Gsvoleybol.org

Biz bir voleybol sitesine sahibiz haberiniz var mı?1 sene önce yalvardık Savaş abi tekrar aktifleştir siteyi diye,hepimiz üye olucaz ve çok güzel bir site haline çeviricez diye söz vermiştik.Fakat ben öyle bir şey yaptığımızı göremiyorum.Bu forumdan toplasan 5 kişi üyedir gsvoleybola.
yazık!

Çok haklısın Yiğit bende o siteye girdiğimde başka başka insanların takım için düşüncelerini okumak istiyorum ama 7-8 kişi yazıyor..Sayı çoğalmıyor maalesef..

Siteye ilgi fazla değil, evet. Kapandığında Savaş'ı ikna etmeye çalıştık, biz yazarız, tartışırız diye. Gerçekten de 'biz'im dışımızda, yani 7-8 kişi dışında fazla yazan yok. Reklamını yapmak gibi olmasın ama en azından transferleri orada daha önce öğrenmek adına olumlu bir site diyebilirim.
Taraftarın da voleybola fazla ilgisi yok ne yazık ki. Voleybolmagazin sitesinin forumu, bu alanda en hareketli forumlardan ve ağırlıklı olarak Fenerbahçe konuşuluyor. Galatasaray, Ulaş'ı transfer ediyor ancak sitede Fenerbahçe'nin olası transferleri konuşuluyor. Birkaç yıl öncesine kadar voleybol sporundan bihaber olan kulübün taraftarının bir anda voleybolsever kesilmesi gerçekten manidar. Zorla olmaz tabii, ama yine de voleybol biraz daha fazla ilgiyi hak ediyor bence.

Voleybola ilgi olmamasi voleybol subesinin kotu degil cok kotu yonetilmesinden kaynaklaniyor.Ligi bastan dorduncu bitirecegi belli olan bayan voleybol takimina nasil bir ilgi olabilir.Tamamen genclerden olusan bir kadro kurarsin yanina cok iyi yabancilar koyarsin bir heyecan olurdu.Ama oylede bir politika olmadi denizlere,arzuya,ozlememi gelecekti taraftar.Birde Gokhan Edman faktoru vardi.Erkek takimindada durum farksiz Isik hoca isik vermiyor ve surekli problemli oyunculari bunyemize tasiyip sonra yolluyoruz .Aslinda sorun yine yonetim kaynakli.Kimse hesap sormuyor basarisizlikta.

ben siteye üyeyimde hiç yazmadım yorum şu ana kadar sadece yazılan yorumları okumak için giriyorum siteye fazla ilgi olmamasının sebebi çok belli başarısızlık ve bayan takımındaki ruhsuzluk

Gs voleybol sitesine misafir olarak yorum yazilabilmeli.Herkes uye olmakla vakit kaybetmek istemez.Ve forumda yazilanlari herkes okuyabilmeli.Sadece uye olanlarin okuyabildigi bir sitenin gelisme sansi yok.Baska takim taraftarlarinin gelip siteye zarar verecek olmasindan endise ediliyor olabilir ama voleybolda bu sayinin sinirli olacagini dusunuyorum.O kisilerin IP numaralarindan yorum yapmalari rahatlikla engellenebilir zaten.Voleybolmagazin sitesinin forumundan bahsedilmis yukarida.Inanin oradada belirli sayida kisi yorum yaziyor.10 u gecmez surekli yorum yazan Fenerbahceli sayisi.Ben takip ediyorum o siteyi ama uye olmayi dusunmedim siteye.Cunku ne yazacagim.Bu sene bayan takimimiz dorduncu olur Deniz yine plase denermi yazayim.Takimimizda umut isigi belirsin inanin o sitelerdede hakimiyetimiz kisa surede olur.

