(GSBasket özel haber) Erman Kunter Galatasaray Yolunda ...

Ana yönetim Erman Kunter' e yeni sezonda takımın başına geçmesi için teklifte bulundu.

Erman Kunter' e gelen diger teklif ise, Italyan Scavolini takimindan geldi.

Erman Kunter gelirse yaninda Hüseyin Beşok' u da getirir. Bu ikisinin gelmesi demek sponsorluktan gelecek paranin futbola aktarilmasinin zor olacagi anlamina gelir.

Kunter butceyi garanti gormeden imza atmayacaktir.

Not: Haber dedikodu olarak gelmedi.

Mükemmel bir haber umarım başarırlar....
Yapılamayan veya becerilemeyen transferlerden sonra alınabilecek EN GÜZEL HABER...
Dilerim gelir ve en kısa zamanda eski günlerimize kavuşuruz....

Hmm.
Kunter zaten ustune yorum yapmayi gerektirmicek bir usta.
Tamam begenmedigimiz yonleri yok degil ama olsun .
Garanti bir sozlesme yapilirsa guzel olur.

Gelelim Besok a.
Zamaninda en begendigim oyunculardandi.Gecen sene kendini duzelttigini gorduk belli zamandaki istatistikleriyle.
Turkiyede iyi bir uzunun varsa isin yarisi bitmistir.

Umarim bu is hayirlisiyla tamamlanir.

ya ne mutlu gerçekten çok sevindim çokk inşallah gerçekleşir :atki
Huseyin olursa gerçekten çok kıyak olur gerçekten iyi bi uzun ya hatırlıyorum zamanında pota altında yaptığı bi hareket vardı çok hoşuma gidiyodu Ahh ahh :)

Önce teknik kadro... Hüseyin'in başka takıma imza atmasından daha önemli Erman Kunter'in gelmesi. Ama tam iyi işler yapmışken Galatasaray'dan ayrılmasını hala unutamıyorum.

hüseyin Kazan'la imzaladı. Lakin önemli de değil.Erman Hoca gelip, 2 yıllık ölü toprağını şöyle bir silksin yeter!

edit: Artık yönetim de Halil Üner'i düşünmediğine göre bir istifa et artık da bir rahat yüzü görelim lütfen

Abi bu da o İÜSK-Galatasaray topici gibi gaza getirmeye yönelik değil,değil mi?Erman hoca gelirse ne bütçede,ne kadroda sıkıntı olur.Hüseyin'in gelmesi bence imkansız.Erman hoca gelir,dertler biter! :atki :atki :atki

Hüseyin zaten 3 senesini Avrupada gecirdigi icin askerlik problem yaratmaz. Diger konu Hüseyin Kazan ile sozlesmeyle baglandiysa ona yapacak birsey yok

Hüseyin askerliğe başvursaydı şimdi Hidayetle birlikte bedelli askerlik yapacaktı adam 21 günden mi kaçıyor hey allahım biz 15 ay yapacaz.

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne mutlu bıze ınsallah gerceklesır onursal abı sen benı mutlu ettın allahta senı mutlu etsın..erman hocam gelsın dertler bıtsın..bu takımı anca o yenılmez armadaya dondurebılır...COACH:ERMAN KUNTER ona yardımcı olarak OMER PETORAK 3.coach:ORHUN ENE olsun cımbomum bu sene sampıon olsun :atki :atki

Erman Kunter koçluğumuzu yaptığı dönemde Efes , Ülker, Karşıyaka ve Telekom'u yenemedi ve bana göre başarılı değildi. Halil Üner'le devam edilmeli bir şans daha verilmelidir kendisine

SEKO' Alıntı:
Erman Kunter koçluğumuzu yaptığı dönemde Efes , Ülker, Karşıyaka ve Telekom'u yenemedi ve bana göre başarılı değildi. Halil Üner'le devam edilmeli bir şans daha verilmelidir kendisine

Madem basarı kriterin bu,Halil hoca kac defa yendi Seko?

Önder' Alıntı:
SEKO' Alıntı:

Madem basarı kriterin bu,Halil hoca kac defa yendi Seko?
Sizde çok iyi biliyorsunuz ki 02-03 yılında ki ligin kalitesiyle 03-05 arasında ki lig kalitesi farkını ve takımın mali durumunu benden daha iyi biliyorsunuz Erman Kunter ve Halil Üner zamanında ki sıkıntılara baktığımızda Halil Üner daha zor şartlarda koçluk yaptı.
Başarı kriterinde şampiyon olamamışsan ligteki bu 4 takımla oynanan maçlara bakarım 4 rakibimiz karşısında da sıfır çektik ligi 3 bitirdik.
Bir sene sonra Beşiktaş ligi 3. bitirdi bu 4 takımıda yendi Efes şampiyon olmasına karşın ligte iki maçtada kaybettiği takım O Sene Beşiktaş'tı.

Gerek kişiligi gerekse berbat kocluguyla Galatasaray'a hic yakısmıyordu Halil Üner. Ve onun yüzünden bircok kişi protesto amacıyla macları boykot ediyordu.. Halil Üner'den kurtulmamız her yönden cok iyi olacak..
Umarim bu haber dogru cıkar ve Erman Kunter'i yeniden takımın başında görürüz..

Saygilar,