimizi kaptırdığımız için hep üzüldüğümüz şeylere ne yazıkki olay anında gerekle reaksiyonları verememekteyiz. Bunun bilincine varmış bir grup insan olarak bizler, tamamiyle çok başarılı bir zeka ürünü olan bu oyunun, sizi; sonu olmayan bir dipsiz kuyuya çekmesine izin vermemenizi hatırlatırız. Zira oyunda üretim sisteminin asla zarar görmemesini düşünecek olursanız en büyük zararı da görseniz, oyunu biraz olsun anladıysanız çok kısa zamanda aynı performansınızı yakalayabiliyorsunuz ve daha çok hırsla daha fazla kazanma arzusu ile saldırıya geçiyorsunuz.

Oyun geçen birkaç ay sürecinde bize başka bir yönünüde gösterdi, ki bu asıl sorunun başı olacaktır. Artık ekstra hizmetler cüzi gibi gözüken ama toplamda bakıldığında ciddi bir mevla oluşturacak olan oyunu geliştirme programlarının satılması ile başlamıştır. Özellikle ilk önceleri oyunu bir bağımlılık haline getirdikten sonra böyle bir stratejik hamle üretici firma tarafından kaçınılmaz olan bir ticari oyundur. Zaman geçtikçe bu tip ticari manevralar göreceğimizden hiçbir şüpheniz olmasın.

Unutmayın ki, Siz bugün dünden daha agresifsiniz, siz bugün dünden daha az uyku uyudunuz, siz bugün dünden daha az işe vakit ayırdınız. Siz bugün dünden daha az SİZSİNİZ.

Savaş üzerine kurulmuş, ciddi sorunları beraberinde getirme riski taşıyan bu oyuna dur demenin vakti gelmedi mi?

BİZCE GELDİ

OGAME İLE SAVAŞANLAR DERNEĞİ

İlk isyan eden olmamak icin cok direndim ama bir yere kadar tabi..
Bende Anti-Ogame'cilerdenim... :eek:key

ARdaQue' Alıntı:
Senin isyanın başka.

Bugün ogame, yarın başka bir site ....

Ogame oynarken harcadığın zamanı başka bir sitede harcarsan ona da isyan ederim elbette, söylemek istedigini dogru anladıysam ...

ben isyan etmiyorum ama
eşim yavaş yavaş isyan etmeye başladı
işte yoğunluktan dolayı zaman ayıramıyorum
evde de eşim ogame'e savaş başlatmak üzere
bakalım ne kadar dayanacağız

Eyvah eyvah eyvah herkeste ayni catisma :)

7. Galakside bir arkdas sunu soylemisti. Esi once terlik atiyormus basedememis bu sefer fisi cekmeye baslamis yine bas edememis en sonunda fareyi saklamis.

Arkadasin cevabi su

- "faresizde oynuyoruz ama zor oluyor" :)

İkinizede tavsiyem oyunu onlarada ogretin onlarada bulastirin :ehue

Yada yedek bir fare bulundurun :)

bugün aynı alıntıyı bidaha yaptım yine yapacağım..

Sinema tarihinin En büyük ismi STANLEY KUBRİCK in Full Metal Jacket filminden bir sahne..

adam savaşa gidiyor kafasındaki kaskta (mivfer ) born to kill yazarken göğsünde peace rozeti taşıyor. bunu gören komutan delicesine adama bağırıyor sen ne yapmaya çalışıyorsun diye.. adamda açıklıyor insanın içindeki ying yang a gönderme yapıyorum...

bende savaş oyununa karşı aynı göndermeden yaptım :p
ogame ile savaşanlar derneği diyerekten yanee

güçleniyoruz.. yakında iktidarız..
bu işi bitereceğiz

Sen bosver karsitligi simdi dunku sinavin nasıl gecti?

100 aldin mi ? ;)

Bu arada bu karsitlik sonunda arkanda cocgunluk bayanlar olacak galiba olay feminist bir harekete dogru gidiyor. Tehlikeyi gor :)

Saldiran onursal (3:302:9)
Silahlar: 80% Kalkanlar: 60% Zirh: 80% Tip Komuta Gem.
göster. 105
silahlar: 1800
kalkanlar 320
Zirh 10800

Savunan YoMoMMa_Murahama (fenerium) (3:300:4)
Silahlar: 70% Kalkanlar: 60% Zirh: 60% Tip B.Nakliye A.Avci Kruvazör Geri Dön. Cas.Sonda
göster. 25 8 38 1 13
silahlar: 8.5 255 680 1.7 0.017
kalkanlar 40 40 80 16 0.016
Zirh 1920 1600 4320 2560 160

Savasi saldiran taraf kazandi!
Ele geçiriyor
68028 Metal, 53125 Kristal ve 21442 Deuterium

Saldiran taraf toplam 0 ünite kaybetti.
Savunan taraf toplam 1435000 ünite kaybetti.
Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 290400 Metal ve 140100 Kristal.
Bir Ayin ortaya çikma sansi 4 %

Filom ulasmadan yuklu ve gecilmez oldugunu dusundugu yer savunmasi fuzelerim tarafindan bertaraf edilmisti :)))

Saldiran hank (2:386:7)
Silahlar: 80% Kalkanlar: 80% Zirh: 80% Tip B.Nakliye Komuta Gem. Bomb.Gem.
göster. 7 74 7
silahlar: 9 1800 1800
kalkanlar 45 360 900
Zirh 2160 10800 13500

Savunan wotws (2:379:7)
Silahlar: 60% Kalkanlar: 70% Zirh: 60% Tip H.Avci A.Avci Komuta Gem. H.Lazer
göster. 168 10 107 4
silahlar: 80 240 1600 160
kalkanlar 17 42.5 340 42.5
Zirh 640 1600 9600 320

Savasi savunan taraf kazandi!

