• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı(3 Aralık)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Eyvel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Doğan Sağlam' Alıntı:
Maçtan sonra, 'forumda online var mı?' Sorusunu gülerek soran insan kimse açıklayın arkadaş olmaz böyle :P

Şunu anlamadım ben Doğan :s GS Voleybolda mı denmiş? Baskebolda mı denmiş kim demiş neden demiş :)

Ayhan stayla sanırım. :)

Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum :)

Tolga desen dün sinemadaymış.

Trabzon'dan transfer olmalı sanırım artık.

Doğan gel bu işe bi el atalım birader, olmayacak böyle küme de kal GSBASKET !

Arkadaş Önder Çiçekoğlu, Savaş Ergülek ile kolkola geziyor hep. Soruyorum Önder Başkan ne olacak bu takımın hali diye. GS Erkek Basket ile GS Kadın Basket'in birleşmesini sağladık. Yeni site inşaatı bitti artık sitede göçme olmayacak falan dedi. Ne desem bilemedim. Murat İnal desen Yeni formalar piyasaya çıkmak üzere dedi sustum kaldım. Pesss !!! :))

Tünelin ucunda ışık da görmüşler mi acaba? : )

İyiki varsın gsbasket...İyiki varsın gsvoleybol...İYİKİ VARSIN GALATASARAY !

Yokmu abicim GS Basket liseli arkadaşlar. İmza toplasınlar. Ben, foruma yorum yapıyorum, başlık açıyorum hanım hamile doğmamış bebeğin rızkını ADSL'e veriyorum, daha ne yapayım Site elden gidiyor!!! :)

Kesinlikle kötü başlangıcın kurbanı olduk :) :) Sonradan toparlasak da gene ucuz goller yedik..

Savaş abi başta olmak üzere bütün GsVoleybol takımını tebrik ederim.

Yalnız bizim takımı takdir ettim. Futbol takımı gibi yenilince köşe bucak kaçmıyorlar, açıklama yapma cesareti gösteriyorlar. : )

Bu arada geyik yaptığımı söyleyeyim de yanlışa mahal vermeyelim :)

Sühan Cem' Alıntı:
Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum :)

Sühan abi masumca film izledik,sahada elimizden geleni yaptık ama olmadı :))

Gsbasket İstanbul dışındakileri yeşil sahalarda görmek isteriz :)

Bu arada kimse yazmamış ama sahanın zemini de çok fenaydı :) :) :) Herkes en az 2 kere kayıp düştü desem abartmam heralde :)

Emre Doğan' Alıntı:
Bu arada kimse yazmamış ama sahanın zemini de çok fenaydı :) :) :) Herkes en az 2 kere kayıp düştü desem abartmam heralde :)

düşürdüklerinide söyle :) :)

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2sotwg3a]Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum :)

Sühan abi masumca film izledik,sahada elimizden geleni yaptık ama olmadı :))[/quote:2sotwg3a]

Hıı tabii artık 6 ay maçlara "sakatım" diyip gelmezsin. Yok Liverpool baskette benim gönlüm, Caja Laboral baskette fena değil dersin:)

Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.

Kerem Seçer' Alıntı:
Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.

SAVAŞ ESKİGÜLEKİNHO !

Kerem Seçer' Alıntı:

Önder Voleybolcularda oynamadı mı?

Pardon değilmiş..

Geri