• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Hackerlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
G

Guest

Misafir
Beyler hackerlarm burada toplanalım meşela msn hack için hangi programları kullanıyorsunuz ya da prorat kullanan warmı?

tam yeri...

msn hackleyenlere yeterince küfür ettim, durup dururken size hic bir zarari dokunmamis birinin msn'ine sen niye ellersin???

Sevgili admin Önder abi bize burdan yardımcı ol,bize yol göster,senin gibi hacker olmak istiyorum abi

Ftw' Alıntı:
Sevgili admin Önder abi bize burdan yardımcı ol,bize yol göster,senin gibi hacker olmak istiyorum abi

Ben de ben de :ehue

ewt ewt bide yonja yı hackleyen terbiyesizler war

hahah
dimi Arda :kop

Tequila' Alıntı:
ewt ewt bide yonja yı hackleyen terbiyesizler war

hahah
dimi Arda :kop

Allah Allah hangi terbiyesiz acaba :ehue

Önder abim karanlık dünyama ışık ol aydınlat beni abi,yüce kişilik,hacker yap beni abiiiiiii

Hackerlık öyle kolay diildir herkes yapamaz yaş alt sınırı 30'dur.

Önder abi önümüzde dur kılavuzumuz ol,cdrom kapaklarını açtır,msn hacklettir,şifreleri çaldır,çıldırt bizi abiiiiiiiiiiiiiii

Birgün yine Önder abimizle arabayla gidiyoruz,adamın bir eli direksiyonda diğer eli telefonunda 1 dakikada 10 tane msn hesabı hackledi.Abi sen benim kahramanım sın ,FBI 'ın belalısısın

banvit.com neden hala aktif :hi

2 yıldır hackerlığı öğrenemedik reis 1o dk da hackliyo reis abi bize hackerlıığı anlatsana parasını alırsın sonra

ba2ray' Alıntı:
2 yıldır hackerlığı öğrenemedik reis 1o dk da hackliyo reis abi bize hackerlıığı anlatsana parasını alırsın sonra

:claps :claps :claps :claps :kop :kop :kop :muhaha :D :D :ehue :ehue

Önder reis ortaya üçlü çektir tayfaya :okey

ba2ray' Alıntı:

Onun parayla pulla işi hiç olmaz,Patlattığı bankarın,kredi kartların parası herkese yeter,Neden avatarı Ferarri sanıyorsun ,2 tane parçaladı bu yıl yenisi aldı yine

Denizde kumda onda para,öğret abi bize,kudurt,çıldırt bizi abiii

Sen neymişin be abi

Geri