H.Beşok Forma Giyebilecek..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10.12.2007_huseyin_besok.jpg


Avrupa?da en büyük ikinci kupada TOP 8?e kalan ekibimizden moralleri yerine getirecek muhteşem bir haber..

Basketbol takımımızdan sorumlu yöneticimiz Barış Çamur?un takıma yakınlığı kuşkusuz basketbol takımımızı takip edenler tarafından biliniyor. Geçen sene basketbol takımımız ile bir çok çalışmalar yapan yöneticimizin takımdan aldığı haber doğrultusunda hem bizleri hemde siz Büyük Galatasaray Taraftar Camiasını mutlu edecek müjdeli haberi veriyoruz.

3 gündür takımla antremanlara başlayan tecrübeli pivotumuz Hüseyin Beşok, 10 Nisan Perşembe günü İtalya?nın Torino kentinde oynayacağımız Beşiktaş Cola Turka ile TOP 8 maçında forma giyebilecek.

Teknik heyetimizin şans vermesi durumunda sahada olabileceği belirtildi. Tecrübeli ve başarılı oyuncumuzun dönmesinin müjdesini sadece MCMV.ORG olarak bizler duyuyoruz. Bu haber başka hiç bir yerde yok!!

Haberin kaynağı Galatasaray Café Crown Erkek Basketbol Takımından sevgili oyuncularımızdan bir tanesi.. İsim vermek pek doğru olmaz. Ama sizlere bu müjdeli haberi vermekten ötürü gurur duyarız.
___________________________________________

Haberin orjinal kaynağı için ; http://www.mcmv.org
 
Arkadaşlar Hüseyin Beşok forma giyebilecek bu sevindirici fakat apandist ameliyatı olduğu için koşmada çok zorlanacak bir de yeni ameliyat olduğu için Hüseyin'den çok şey beklememek lazım.Ameliyattan 1 ay sonra falan kendini toparlar ancak.Gerçi tam olarak bilmiyorum ne zaman ameliyat oldu... İnşallah beklediğimiz gibi oynar Hüseyin Beşok. Hüseyin değil de bir başka oyuncumuz olsaydı umudum yok derdim beklenileni vermez derdim ama Hüseyin Beşok dedik mi akan sular durur.Hüseyin denildiği zaman orda bir durulsun! ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst