• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gülşah Akkaya

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.gscimbom.com
@Batuhan Varolsun
Gülşah AKKAYA

http://img223.imageshack.us/img223/410/gulsahib9.jpg

Mevki: Forvet
Doğum Tarihi: 06.10.1977
Geldiği Takım: Mersin B.Ş.B.
Boyu: 1.81 m
Kilosu: 67 kg

İzmir doğumlu Gülşah Akkaya, TBBL?nin en deneyimli oyuncularından biri. Lynn Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan, kariyerinde yurt içi ve yurtdışında kazanılmış birçok kupa bulunan Akkaya, geçen sezon Mersin Büyükşehir Belediyesi?nde 23 maça çıktı; her maçta ortalama 30 dakika forma giydi. Toplam 369 sayı üreten Akkaya (ortalaması 16.5), TBBL?nin en skorer yerli oyuncusuydu. 50 kez milli oldu.

ilkkez erdemirde oynadığı sıralar adanada botaşa 7de 7 3 lük attığında tanımıştım sanırım biraz ağırlaştı ama şut diyince aklımıza gelen ilk oyunculardan birisidir

Benim için şuttan çok penetreleri etkiliydi.Tabi zamanla ve sakatlıklar nedeniyle eskiye göre farklı oynuyor artık.

ayakları yavaşladı yani...ama burada maksimum ile oynıyacağına eminim.

Ben bize karşı oynadığı oyunla onu kıskanırdım keşke bizde olsaydı da bize sayı atmasaydı diye :) Artık bizde ya sayı yemeyecez ya atmasa da olur :)

Gülşah çok kaliteli bir oyuncu şutları falan düzgün... En iyi şekilde oynar takımımızda umarım!

faakat site yapım aşamasındaymış 1 hafta falan soraaa site tamamen etkin hale gelicekmişş

Az önce fibaeurope.com'da gördüm:

During a high school final round game that her team won 81-73, she scored an astonishing 75 points!

Denham Brown da bir lise maçında 101 sayı atmıştı diye hatırlıyorum.

Re: # Gülşah AKKAYA

vay be gülşaha bak...umarım en yakın zmanda takıma döner...

103 değil 113 sayı atmıştı

senin neler yapabileceğini çok kişi eminim biliyor..
en kısa zamanda seni tekrar parkelerde görmek istiyoruz
tribünde değil :(

bugün mersin forumda gördüm uzun zaman oldu ama Gülşah'tı büyük ihitimal!

Gülşah'dan G.Saray'a teşekkür

30 Mayıs tarihinde Galatasaray kulübüyle olan sözleşmesi karşılıklı fesh edilen Gülşah Akkaya, yeni sezon için yurtiçi ile Fransa, İtalya ve İspanya'dan gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

Akkaya, Turkbasket'e verdiği özel açıklamada şampiyonluk için geldiği Galatasaray'da bunu yaşayamamanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek şunları kaydetti: ''Galatasaray Kulübü'ne gelirken böylesi büyük bir camiayla şampiyonluk yaşamak en büyük amaçlarımdan biriydi. Ne var ki bir takım şansızlıklar ve aksilikler nedeniyle bu mümkün olmadı. Galatasaray'ın oyuncusu olduğum süre içinde her konuda değerli Galatasaray Yönetimi'nin ve değerli taraftarların büyük desteğini ve ilgisini gördüm. Kendileriyle birlikte şampiyonluk sevinci yaşayamadan yollarımızın ayrılmış olması şu anda en büyük üzüntümdür. Herkese çok teşekkür ederim. Bu büyük camiaya bundan sonraki dönemlerde başarılar diliyorum.

Şu anda yurtiçinden ve yurtdışından gelen teklifleri değerlendiriyorum. Bundan sonraki amacım gideceğim takımın başarısı için elimden geleni yapmak olacaktır.'' dedi.

31 yaşında ve 1.81 metre boyundaki Akkaya, Galatsaray'da bu sezon sadece 6 maçta forma giyerken, 11.0 dakika, 3.5 sayı, 2.3 ribaund, 0.5 asist, 0.3 top çalma istatistiklerini tutturdu.

Geri