Zaten genel manada voleybola ilgi çok fazla değil. Gazetelerde çıkan voleybol haberleri tam bir komedi.
Çok saygıdeğer spor gazetelerimiz Skowronska'yı dünyanın en iyisi yapmışlardı, pasör olduğunu söyleyenler vardı. Lo Bianco libero, Costagrande pasör çaprazı olmuştu. Gioli'nin ismi Giuli olmuştu vs.
Forum olarak da bir kaç tane voleybol forumu var ve en aktif konuşulduğu yer de Voleybolmagazin. Aslında VoleybolForum'da VoleybolMagazin'e göre yazdıkları takip edilecek çok daha iyi üyeler var ama şuan orası da çok durgun.
Gs voleybol'da ise üye olduğumda en aktif başlık "1905'e kadar sayıyoruz" başlığıydı. =) Yani şuan o zamana göre çok daha aktifiz ama yeterli değil bence. Sadece Galatasaray taraftarının değil voleybolu seven herkesin merakla gelip takip ettiği, birşeyler paylaştığı biryer olması gerek diye düşünüyorum. Şuan böyle bir forumun varlığından çoğu kişinin haberi bile yok.
Ayırıca gelip forumda birşeyler paylaşmak için ille herkesin voleyboldan çok anlamasına da gerek yok. Hep birlikte hepimiz birşeyler öğreniriz. Mesela bir maçtan sonra gelip uzun uzun maç analizi yapmaya gerek yok, maçta yakalanan bir kare paylaşılabilir. Kimi güzel bir smacı yakalamıştır, kimi bir defansı kimi bir oyuncumuzun bir hareketini. Veya salonda maçı izleyenler bizim gibi salonda olma imkanı olmayanlarla ekranın ardında olanları paylaşabilir.

Galatasaray, Ulaş'ı transfer ediyor ancak sitede Fenerbahçe'nin olası transferleri konuşuluyor.

Olası transfer konuşmasında voleybolmagazin elimize su dökemez lütfen. Bir kaç aydır ne gelen var giden ama biz ha bire Lo Bianco, Calderon, Gioli konuşuyoruz. =)

Neyse neticede kemiyetten ziyade keyfiyet önemlidir demişler. :) Yine de Kurtuluş abinin dediği gibi zorla olmaz tabi ama buradaki çok değerli üyelerimizi de bekliyoruz.

Gs voleybol sitesine misafir olarak yorum yazilabilmeli.Herkes uye olmakla vakit kaybetmek istemez.Ve forumda yazilanlari herkes okuyabilmeli.Sadece uye olanlarin okuyabildigi bir sitenin gelisme sansi yok.Baska takim taraftarlarinin gelip siteye zarar verecek olmasindan endise ediliyor olabilir ama voleybolda bu sayinin sinirli olacagini dusunuyorum.O kisilerin IP numaralarindan yorum yapmalari rahatlikla engellenebilir zaten.Voleybolmagazin sitesinin forumundan bahsedilmis yukarida.Inanin oradada belirli sayida kisi yorum yaziyor.10 u gecmez surekli yorum yazan Fenerbahceli sayisi.Ben takip ediyorum o siteyi ama uye olmayi dusunmedim siteye.Cunku ne yazacagim.Bu sene bayan takimimiz dorduncu olur Deniz yine plase denermi yazayim.Takimimizda umut isigi belirsin inanin o sitelerdede hakimiyetimiz kisa surede olur.
Merhaba Ali Bey,
gsvoleybol forumuna misafir olarak yazmayı yönetim olarak uygun görmedik. Orası bizlere ait bir yer olmalı ve oyuncular ve yönetim bile üye olarak forumadan faydalanabilmeli diye düşündük. Vakit kaybı olacak kadar uzun sürmüyor üyelik başvurusu. Amacımız ne kötü bir yazı yazılsın ne de biz engellemeye çalışalım.
saygılar.

Merhaba Savas bey,
En azindan misafirler forumlari okuyabilmeli.GS voleybol sitesinin ne gibi gizlisi saklisi olabilir.Zaten 400 kisinin uye oldugu yerde hicbir sey gizli kalmaz.Cunku forumlarda istatistiklere bakarsaniz forumu bir kayitli kullanici ziyaret ettigi anda en az 3 kati misafir bulunur forumda.Tabi yinede sizin takdiriniz Savas bey.
Saygilar

Voleybol bilgim hiç denecek kadar olsa da siteyi her gün düzenli olarak takip ediyorum. Eğer yazacak bir şey buluram kesin yazıyorum. Eğer Galatasaray voleybola da başarıya gidecekse yine taraftar sayesinde olacak ki en yakın örneği basketbol da gözümüzün önünde yaşıyoruz. Biraz daha hassas olalım lütfen.