• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

gsbasket.org Üyelerinin Fotoğrafları

Burak Abi 2.resmi hani ben koyacaktım :oops: .

Tyrus ile fotomuzu koyalım bari :)

Hakan Yavuz ile resmim ;

Koyalım bari bir kaç resim daha da dursun büyük hallerine bakmak isteyenler üstlerine tıklayabilir :)

Mehmetim sen koyana kadar aylar yıllar geçti :)

Murat İNAL' Alıntı:
91483347.jpg
ben bu 78 olayını çok sevdim ya, bir karabüklü olarak seninle gurur duyuyorum muratt :)

Şu önde duran vatandaş göze batmamak için traş olsa da dikkat çekiyor, her yerdeyim der gibi... : )

Şamil, kınıyorum seni. Beyaz forma da yakışmış ama nerede mor forman? : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Şu önde duran vatandaş göze batmamak için traş olsa da dikkat çekiyor, her yerdeyim der gibi... : )

Şamil, kınıyorum seni. Beyaz forma da yakışmış ama nerede mor forman? : )
Her yerdeyim mesajını aldığından sevindim abi :).
Saclarımda bozulmuş,maçtayken o yüzden cok kötü cıkmışım ama yinede dikkat cekiyorum,huyum kurusun :)

Bu arada Arda Öztürk'le tanıştığım için cok memnun oldum.Kendisi cok sempatik bir insan.

Vaay Arda üstat traş olmuş :) Yakışmış ama :) :)

Emre Doğan' Alıntı:
Vaay Arda üstat traş olmuş :) Yakışmış ama :) :)
Fotoğraftaki üçüncü kişi kim diye soracaktım... Bir insan sakal traşı olunca bu kadar mı değişir diyerek Asena´ya selam göndereyim. : )

Ne yazık ki teknoloji özürlülüğümden dolayı yanlış olmuş, sadece kod gözüküyor. Fotoğrafları aşağı alıyorum.

Bir sürü fotoğraf koydum ama ne yazıkki yine başaramadım görüntüleyebilmeyi.

Bari bu dursun...

4381.jpg

Onur abi bu sene parçalı aldım inşallah paramız olunca mor formada alacağım yani :) .

Onur Yavuz demek akşam buluşsak tanımıyacaksın beni :)
Asena olayınıda anlamadım.Yada anlamak istemedim :)

Emre bey sağol :)

Alperen bu arada hangi cesaretle benim resmimin olduğu sayfaya resim koyarsın amacın nedir?Kıskanma bu kadar ilgileri üstüne çekmeye çalışma.

Şamil mor formaları beraber alalım :) .Ben bizi bozar diyordum ama giyenleri görünce vazgeçtim..

Arda Öztürk' Alıntı:
Onur Yavuz demek akşam buluşsak tanımıyacaksın beni :)
Asena olayınıda anlamadım.Yada anlamak istemedim :)...
Asena olayı; sakalları kesince bir insan bu kadar mı değişir diyerek kıvırayım dedim. : )

İnanmıyorum Arda ne kadar değişmişsin öyle :)

Maç öncesi benç:

64002597916557158323607.jpg

Animasyon:

64002518733507158323607.jpg

Ömer o kıyafetleri kendi isteğinle giymedin değil mi?

Ömer animasyonda çekilen fotoğrafı koymasan, benchtekiyle yetinsen daha iyiydi. : ) Neden dersen, belli bir sebep yok.

Bu arada kaynayan güzel fotoğraflar oldu. Alperen´in kayalıklar arasında gülerek verdiği poz. İnsan merak ediyor neden güldüğünü.

Burak Barut´un verdiği pozlar... Mustafa Yağız Bey haklı, ajansın adını öğrenebilir miyiz beyfendi?

Geri