Saldiran taraf toplam 5049000 ünite kaybetti.
Savunan taraf toplam 1538000 ünite kaybetti.
Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 1320600 Metal ve 653700 Kristal.
Bir Ayin ortaya çikma sansi 19 %
2 Hafif Lazer Topu kendini yeniledi ve tekrar calisir duruma geldi.

Buda fb ittifakindan bir les eline saglik Onder :)

ya ne oldu bıraktınızmı oyunu? kimseden ses çıkmıyor.Eğer hala devam ediyorsanız 8. evrendeki ittifakın adı neydi?

konsey mi hadi yaw pamir buralardamı :) kendisiyle baya iyi anlaşırız biliyonuz biz team GOP.Neyse iyi oyunlar madem ne diyelim..Bu arada iyiki doğdum :p (kimse kutlamıyo bari ben kutliim :) )

dogum gunun kutlu olsun hedo :)

bu arada senin gezegenin ismi basketciler olan mi :D

Sunun icin soruyorum seni 10 gun once vurmak icin gelmistim. Tabii nerden bileyim senin bizim hedo oldugunu :)

Pamir dedi bu bizim arkadas diye. Ustune benden 5-6 saat once birisi vurmus seni.

toparladin mi kendini?

hehehe sorma ya pamirede anlatmıştım zati :) malum bazı ihtiyaçlarımızı karşıladığımız bi gece de filoları havalandırmayı unutmuşum. :? sonraları tereddütte kaldım deydimi deymedimi diye ama :) meğer ben sizde baya bi meşhurmuşum herkes dalmak istiyomuş falan.Zati bizim oralarda pek bi seviliyom yukarıdakiler her gün uğruyo sağolsun.Bi gün mermima diğeri gün ayda :) Toparlandım ama çok şükür en son dün gece 4 civarı ayda ittifakından saldıran birini indirdim yaklaşık 300 k civarında çöp oluştu süperdi :) 20. bomnbardımanımı indirdim sıra muhripte.ona kasıyom bakalım hayırlısıyla oda gelirse iyi bi filo oluşturacam.Zaten gün geçtikçe bizde yukarılara çıkmaya başladık..

Onursal' Alıntı:
bu arada senin gezegenin ismi basketciler olan mi :D

Sunun icin soruyorum seni 10 gun once vurmak icin gelmistim. Tabii nerden bileyim senin bizim hedo oldugunu :)

soruyu cevaplamayı unutmuşum yaw evet basketçilerden oluşan gezegenler benim :) başta hidayet türkoğlu olmak üzere mehmet okur-harun erdenay-mirsad türkcan-tim duncan-emanuel ginobili-michael jordan ve kevin garnett.

En zayıf oyuncu da olsam,oyun benim için giderek daha zevkli bir hal almaya başladı . :atki
İttifak üyelerine sırasıyla teşekkür etmek istiyorum :)
Öncelikle gezegen komutasında bilfiil tersane ve santral inşaat ederek destek olduğu için Arda'ya , SSS'lere sıkılmadan verdiği yanıtlar için Onursal'a ve yine Onursal gibi hammadde yardımı yapan mremre'ye , somurge olma tehlikesine karsı beni ilk koruyan kaemre'ye tesekkuru bir borç bilirim :p
Not:Onursal sayesinde de ilk somurgeme kavustum , hepimize hayırlı olsun :) :eek:key

DiLeQ' Alıntı:
En zayıf oyuncu da olsam,oyun benim için giderek daha zevkli bir hal almaya başladı . :atki
İttifak üyelerine sırasıyla teşekkür etmek istiyorum :)
Öncelikle gezegen komutasında bilfiil tersane ve santral inşaat ederek destek olduğu için Arda'ya , SSS'lere sıkılmadan verdiği yanıtlar için Onursal'a ve yine Onursal gibi hammadde yardımı yapan mremre'ye , somurge olma tehlikesine karsı beni ilk koruyan kaemre'ye tesekkuru bir borç bilirim :p
Not:Onursal sayesinde de ilk somurgeme kavustum , hepimize hayırlı olsun :) :eek:key

Ahh Onursal ahh ; daha ana gezegeni gelişmeden sömurge yaptırmıssın kıza. Ne diyeyim ben buna ....

Sevgili forum yönetimi arada bir kafanızı oyundan kaldırın da forumla ilgilenin, ne bir haber , ne bir yorum geliyor sizlerden ... 8) :hi