GSBasket Piknik Organizasyonu

Gelen herkesin ayağına sağlık öncelikle. Çok zevkli bir gün oldu. Özellikle Kaan abiye büyük teşekkürlerimi sunuyorum, en büyük emek ona ait bu olayda... Ev sahibi olarak bir kusur ettiysem affola, nice güzel organizasyonlarda beraber olmak dileğiyle..
 
Face'ten fotoları gördüm, süper bir gün geçmiş belli ki. Böyle bir günü kaçırdığıma üzüldüm ama kısmet olmadı işte.

Onur Abi(Yavuz)'nin fotolarına yarıldım zaten, süpersin abi :D
 
Facebook hesabıma yükledim kendi çektiğim resimleri. Bir fotoğraf makinasından daha resim çekildi diye biliyorum ama kim çekti bilmiyorum. Çeken kişi bana yollarsa yada kendi koyarsa güzel olur..
 
Öncelikle piknik organizasyonunu düşünüp gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürler.

Marketlerden alınan köfteyi pek tercih etmediğimi söylemek istemedim ama Muhammet´in annesi imdadıma yetişmiş. Çok da güzel olmuş, ellerine sağlık. Malzeme bol bol yetti hatta arttı diyorduk ama aramızda aç kalanlar olmuş, Taksim´e kendini zor atıp Kızılkayalar´a taaruz edenler vardı... : )

Çok sıcak bir ortamda yapılan mangal keyfi, sohbet, paylaşımcılık, tanışma... Evet tanışma, sanal ortamda insanları yanlış değerlendirmek ihtimal dahilindedir, geçmiş tecrübeler bunu gösteriyordu. Piknik organizasyonu bu açıdan da iyi oldu kanısındayım.

Tabii maçı es geçmemek gerekir. Savaş´ın Rüya Takımı adıyla yöneticileri tek takımda toplaması ve yaptığımız maç. Evet arkadaşlar itiraz ettiğimiz pozisyonların çoğunda haksızdık ama aradaki kalite farkı başka türlü kapanmazdı. : ) Ama sözümüz söz; Alperen Küçük, Furkan Şenbabaoğlu, Burak Eyvel, Erdal Avcı -şike filan olmamasına rağmen oyunuyla bize yardımcı olmaya çalışsa da- , Yılmaz Yıldırım, Okan Alaşalvaroğlu 1 hafta cezalıdır.

Tribünlere de yaptığı kötü tezahüratlardan dolayı uyarı cezası verildi.

Not: Fotoğraflara baktım da, hava sıcaktı diyerek susma hakkımı kullanıyorum Uğur. : )
 
Süperdi valla eve gelir gelmez uyuya kalmışım malum 30 saattir uyumamak ve bütün gün voleybol oynamak :D Günün libero ve servisçisi olarak ''Dream Team???''i selamlıyorum :D
 
ACıktığımı hissettim yurda gelince. Etlerin çok güzel olmasına rağmen , muhabbetten sıra gelmedi yemek yemeye benim için. Öyle güzel bir gün dü yani. Ciddi olarak çok eğlendim. Muhammet Kaan reyiz , kendimizi keseriz. Biz senin sol terliğinin yırtılmama ihtimalini sevmişiz :)
 
Ya öyle her fotoğraf etiketlenir mi iyisi var kötüsü var kendi fotoğraflarım için söylüyorum :D Yalnız kaçıranlar için harbiden üzgünüm çok çok iyiydi ya :D
 
Çok yorucuydu ama çok keyifliydi. Şahsen ben çok zevk aldım.Onur Yavuz kalmış Ankara'dan gelmiş. Gitmemek olmazdı zaten. Forumda sadece ismini duyduğum yazılarını takip ettiğim insanlarla tanışmak çok güzeldi. Arca Yıldırım'ınn muhteşem ingilizcesi,Onur Yavuz'un cesur pozlarını ve Onur Gürel'in arkadaşının hamaktan düşmesini saymıyorum zaten. :) Emeğinize,yüreğinize sağlık.
 
