Alperen Küçük 0 17 Haz 2011 #21 Deniz Baskın' Alıntı: Daha yapıı olmalısın Alperencim. Kırıı olmana gerek yok hele ki büyüğüne karşı. Sadece uyarıdır , yanlış anlamayacağını umuyorum Genişletmek için tıkla ... Yok niye yanlış anlıyım ama Ali abi de yanlış anlamasın çünkü üye olma koşulları aynı bu siteyle gsvoleybol un.
Deniz Baskın' Alıntı: Daha yapıı olmalısın Alperencim. Kırıı olmana gerek yok hele ki büyüğüne karşı. Sadece uyarıdır , yanlış anlamayacağını umuyorum Genişletmek için tıkla ... Yok niye yanlış anlıyım ama Ali abi de yanlış anlamasın çünkü üye olma koşulları aynı bu siteyle gsvoleybol un.
Ş Ş. Saadet Ünal 0 17 Haz 2011 #22 Üye olma koşulları aynı değil diye biliyorum. Ben üye olduğumda TC kimlik no filan da isteniyordu ve bence bu çok gıcık bir durum
Üye olma koşulları aynı değil diye biliyorum. Ben üye olduğumda TC kimlik no filan da isteniyordu ve bence bu çok gıcık bir durum
S Savaş Eskigülek 0 18 Haz 2011 #23 Ş.Saadet Ünal' Alıntı: Üye olma koşulları aynı değil diye biliyorum. Ben üye olduğumda TC kimlik no filan da isteniyordu ve bence bu çok gıcık bir durum Genişletmek için tıkla ... gsvoleybol.org üyeliği için; TC Kimlik numarası, gerçek isim ve soyisim, gün,ay,yıl şeklinde doğum tarihi bilgileri ilk günden beri zorunludur.
Ş.Saadet Ünal' Alıntı: Üye olma koşulları aynı değil diye biliyorum. Ben üye olduğumda TC kimlik no filan da isteniyordu ve bence bu çok gıcık bir durum Genişletmek için tıkla ... gsvoleybol.org üyeliği için; TC Kimlik numarası, gerçek isim ve soyisim, gün,ay,yıl şeklinde doğum tarihi bilgileri ilk günden beri zorunludur.