Ben yüzlerin göründüğü resimleri etiketliyorum valla, etiketleme diyenleri pas geçtim zaten.. Etiketlenenler de beğenmediğini silsin, bu laf sana Alperen özellikle :D

Geceye doğru Aykun Alan'dan gelen resimleri de yükleyeceğim bir aksilik olmassa..
 
İletişimi iyi ayarlayamasak da gayet güzel bir organizasyondu. Köfteler müthişti. Tekrar sağol Kaan. Genç kardeşlerimizin siteye olan bağlılıklarını tekrar görmek de beni ayrıca mutlu etti.

Bu arada voleybol maçında da ilk voleybol hakemliğimi de yaptım. Dream Team sahadan silindi. :)
 
Çok keyif aldığım ve günümün dolu dolu geçtiği bir organizasyon oldu. Eksikler elbette vardı ama ilk sefer olması sebebiyle çok küçük şeyler bunlar.

Büyükada'ya biraz geç geldik, faytonda inanılmaz bir sıra olduğu için piknik alanına kadar yürümek zorunda kaldık. Şansımız varmış ki 1 saat sürer denilen yolu 25 dakikada geldik. Geldiğimizde saat 11'di yanlış hatırlamıyorsam. Sağolsun önceden gelenler bize kahvaltı ayırmıştı ama Şamil Abi sayesinde pek kahvaltı yapabilme şansımız olmadı :)

Sayın Aras Kafkaslı ve Sayın Kaan Horuzoğlu sağolsun mangal yapmada sorumluluğu aldılar ve herkesi doyurmayı başardılar. Bol bol voleybol oynadık, kimi maçlar güzeldi, kimi maçlar zevksizdi ama sanıyorum en güzeli bizim moderasyonu eze eze yendiğimiz maçtı :) Kerem Abi sağolsun akıl almaz itirazlara karşı dik durdu, hakkımızı yedirmedi. Öte yandan voleybol sahasına yakın oturan ve maçı izleyen kızlarla olan espriler, kızların Fanatik Fenerbahçeli çıkması ve Tribünlerde hep dillerde'yi söylemesi, buna karşılık bizim de zaman zaman büyük bir uğultuyla Galatasaray tezahüratlarını söylememiz de güzeldi :)

Piknikte forumla ilgili ve basketbolla ilgili yapılan sohbetler de güzeldi. Bu açıdan da bayağı yararlı bir organizasyon oldu diyebilirim. Fenerbahçe'nin şike haberlerinin gelmesiyle de günümüz iyice renklendi. Dönüş yolunda çoğu kişi yürümeyi tercih ederken Arca'ya uyarak faytona bindik ve günün en doğru kararını verdik sanırım.

Akşam ana karaya döndüğümüzde Nevizade geleneğini bozmadık, maçı beraber izledik. Gönül isterdi ki akşam Potanın Perileri şampiyonluğa ulaşsın ama maalesef olmadı, canları sağolsun.

Sözün özü güzel bir organizasyondu, çok keyifliydi. Bu yaz uzun geçeceğe benziyor, yeni organizasyonlar istediğimi de belirteyim :)
 
İşin organızasyon kısmına gelince gerçekten zevkli ve güzel bir pazar günü geçirdik. Ufak tefek aksaklıklar olmadı değil ama olacak o kadar :) Daha nice organızasyonlara diyelim.
 
Kaan'a 10 puan veriyorum. Harika çalışmış, mangala yürek koydu, ter akıttı. Hatta voleybol sahasında kanın son damlasına kadar çaba gösterdi. Teşekkürler kendisene, çok keyifli bir gün geçirdik.
 
Kaan bu işte en büyük emeğe sahip insandır ben teşekkür ederim etmesinede gelen arkadaşlar da teşekkür etmeli kendisine. Amas Aras ile beraber yemedik yedirdik be resmen :) .
 

Üst